Hair -, hogy mennyi haj nő havonta

szülés után valami történik a haj. hónalj és lábak, azok növekedése megállt - minden simán ment. fején kezdett vékony és selymes, bár a hajam mindig déli típus - vastag drót. a.Így végre sikerült neki stylist! Minden ezúttal festette a házat, vagy a segítségével a férje, vagy a közeli ál-szalon-étkező (csak ott, az „én” festék ott, míg a mester -. Kezüket kihúzni.). És most itt vagyok.

Imádom! Utolsó alkalommal gondolt, hogyan lehet segíteni a haját. A haj terhes volt 2-szer nagyobb, felnőtt hosszú, így szép. És amikor doche fordult 3 hónapig, romlani kezdett, és esik rettenetesen. Úgy döntöttem.

Oooooochen akarja festeni a hajam! De a két problémát: - nincs takarékosabb és árnyalat festeni nekem most nem kell festeni, és vegye számláló antisedinnoy anyag - akár Mashiko a tum fáj? Általában azt tapasztaltam, hogy a haj.Lányok én az utóbbi időben nagyon sokat veszít haját, mondd el, mi bizonyított orvosolni hajhullás.

Hair vált valamiféle unalmas. 2 hete valahol elveszett csillogás. hmm? ennek oka, hogy a terhesség?

Elszíneződött az elmúlt 2 hét (visszatért a Krím). Mint a szokásos samponnal ugyanaz, ugyanazon a frekvencián. De még mindig, hogy ne érintse, és úgy érzi. És a homlok lett kövérebb.

Újabban nagyon vastag. Ők rám hosszú, hogy a derék körül. Elkezdtünk kijutni. Csomagolásban. Nem túlzok, a férjem, amíg meg nem láttam gondoltam élénken expressz. Nyírt tavaly 1,5 vissza. Oh, hogy.

Azt volos.Cherny ázsiai típusú, kemény, én világosítja 21 és Tonirujushchaja a homokos, ez nem rossz. De felfigyeltek nemrégiben, hogy a haj szárazzá vált, poristyy.Uhod nem gyengül, mint valaha olaj, maszkok, balzsamok.