haj színező

Minden lány legalább egyszer az életben gondolt megváltoztatja a színét a haj, de nem sokan rajta volt megoldott. Vannak, akik félnek az eredmény, míg mások nem akarnak ártani a tincseket. Tehát színezés eljárás - egy nagyszerű módja ki ez a helyzet. Ezzel a színező tartsa az egészséges haj és kap a kívánt árnyalatot. Ebben a cikkben fogunk beszélni, hogyan árnyalják a haját, azt tartják, és hogy milyen gyakran ezt az eljárást.haj színező

Mi ez, és a kontraszt teszi a teljes színezés

Haj színező - festés világos árnyékolással jelenti ammónia nélkül. Átjátszás színezékek befolyásolja csak a haj felületét és nem hatolnak mélyebbre. Így a haj szerkezetét nem sérült, és biztonságosan lehet kísérletezni a különböző árnyalatai.

Színezés a haj segít változtatni a színét a haj vagy egyedi szálak, valamint, hogy több természetes tónusát telítettség.

Sokan összekeverik alakformálás egy teljes festés. Ez a két eljárás alapvető különbségek vannak.

Élénkítő egy fizikai folyamat, egyszerűen azért, mert a molekulák maradnak a felszínen a haj és elrejteni természetes színezékek. Emiatt ez a gyors és könnyen lemosható.

Festési - kémiai folyamat, amelyben a színezék-molekula van helyettesítve és cseréje természetes pigment. A változás a hajszín tartós és ellenálló.

Emellett nagyon gyakran használják után színezés vagy enyhítése hajfestés megszabadulni a sárga, hogy telített színek, vagy állítsa be a színt.

haj színező

Előnyök és hátrányok

Bár a színezés a haj és a sok pozitív tulajdonságait, ne feledkezzünk meg a negatív oldala ennek az eljárásnak. • A szerkezet a haj sérült jóval kevesebb, mint a festés után
 • Ez könnyű lemosni, ha a szín nem tetszett
 • Extra fényt és telítettség
 • Egyes járművek vannak kiegészítők vitamin komplexek és a keratin, amely erősíti és táplálja a hajat
 • Amikor nőnek természetes gyökerek, alig észrevehető határ
 • Modest színek
 • Ne fesse át ősz haj
 • Minimum, de még mindig negatív hatással van a haj
 • rövid életű eredménye
 • Annak szükségességét, hogy rendszeres kezelést biztosítani a színek
 • A lehetetlen radikális színváltozás

haj színező

technológia

közvetítő technikák vannak osztva két típusa van: az intenzív és gyengéd. Intenzív alakformálás eszközökkel végzett szemi alacsony ammónia és színes tart 2uh hónap. Egy gyengéd abszolút n oxidáló az összetételét, így a szín van tárolva akár egy hónapra.

Van is egy kis árnyékolás, amely nem csak a színező hatása a haj, hanem a gondozó. Általában Kissé színező samponok, hab vagy spray. Meg kell jegyezni, hogy miután az első samponos zametete tetszik a színe kevésbé fényes és telített. Attól függően, hogy a hajmosás gyakorisága, a lejárati 1-2 hétig, a szín teljesen kimossuk.

Élénkítő haját otthon

Tulajdonképpen tónusú haj nagyon egyszerűen otthon. Ezért nem szükséges, hogy megy a szalon nem ezt az eljárást.

Ha úgy dönt, hogy a haj festése otthon, figyeljen a feltétele a hajad. Ha nagyon legyengült, törékeny és élettelen, eleinte érdemesebb kezelni újjáépítésének maszkok természetes összetevőket és vitaminokat.

Ezután meg kell választani a festék. Ügyeljen arra, hogy a készítmény, amely felsorolja azokat a vitaminokat és táplálék-kiegészítők, valamint az ammónia mennyiségét vagy annak hiányát. Abszolút bezammiachnoy eszközökkel lemosni után 1-3 samponozás.

Ha úgy dönt, színezés sampon, a hajszín változás fog bekövetkezni fokozatosan minden használat után. Tartsuk hajszínező sampon szükséges, attól függően, hogy a kívánt fényerőt és a színtelítettséget. Általában a meghatározott időben az utasításokat.

Ha a haj festése otthon biztos, hogy kövesse az utasításokat a gyártó egy alakformálás festék. Alkalmazza a termék tiszta, nedves hajra, vagy azok egy részét, és tart a meghatározott időben az utasításokat. Majd öblítse le haját meleg vízzel.

A beavatkozás előtt, elengedhetetlen, hogy teszteljék az allergiás reakciók. Tegyünk egy kevés a belsejében a csuklóját, és várjon néhány percet. Ha az nyilvánvalóvá vált, bőrpír és úgy tűnt, égő, viszkető, ne használja ezt a tonik.