Haj színező azaz valódi pénz, hogyan lehet otthon

Haj színező azaz valódi pénz, hogyan lehet otthon

Tonizáló lehetővé teszi, hogy festeni a haját a kívánt színben, tönkretétele nélkül a szerkezet, mert a színezőanyagokat szelíd. Emiatt az eljárás népszerű, akik legyengült hajat, és azt akarja, hogy nekik egy egészséges megjelenését.Haj színezés - olyan eljárás, amelynek használjon ammónia-mentes festék, így nem pusztult szálak szerkezete, ellentétben a hagyományos festés, amelyben az aktív anyagokat használnak agresszíven. Itt csak akkor következik be ütközési felület, amelyen maga a szerkezet nem befolyásolja.

Gyakran a fodrász mester alkalmazott egyéb eszközökkel is a haj alakformálás - félig tartós színezékek, amelyek kis mennyiségű oxidálószer, ami a pelyhek nyitottabb szőrszálakat, majd elkezd kölcsönhatásba mesterséges természetes pigment.

Élénkítő haját otthon: érvek és ellenérvek

Milyen előnyei vannak az alakformálás haj bezammiachnoy festék:

 • Ez nem szakítja meg a szerkezetét a haj;
 • Akkor gyorsan megszabadulni neponravivshegosya színű, mint a festék nagyon könnyen mosható le;
 • A különbség a színes és a mesterséges fürtök szinte elhanyagolható;
 • Festékkel vagy mousse haj színezés fényes megjelenést lehet elérni gyenge szálak;
 • Általános szabály, hogy a színezőanyag egy komplex vitaminok, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a fürtök, és megvédi őket a káros hatások egyéb alkatrészek.

A hátránya ennek a módszernek a következőket tartalmazza:

 • Gyökeresen megváltoztatja a haj színe nem lehet, mert alakformálás lehetővé teszi számukra, hogy csak 3 árnyalattal világosabb vagy sötétebb;
 • A festék lemosható gyorsan, így az eljárást kell végrehajtania, gyakrabban, mint a színes.

Hány mossuk le a haját színezés

Ellenállás tonizáló függ hajmosás gyakorisága, de általában a hang kezd elmosta egy hét után az eljárást. Magatartási ülés nem lehet több, mint kétszer egy hónapban, annak ellenére, ártalmatlanságát drogok ronthatja a feltétel a hajad.

Haj színező azaz valódi pénz, hogyan lehet otthon

Hogyan készítsünk haj festése otthon

Szerint a technika teljesítő alakformálás gyakorlatilag nem különbözik a szokásos színezés: • Keni a bőrt hajszálvékony zsírtartalmú tejszínt elkerülése érdekében a festék;
 • A készítményt a gyökerekhez a száraz erősítés, majd egy ecsettel van elosztva a teljes hossza;
 • Fél órával később minden, amit le kell mosni, akkor a balzsam-kondicionáló.

Élénkítő haj festés után

Ahhoz, hogy megszabaduljon sárgás után kiemelve sokan megteszik, és alakformálás. Ezekre a célokra, ki kell választani egy eszköz alakformálás akár 3 árnyalattal világosabb vagy sötétebb színű fürtök, és továbbra is használni az utasításoknak megfelelően.

Élénkítő haj tisztítás után

Ha az eredmény könnyít az egyes szálak szerzett sárga árnyalat, akkor abban az esetben a szövés, akkor a helyzet javítására segítségével alakformálás szőkített haj. erre szükség van, hogy feldolgozza a világító festék nem az egész haj, és csak néhány fürtök.

Élénkítő, sötét haja

Ha szeretnénk, hogy a fürtök egy szép színű, akkor a tónus olyan sötétbarna, réz vagy vöröses árnyalatú. Ha kiválaszt egy készítmény, közel a hajszín, tudod, hogy azok vizuálisan nagyobb térfogatú, és maga az eljárás folyik, mint az utasításban leírtak szerint.

Élénkítő szőke haj

Tulajdonosai fény fürtök lehet választani szinte bármilyen festék, de alkalmazni szerek, színező sötét árnyalatú, akkor nem ajánlott: Az eredmény lehet egyenetlen kopottas színt. A legjobb, hogy fordítson figyelmet a bronz, homok vagy méz hangok: megnézik a szőke fürtök természetes, így ez egy különleges varázsa.

Élénkítő szőke haj

Ellentétben szőkék vagy barnák, szőkék lányok nem ajánlott színezett azonos színű: a legjobb, ha választani két szín - például hamut szőke, méz vagy réz.

Élénkítő vörös haj

Itt a választás a kis tonik: hogy a szín több telített, érdemes odafigyelni a vörös árnyalatai. Enyhítése érdekében az ajánlott réz, világos barna vagy bronz színű.

Élénkítő ősz haj

Tekintettel arra, hogy a festék van egy enyhe hatása, hogy álcázza szürke haja csak tulajdonosai vékony haj. A legmegfelelőbb színek - fényes, de lila, padlizsán és a piros nem kell alkalmazni.

Színtelen haj festése

Ellentétben festék, színtelen alakformálás csak csillogó halvány fájdalmas fürtök. Ehhez a leggyakrabban használt festék Ollin Professional vagy semleges rejtegető a „Estelle”.

Azt jelenti, alakformálás a haját otthon

Között sokféle tonerek legnépszerűbb a következők:

 • Kemon Kroma-Life: gazdag palettát, így a kívánt készítményt lehet mind barnák és szőkék;
 • haj színezése sampon Kapous vitamint tartalmaz, amelyen keresztül kezeli, hogy fürtök süt;
 • Hab Schwarzkopf Professional haj festése lehetővé teszi számunkra, hogy egy másik árnyék külön szála;
 • Korrektorok alakformálás Estelle haj különböző színekben kapható, hogy megfeleljen minden ízlést.

Ahhoz, hogy árnyékban tartott, ameddig csak lehet, és továbbra is az egészséges haj, akkor szükség van a megfelelő hajápolás feldolgozás után:

 • Lehetetlen fésű szálak azonnal mosás után meg kell várni legalább 15 percet, hogy a szárított gyökereket, különben kieshet;
 • Ahhoz, hogy megőrizzék a szín nem tanácsos mosni a hajat minden nap;
 • Annak érdekében, hogy helyreállítsa és fokozza fürtök, javasoljuk egy hidratáló maszkot joghurt, olaj és a tojás sárgáját.

Hair színezés: visszajelzést olvasóink

„Én az elmúlt hat hónapban, mint a lektor a cég Estelle. Hair után úgy néz egészséges és fényes, tetszik nagyon sok "

Anastasia, 35 éves:

„Szeretem a tonizáló sampon Kapous: illatok és a haj az ő befolyása alatt lesz fényes és sima. Azt ajánlom! "

Alexander, 23 éves korig:

„Sokáig azt használja tonik által Estelle. Persze, hogy gyökeresen megváltoztatja a színét nem tudja használni, de ez tökéletesen illeszkedik az árnyékban a természetes haj és teszi fényes. "