hajszárító, melyiket válassza 1

hajszárító, melyiket válassza 1

Milyen erő kell egy hajszárító

Szintén a választott szárító kapacitás függ, hogy milyen típusú a haj. amelyet szárítjuk. Vékony és törékeny hajszárító érdemes választani egy kisebb teljesítményt. Vastag, sűrű haja tanácsos alkalmazni egy erősebb hajszárító csökkentése a telepítés során.Vannak még hajszárító található egy nagyon kis kapacitású, például 400-800 W, például szárítók választani, mint egy utcai változata, akkor nagyon kompakt, így könnyen elfér egy táskában. Szintén egy hajszárító lehet kiválasztani a vékony és ritka haj.

További lehetőségek szárító

Meg kell figyelembe venni azt a tényt, hogy egy idő után a haj forró levegővel kezd válni rideg, száraz és halványabb. Annak érdekében, hogy alkalmazni minimum kárt haj alatt styling, helyénvaló, hogy vesz egy hajszárító a szabályozók hideg és meleg légáramlatokat, és kapcsoljuk ki a légáramlás sebessége. hideg levegő arra használják, hogy a telepítést.

Fúvókák lerakásához

Sok szárítók értékesítik egy sor fúvókák hajlamosak az ilyen készleteket is többe kerül, mint egy hajszárító vagy hajszárító 1-2 fúvókákat. Gyakran előfordul, hogy a legtöbb tippeket a készlet nem használják ugyanolyan használhatatlan. Ezért figyelni, hogy milyen további fúvóka fogja használni azt, amit általában elegendő-ecsetfeltétet, hengeres alakú, vagy ha egy speciális kör alakú fésű (fogmosás) hajformázó fúvóka megfelelő formában levegő elosztó. Ha a haja göndör a természetre vagy dauerolt, előnyben kell részesíteniük a fúvókával.A minőség a szárító összeszerelés

Ügyeljen arra, hogy a tömeg a hajszárító, jó hajszárítók mérlegelnie kell egy kicsit nehezebb. Meg kell figyelembe venni, hogy milyen típusú műanyag ahonnan a ház készül, meg kell tartós és ellenáll a magas hőmérsékletnek. Nem fog olvadni a hosszú munkaidő egy hajszárító. Persze, egy pillanat alatt, hogy meghatározza ezeket a paramétereket nem lehetséges, ezért vezérlik a cég, és a vélemények. A cég legyen ismert, bevált és régóta magát a piacon. Kiválasztása minőségű hajszárító, biztos lehet benne, hogy ez hosszú ideig.

Vezeték hossza a forgótányér, amely csatlakozik kábel is fontos. Ha a kábel rövid és nem fordul el, amikor bekapcsolja a hajszárító, hajformázó és szárítás teszi nagyon kényelmetlen.

Hogyan szárít, és stílus

Miután mossa meg a haját, akkor nem indul el a csomagolás azonnal. Először is, meg kell szárítani őket egy törülközővel. Hajszárító nem tartható közel a haj. Próbálja fenntartani a parttól legalább 20 centiméter a fejét. Szárítsa meg a haját meg kell egyenletesen, ne tartsa a szárítót egy helyen sokáig.

Mielőtt elkezdené a csomagolás, hajszárító, alkalmazni a haj alkalmas termékeket a haj típusától. Mint stílus segít megvédeni a hajat a hatása a forró levegő, és rögzítse a kívánt alakú fürtök.

Ha rövid haj, majd, az elején meg kell szárítani, és tegye időbeli zóna és az alsó zóna a tarkó. Ezt követően folyamatosan szóló, a parietális és központi része a fejét.