Hajfesték Estel szakmai színpalettát, fotó a haj hívott számot, vélemények

fontos funkciók

Hajfesték Estel szakmai színpalettát, fotó a haj hívott számot, vélemények
Szakmai hajfesték Estel Professional (színpaletta, fotó, ár, és a vélemények alább) kiváló választás azoknak, akik magas minőségű, méltányos áron.Összességében, a választás a divat felkérik több mint 350 színben, amely képes kielégíteni a legigényesebb ízek és a követelményeknek.

Festék a magyar márka Estelle híres számos előnye miatt a következő tényezők:

 • gyártó a saját kutatási és termelési bázis;
 • kiválasztása az alapvető nyersanyagok és további komponenseket is nagyon óvatosan és felelősséggel;
 • teljes termelési ciklus végezzük magyar területen, amelyek kapcsán a cég nem költ pénzt további áruk clearance és a kedvező árú gyártási költség.

Standard készlet tartalmaz egy festék-alapú, tasakok és egy oxidálószer, gondozó haj kondicionáló, valamint a polietilén kesztyűt.

Az ár a festék, attól függően, hogy a sorozat, lehet 65-400 rubelt.

A fő előnyei és hátrányai színpaletta Estelle Professional

A főbb előnyei a festéket kell jegyezni:

 • Estelle színes palettáról hihetetlenül széleskörű és változatos;
 • egyszerűség és a könnyű alkalmazhatóság;
 • foltállóságot;
 • minőségi és biztonsági berendezéseket;
 • elfogadható áron.

Hiányosságok a színek a márka gyakorlatilag nincs. kivéve azt a tényt, hogy nem minden a sorozat tökéletesen festeni felett szürke haj és megtartják a gazdag szín sokáig.

Hajfesték Estel Professional: színpaletta, fotók

A sikeres kiválasztás, akkor először ismerkedjen meg a teljes színpaletta a hajfestékek Estel (lásd fotó. Alább) a fő előnyei és haszna.

Ma, a cég gyárt a következő sorozat:

Ismerkedés a mindegyikre. Tehát menjünk érdekében.

Estel De Luxe

A sorozat festékek Estel De Luxe a legnépszerűbb és többszínű. Minden az ő paletta, vannak 140 különböző színekben. Köztük:

 • 109 alap. képes egyszerre kezelni két fontos feladatot - festeni fürtök tökéletes szín és sikeresen elfedik a jelek szürke haja;
 • 10 nagyon hatékony korrektorok. célja, hogy növelje a színintenzitás fürtök vagy alternatív módon, neutralizáló Mismatched színárnyalatú;
 • 10 tisztítókat. tartozó Nagy Szőke vonal és lehet, hogy a haj négy árnyalattal világosabb;
 • 5 hangok a vonal nagy flash. szánt fényes festés és kifejező - az előnye, hogy nem igényel előzetes alkalmazását fehérítők;
 • 6. gazdag vörös árnyalatok a sor Extra Red. akiknek köszönhetően expresszív lányok a lehetőséget, hogy adja meg a hajzat egyedi réz vagy vöröses-lila színű.

Sikeresen keverésre minden más színű a sorozat DeLuxe, akkor kap a legszebb árnyalatok. Ez a sorozat olyan divat gyakorlatilag korlátlan lehetőségeket felfedezése és létrehozására egy win-win kép. A képen az alapvető paletta festék színek Estelle számokat a színek neveit:

Hajfesték Estel szakmai színpalettát, fotó a haj hívott számot, vélemények

Festékek a Deluxe sorozatban gyártott ammóniával, de a gyártóknak sikerült gazdagítja annak összetétele értékes vitamin-és tápanyag bonyolult, úgyhogy az ammónia károsodás gyakorlatilag semlegesítjük.

Nagy szimpátia között a top stylist szerzett paletta festék színek haj Estel (szakmai paletta); De a fényképet a haj:

Hajfesték Estel szakmai színpalettát, fotó a haj hívott számot, vélemények


Essex híres sorát maga nagy ellenállást és gazdag színskála, amely 114 hangok a következő sorokat:

 • 86 árnyalatú Baseline - a nemes radikális fekete gyöngy;
 • S-OS - tisztázza tíz árnyalatok így világosabb természetes színárnyalat 4;
 • 10 telített vörös adó fényerő, csillogás és a lágyság;
 • Vonal Essex divat, amely négy luxus elbűvölő színek - rózsaszín, lila és lila;
 • Lumen - festékek sorban egy élénk színű festés, amelyek nem igényelnek előzetes fehérítő szálak.

Estel érzéke De Luxe

Maximum gyengéd fürtök festést biztosítanak festék egy sor Estel érzéke De Luxe. amelynek keretében egyáltalán nincs ammónia.

Hajfesték Estel szakmai színpalettát, fotó a haj hívott számot, vélemények

Már csak két sort:

 • bázis. álló 64 árnyalatok a lehető legközelebb a természetes;
 • Vonal Extra Red. nyújtó fürtök festmény gazdag és kifejező árnyalatú piros.

Mert ez a sorozat a tinta jellemzi nem túl nagy ellenállást - Telített színű tárolható legfeljebb három hónap. Azonban, ezek a tagadhatatlan előnyei, köszönhetően az egyedülálló összetétele, a pantenol, keratin komplex, olíva-kivonat, avokádó olaj és egyéb természetes eredetű összetevők.

Festék sorozata Estel érzéke De Luxe ideális tulajdonosainak sérült haj és érzékeny fejbőr, szimultán festés és helyreállítani a haj szerkezetét.

De Luxe ezüst

De Luxe Silver Series. 50 álló ragyogó színárnyalatokat, ismert, hogy képes tökéletesen festeni szürke haja.

Hajfesték Estel szakmai színpalettát, fotó a haj hívott számot, vélemények

A színpaletta Estel Professional Silver Series nem csupán egy nagy színes, hanem a gyengéd gondoskodás, mert a készítmény keratin komplex és jelentős mennyiségű tápanyagot és hidratáló összetevőket. Fontos előnye a tinta a sorozat az abszolút egyszerű előállítását a festék összetételét és a könnyű alkalmazhatóság a hajszálakat.

Anti Sárga Effect

Egyedülálló termék egy krém Anti Sárga hatás. kifejezetten, hogy semlegesítse csúnya sárga árnyalat, hogy a haj is kap során a festési eljárás.

Hajfesték Estel szakmai színpalettát, fotó a haj hívott számot, vélemények

Ezt a festéket - a biztonságos választás azok számára, akik szeretnék, hogy fürtök igazgyöngy vagy hamuszürke árnyalatú. Optimális készítmény kombinálásával keratint, bioaktív komponensek, biztosítja a hatékony helyreállítása a természetes szerkezetét a haj.

Nagyezsda, 55 éves, Lipetsk

A megjelenése az első ősz haj kiborított. Öt éve, megpróbáltam egy csomó szín, de egyikük sem nem garantálja a kívánt eredményt. Mindez megváltozott, amikor megtudtam a festék De Luxe Silver a hazai vállalatok Estelle. Eleinte nem tudtam elhinni, hogy a festéket ilyen áron képes valami komoly, de úgy döntött, hogy kipróbálja.

Az eredmény tetszett - még hajat szerzett kellemes árnyalatú arany szőke nélkül a legkisebb szürke. És használja a festéket - öröm! Minden alkatrész könnyen egymással, és nincs irritáló szaga. Tehát, azt ajánlom!

Mindig is szerettem a természetes hajszín, emlékeztető széna. Ezért kissé megváltoztatni. Ezt a feladatot nem lehet jobban kezelni festék Estel érzéke DeLuxe- hajam színárnyalat egyre intenzívebb és mély, megjelent ragyogást és lágyságot. Összességében elégedett vagyok.

Katerina, 32 éves, Budapest

Gyakran változik a képeket az újrafestés a hajat. Ennek eredményeként, az állapotuk romlott. Régóta keresett olyan festék, amely nem csak ad egy szép színes a haj, de az őket gondozó. Felkeltette a színpaletta haj Estel Professional. Ideális felém festeni Essex sorozat Estelle, vitaminnal dúsított összetett. Mindent rendben van velem - és gazdag szín, és a magas tartósság és természetesen a legjobb áron.

Irina, 40 éves, Kharkov

Nagyon tetszik rendszeresen festeni szőke, de néha az eredmény megjósolhatatlan, sárgás árnyalatú, így színkorrekció szükséges. Egy barátom ajánlotta nekem, hogy a borbély-Anti-Yellow hatás - csodálatos festék magyar márka Estelle. Most a segítségével meg tudom adni a hajzat fényes gyöngyházfényű árnyalatok után nem festmény. Szeretem azt.

Irina, 23 éves, Budapest

Már két kedvencem a hazai sorozat DeLuxe és Essex festékek márka Estelle. Az első dolog, ami vonzott - a paletta a festék színek haj Estel Professional, amely lehetővé teszi, hogy válasszon a kívánt színt. Nagyon fontos számomra, mert szeretem gyakran kísérleteznek az utat.

A második dolog, hogy figyelmet érdemel - kiegyensúlyozott összetételét, dúsított tápanyagok és vitaminok, így a haj nem szenvednek során a festési eljárás. Nagyon jó festék, amely mellesleg egy nagyságrenddel kisebb, mint sok nyugati társaik.

A tartomány a márka Estelle Sok sorozat színek, amelyek minden nő tudja, hogy a haj csodálatosan szép és jól ápolt. Válasszon árnyékban - a természetes és finom, hogy merész és kifejező - és mindig jó!