haj növekedését és hogyan lehet felgyorsítani, hogy mi tekinthető a norma

A fejen egy személy növekszik, átlagosan 120.000 haj. Meglepő, szőke „gazdagabb”, a haj, mint barnák vagy vörösek. Hair folyamatosan növekszik az egész élet.Sok nő, különösen azok számára, akik nőnek haja hosszabb és a lehető leghamarabb, érdekel a kérdés: hogyan nő a haj egy hónap, egy év, és még a nap folyamán.

Tehát ez az arány a haj növekedését - egyedi, átlagosan 1,25 cm havonta. Intenzív haj növekedése tavasszal és nyáron, mint minden mást a természetben, és mégis erősebbé napközben, mint éjjel.

Hair folyamatosan frissítjük, és természetesen mi veszítünk naponta mintegy száz szőrszálak.

Amely hatással lehet a haj növekedését?

Számos tényező. Ez öröklődés és a környezet és az életmód. Ahhoz, hogy a haj nem nő (ha van ilyen), természetesen nem történik meg. De lehet lassan növekszik sérülés, veszteség, egy tápanyagok hiánya, a rossz mikrokeringés és a fejbőr kezelésére.haj növekedését és hogyan lehet felgyorsítani, hogy mi tekinthető a norma

Hogyan lehet felgyorsítani a növekedési folyamat?

  • Egészséges és erős haj mindig gyorsabb ütemben növekszik. Jobb feltételeket teremtsünk! Táplálja a hajat olajok és maszkok, megvédi őket az agresszív hajformázó termékek. Segíts belülről: vitamin komplexek, gyümölcsök és zöldségek, tejtermékek, diófélék, hüvelyesek és a gabonafélék.
  • Alapellátás is nagyon fontos: minőségi sampon, és nem helyettesíti a kőolaj és maszkokat.
  • Gyakori fejmasszázs javítja a mikrokeringést és stimulálja, ezáltal a növekedést. Ez nagyban segíti a megfelelő fésű - masszázs kefe természetes sörtékkel. A segítségével fésülje a haját, és biztosítja a rendszeres masszázs a fejét.
  • Van egy nemzeti megjelölés, ha teszik a vágást a telihold, a növekvő haj sokkal gyorsabb lesz. Ebben is van egy szemernyi igazság, mert már régen bebizonyította, hogy holdfázisaik érintenek minden életet a Földön.
  • De a hagyományos bölcsesség, hogy a haj kell vágni gyakrabban növekedés felgyorsítása - nem igaz. Végeinek levágása nem befolyásolja a haj növekedését, de csak segít tartani őket, tökéletes állapotban.
  • Sok háztartásban maszkok és pakolások, hogy felgyorsítsa a haj növekedését, gyakran alapján borsot. méz, illóolajok.

mi mást, hogy nézd meg: