hajfesték Estel

Hajfesték Estel közelmúltban jelent meg a magyar piacon, de sikerült fellebbezni sok nő. Ezt alkalmazzák mesterek szépségszalonok, valamint a lányok, akik ezzel hajszínező otthon. Sokan elégedettek megfizethető áron és kiváló minőségű termék. Ez a festmény a kétféle - a szakmai és nem szakmai.Hajfesték Estel sorozat és paletták

Estel festék ilyen sorozat és a paletta:

 • Estel Deluxe. Ez a típus a leghíresebb. Her paletta 140 szín. A legjobb az egészben, nevezetesen 109 hangok - azok az alapvető színeket, amelyek festeni a teljes hossza a haj és fedezze szürke haja. 10 hangok Estel Deluxe - egy paint-korrektorok, és további 10 - színezékek. Van még egy csomó hangok 5 Deluxe, amely lehetővé teszi, hogy a szín kiemelése, amely képes kiemelni az egyéniség.
  hajfesték Estel
 • Essex sorozat - a festéket használnak stylist tartós festés. Her paletta tartalmaz 114 színben. Alapvető árnyalatok Essex 86, így lehet választani kék-fekete a pearly white. Ha meg akarjuk változtatni az árnyékban a haj, akkor a szín árnyalatnyi felett vagy alatt, hogy amit festett előtt. Ez biztosítja az intenzív festéssel.
  hajfesték Estel
 • Sorozat Estel érzéke De Luxe. Ez a fajta festék nem tartalmaz ammóniát az összetételét, ezért használják színezésére és színezés a haj világosabb árnyalatú. A bemutatott sorozat 68 színben, 64 amelynek alapvető. Ezen túlmenően, ez a sorozat áll a 4 árnyalatú Extra Vörös, ami a hajnak réz-lila színű, enyhe piros árnyalatot.
  hajfesték Estel
 • De Luxe Silver Series. Ez a sorozat tökéletes színezésére szürke haja. Ez magában foglalja a 50 különlegesen szép színek, amelyek nem csak jó, hogy elrejtse szürke haja, hanem hogy a haj természetes. Haj, hogy festjük a festék, van egy természetes fényű és vonzó megjelenést.
  hajfesték Estel
 • Krém Anti-Yellow hatást. Ezt a terméket használjuk a tonizáló szőke és fehérített szálat, amely során színeződés megszerzett nemkívánatos sárga árnyalat. Ezzel a sorozat, a haj adhat kellemes árnyékot hamuszürke.
  hajfesték Estel

Hajszín ammónia nélkül Estelle

Ha várnak feltöltését a családban vagy szoptató, akkor nem lehet festeni, a hajfesték, amely behatol a fejbőr szerkezetét. Ezért érdemes használni hajfesték ammónia nélkül. Annak ellenére, hogy ez egy félig állandó, festeni egy meglehetősen stabil, és megtartja a haj körülbelül két hónap.

Bezamiachnaya festék tökéletes a lányok, akik szeretnek kísérletezni a haját. Ezt fel lehet használni az ideiglenes hajszínező. Vele, akkor érthető milyen árnyalatú lesz egy fantasztikus kilátás.Az ilyen festékek lehetővé teszi, hogy növekszik a haj színét, mert ez a sorozat is kisimítja a hajat egy árnyalattal a teljes hosszon. Tekintettel arra, hogy a festék, avokádó olaj és olíva kivonat fény, a haj, hogy egy szép és egészséges ragyogást.

hajfesték Estel

Fontos megjegyezni! Festés előtt ne feledkezzünk tesztelés allergia különböző részeiben. Annak érdekében, hogy színes gyorsaság, a festés után kell alkalmazni, hogy a haj balzsam stabilizátort.

Hajfesték ammónia nélkül Estelle: Palette

Estelle márka kínál több sorozat színes ammónia nélkül, amelyet színezni a hajat gyakran. Az alábbi fajokat lehet megkülönböztetni, köztük:

 • Bezamiachnaya festék Estel érzéke De Luxe, arra utal, hogy egy sor professzionális termékek. Ez annak paletta 68 szín. Vannak természetes színek és merész és kreatív. Ezek a festékek hoztak létre a kíméletes hajfestés. A paletta tartalmaz keratin komplex és olíva kivonat.
  hajfesték Estel
 • Celebrity sorozat. A festék nem befolyásolja a fejbőr és a nem professzionális termék. Ez a tökéletes otthoni használatra. Her paletta tartalmaz 2 tucat színben. Hála kivonatok, természetes olajok, haj, festett festék szerezhet kiváló fényt és fényét.
  hajfesték Estel

Tipp Ha meg akarsz festeni a haját magát, a legjobb, hogy konzultáljon az eladóval, hogyan a hajad fog kinézni, vagy hogy árnyékban festék. Szóval lehet választani egy jó festék az első alkalommal.

Hajfesték Estel: ár

Nagyon gyakran a lányok, akik szeretnék megtalálni egy új módja, tudni akarják, az ár a festék. Ők szívesebben választják a terméket, amelyek egyesítik valamint az ár és a minőség.

Estel Deluxe paletta fogja a gazdag árnyalatú haj sokáig. Az ár egy ilyen színezék 250-300 rubel 60 ml. Estel Enigma sorozatot alkalmazzuk a szempilla és szemöldök. Az ára 300 rubel 20 ml. Tisztázása festéket Estel költsége 400 rubel. Gondosan kell alkalmazni, hogy a haj, és segít elérni a kívánt árnyalatot.

hajfesték Estel

Figyeljen! Estel vásárlás festeni a legjobb szakmai üzletekben vagy az interneten. Így is pénzt takarít meg, és kap egy igazán jó minőségű termék.

hajfesték Estel

Hajfesték Estel: Vélemények az olvasók

Anna Kuznetsova, Zaporizzsja, 23 éves: Nagyon szeretem a festék Estel. Több mint két éve már használja, hogy hozzon létre egy sötét árnyalatú haját. Különösen tetszett a milyen szép és fényes haj festés után. Összehasonlítva a háztartási festékek Estel - egy csoda. Azt tanácsolom mindenkinek!

Irina Magomedova, Vlagyivosztok, 32goda: Festék Estel Azt tanácsoltam barátom. Nem mondhatom, hogy úgy éreztem, a különbség a szakmai és háztartási festékek. Én azonban úgy döntött, hogy Estelle, mint nőni fog a hajad. Az eredmény eddig elégedett.

Nadezhda Ivanova, Budapest, 40: Személyesen, festek Estelle nem vetett bizalmat. Már többször megismétlik, hogy meg kell használni, mert nem károsítja a hajat. De két hónap után, a festék kezdte elveszteni a színét, majd kimossuk. Ahhoz, hogy ilyen nem voltam kész. Általában Estelle vált számomra egy igazi csalódás.

Antonina Klimova, Kazan, 19 éves korig: elkezdtem festeni a hajam a közelmúltban, és a tanácsára barátja kezdte használni festék Estelle. Örültem, amikor rájönnek, hogy a festék nem károsítja a hajat, de ez biztosítja a tartós és szép árnyékot. Nemrég tettem kiemeli Estelle és kapott nagy öröm az eredmény.

Elizaveta Andreeva, Szevasztopol, 26 éves korig: Azt kell mondanom, hogy Estelle - egy igazi megváltás a hajam. Én festett szőke, de amikor kiderült, a terhesség, tudtam, hogy nem kell festeni a haját ma. Azonban, egyeztetve a fodrász, én nem tagadom magam az öröm, és úgy döntött festék ammónia nélkül. A hatás egyszerűen lenyűgöző!

Darya Romanova, Perm, 49 éves: Estelle nagy segítség, hogy elrejtse ősz haj és tartsa gyönyörű hajszín. Nagyon elégedett voltam az elfogadható áron, mivel ez sokkal olcsóbb, mint a hazai festék. Ami a minőséget, ez igazán felel meg a szabványnak. Hála L'Oreal az a tény, hogy a fejlett ilyen figyelemre méltó festéket!