Hair vas turmalin bevonat

Hair vas turmalin bevonat

Hair vas - univerzális eszköz stílus, bebizonyította, hogy egy megbízható módszer hajkiegyenesítő és megteremti fürtök. Szakemberek körében és a hétköznapi rajongók vasaló népszerűek a különböző modellek, amelyek egyesítik számos funkciót lát el egyszerre. Azt akarjuk, hogy megvitassák a haj vasat turmalin bevonat. ami lesz szó ebben a cikkben.Mi turmalin?

Ismertetése előtt az előnyeit turmalin bevonat ad választ arra a fő kérdés, ami valószínűleg a zavarásért, „Mi az turmalin.”

Turmalin nevezzük féldrágakő, amelyet széles körben használt ékszerek. Számos tanulmány végzett laboratóriumi azt mutatták, hogy ez a kő jellemzi számos negatív ionok képződnek, amikor melegítjük. Mivel az emberi haj pozitív töltésű, érintkezik turmalin ionok semlegesítik, amely megszünteti a statikus elektromosságot, és emellett teszi a hajat, fényes, sima és fokozza a hatást a szakmai kozmetikumok.

Turmalin széles körben használják a rádiótechnika, orvosi műszerek és berendezések, amely arra szolgál, mint úti cél a levegő ionizációs.

Hair vas turmalin bevonat

Turmalin bevonat

Az ilyen típusú bevonatot a tetején a kerámia, amely rendkívül turmalin nem történik meg. Turmalin por bevonat egy turmalin kristályt alkotó negatív ionok hevítésre, amely lehetővé teszi, hogy kezelje a haj, így nekik egy fényes. Iron van bevonva turmalin kisimítja a haj kutikula, amely kiküszöböli azokat az ütközést kedvezőtlen külső tényezők. Káros anyagok nem hatolnak be a haj szerkezetét, és végül a haj úgy néz ki, ápolt. Turmalin bevont vagy helyes azt mondani kerámia, turmalin, óvatosan kisimítja a haj, csökkenti a százalékos törés a gyors és egyenletes fűtés.

Kiegyenesítése haj vasaló turmalin bevonat

Feltételek hajkiegyenesítő utjuzhkom amelynek turmalin bevonat nem térnek el az általános szabályok az egyenirányító. Gondolkozz, nem felesleges emlékeztetni őket:

 • Alaposan mossa meg a haját, ne felejtse el, hogy a Hővédő hajformázó eszköz.
 • Adj hajad ideje megszáradni természetesen (ha az idő nem elég, akkor szárítsuk meg hajszárítóval). Egyes modellek vannak bevonva turmalin vasalók magában dolgozik közvetlenül nedves haj, ami nagyban időt takaríthat meg.
 • Kezdje utjuzhkom. Először is, működik a haj található a fej, nem feledve, hogy megosszák a nyakszirti terület különálló részből áll. Ne feledje, hogy minél kisebb a szál, annál sima és ápolt frizura fog kinézni. Utyuzhok ez simán irányába mozog a root tip. Akkor nem marad sokáig egy területen a haj.
 • Tedd stack használatával a zárást.


Hair vas turmalin bevonat

Kiegyenesítése hajvasat tippek

Kiegyenesíteni haj utjuzhkom nem volt teher neked, és öröm, majd bemutatunk néhány egyszerű tipp:

 • Figyeljük szabály alkalmazásával védelmi eszközök: minél keményebb a haj göndör és kisebb, a nagyobb kell alkalmazni thermofilter termék.
 • Ha azt szeretnénk, hogy hozzon létre egy frizura egyszerre két célt szolgálnak - simaságát és a hangerő, nem feltétlenül kiegyenesíteni a hajat belülről. Működését csak a felső szál, hogy továbbra is „teljes méretben.” Ebben az esetben a buja belső szál megadja a kívánt mennyiség, de továbbra is láthatatlan kíváncsiskodó szemek.
 • Ne felejtsük el, hogy állítsa be a hőmérséklet függvényében típusú haj. Ne feledje, hogy annak érdekében, hogy működjön együtt vékony haj elég hőmérséklet 170 fok, és egyengetéséhez kemény és erős hegymászás - 210.
 • Rendszeres használata, ne felejtsük el, hogy állítsa be a vasalást haj, töredezett sostrig.

Hair vas turmalin bevonat

Turmalin vasalók: áttekintés

Azt feltételezzük, hogy érdekli a vásárlóerő a legjobb hajvasaló, így megosztani veletek néhány információt az ajánlatot vár hajvasat.

 • Hajvasaló Remington S1051. Ez jellemzi tourmaline kerámia-bevonat kombinálva teflon. Ez a készülék fel van szerelve egy kijelzővel, amely tükrözi információra készségét, a működés és hőmérsékleti körülmények között. Vásárlás ez a modell, akkor nem kell aggódnia a egyenletes hőmérséklet az egész területet a lemezek és a melegítés sebessége. Legfeljebb 30 másodperc hajvasat át 150 fokos. A maximális fűtési hőmérséklet 230 fok. Előnyei közé kell emelni:
 1. kényelem és egyszerű használat
 2. Ideális sima bevonat jó siklás
 3. jelenléte a forgó zsinór nyújt a csiszolás
 4. megfizethető áron (az átlagos ára 2200-2500 rubelt)
 5. a rendelkezésre álló speciális lakat ellentétes véletlen megnyomása (megakadályozza törlés hőmérséklet-beállítás).
 • Egyenirányító HairMaster Tourmaline Princess. Jellemzője, kerámia-turmalin bevonat, a hőmérséklet-szabályozás, a hőmérséklet-tartomány 80-210 ° látnia, hogy egy sima biztonságos kiegyenesíti minden hajtípushoz. A sima felület a lemez biztosítja az egyenletes csúszását a haj akadály nélkül. A melegítés sebessége a hőmérséklet a 210 ° - kevesebb, mint egy perc. Az átlagos költsége vasalás 1600 rubel.
 • Egyenirányító GA.MA 1036 Kerámia Laser Ion turmalin. Ez a vas gyártják Olaszországban szélessége plastin2,3 lásd tökéletesen állandó hőmérsékletet működés közben melegítjük 5-10 másodpercig, megakadályozza a haj tekergő, így számukra az egészséges fényét és simaságát felülmúlhatatlan. Csipesz vannak ellátva ion generátor, amely egy lézersugár gyógyítja a haj kiegyenesített, így engedelmes és szelíd, hogy még a haj vas napi használatra. Ha ezt a egyenirányító akkor veszi észre, hogy milyen gyorsan eltűnik töredezett, és a feltétele a haj minden nap egyre jobb és jobb, ami a hatását laminálás haj. Az átlagár a készülék 2300 rubel.

Hair vas turmalin bevonat - a tökéletes megoldás, mert nem csak a tökéletesen kisimítja a hajat, hanem az őket gondozó. Ne felejtsük el, hogy ez a vas alkalmas nem csak ropogós, de pryamovolosym hölgyek, mert a vasalás nem csak rendbe, hanem csavarja a haj a haj a luxus fürtök.