hajszárító otthoni használatra, valamint hogy hogyan válasszuk ki, vélemények 2018-2018

hajszárító otthoni használatra, valamint hogy hogyan válasszuk ki, vélemények 2015-2016

A mai napig számos modell a szárítók különböző képességekkel rendelkeztek. Ebben a tekintetben, hogy hibázik, és vásárolni a rossz készülék nagyon egyszerű. Ezért úgy véljük, részletesen a választás kérdése és egy hajszárító ad hasznos tippeket, hogy hasznos lesz az Ön számára, ha vásárol.teljesítmény hajszárító

 1. Kevesebb, mint 1200 W (a kompakt modelleket, hogy könnyen magával viheti az úton, van egy kis súly).
 2. 1200 és 1600 W (átlagos teljesítmény hajszárítóval legáltalánosabban használt hajformázó otthon).
 3. Több, mint 1600 W (munkahelyi készülék).

Sokan tévesen úgy vélik, hogy a hatalom a szárító függ a levegő hőmérséklete. Tény, hogy minél nagyobb a szárító kapacitás, annál gyorsabban eltávolítjuk a forró levegő, illetve a kevesebb idő szükséges hajformázó. Ezért a szalonokban mesterek használjon hajszárítót teljesítmény 1600 watt.

Ahhoz, hogy biztonságosan használja otthon ajánlatos, hogy a modell akár 1600 watt. És a tulajdonosok finom szőr használata kívánatos hajszárító kapacitása nem több, mint 1200 watt.

Figyelem! A kiváló teljesítményű készülékek csak akkor ajánlott a professzionális felhasználók, mert a gyors takarmány forró levegő károsíthatja a hajat.

Féle modell: a diffúzor, koncentrátorával hajszárító kefe vagy fésű haj-styling

Miután eldöntötte, hogy a kapacitás a szárító, folytassa a választott modell szerint. Válassza ki a kívánt a szárító kell alapulnia, hogy milyen hatást szeretne kapni távol a készüléket. Három alapvető típusa hajszárító minden tervezett különböző célra.

Ez a fajta hajszárítók használt szárítás haj. A fő jellemzője a diffúzor egy speciális mellékletet, amely lehetővé teszi, hogy száraz hajat anélkül, hogy a sérülés veszélye, és ad nekik extra hangerőt. Diffúzorok alakú csomópontok, de a fő különbség köztük - a fúvóka tervezett különböző célra.

fúvócső

Egy ilyen berendezés célja az is, szárítás haj és ugyanolyan alakú, de ez már egy megkülönböztető tulajdonsága - a résszerű fúvóka. Hub kell óvatosan alkalmazható, mert a forró levegő kibocsátó a készülék folyamatos áramban egy bizonyos részét a fej, és így könnyen szárítsa haját. Azonban az az előnye az ilyen modellek a kompakt méret, hála egy hajszárító lehet venni az úton.

hajszárító otthoni használatra, valamint hogy hogyan válasszuk ki, vélemények 2015-2016


Segítségével egy hajszárító kefe könnyű csinálni hajformázó

Az ilyen szárító, amelyet elsősorban a telepítéshez. A fő fúvókát az ilyen eszközök - kefe fésülés. Ilyen szárítók nem alkalmas szárítás haj, de könnyen elvégezhető minőségi stílus. Fúvókák, amelyek szerepelnek a hajformázó, hagyjuk mennyiségének növelése a haj, a szél őket, és kiegyenesedik. Miután elég tapasztalattal rendelkezik olyan eszközzel, akkor formázza a hajat jobb, mint a mesterek egy fodrászat.

további jellemzők

Attól függően, hogy a típus és modell, hajszárítóval más további funkciókat. Ezért úgy véljük, az alapvető funkciókat a választott modell nem vet fel kérdéseket és nehézségeket.

 1. Páraszabályozás. Készülékek szerelve egy ilyen érzékelő, hogy automatikusan meghatározzák a szint a haj nedvességtartalom és a levegő hőmérsékletét fokozatosan csökken a szárítás során. A legtöbb modell a szenzor narancssárga szín jelzi, hogy a haja még mindig nedves, ha a zöld - ez azt jelenti, hogy a haj majdnem száraz.
 2. Légszűrő. Egy ilyen kivehető szűrő hasznos, mert lehetővé teszi sokkal hosszabb megtartja az eszköz működését. Azonban meg kell tisztítani. Ez úgy történik, egyszerűen. Ehhez a szűrőt vízsugárral vagy egy ecsettel.
 3. Dörzsbetéteket nagyban egyszerűsíti a folyamat a szárítás a haj, mert nekik köszönhetően, hajszárító tudunk még egy csúszós felületen és biztos lehet benne, hogy maradnak szilárdan rajta, és esik.
 4. levegőionizátor és az ózon lámpával. Felszerelt modellek olyan funkciókat, ráadásul lehetővé teszi, hogy gyorsan szárad a hajad, és hogy kiváló minőségű stílus, wellness és egy hidratáló hatású.
 5. Automatikus kikapcsolás. Ez a rendszer automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha a felhasználó leteszi a felületen. Ha vesszük a hajszárító a kezét, akkor is automatikusan bekapcsol.

Termék leírás

Különböző modellek eltérő műszaki paraméterekkel. Amikor kiválasztunk egy hajszárító ajánlott figyelni:

 • Az anyag, amelyből a készülék készült;
 • A hossza a vezeték;
 • A tömeg a hajszárító;
 • áramláskapcsoló;
 • A zaj a motor modell.

hajszárító otthoni használatra, valamint hogy hogyan válasszuk ki, vélemények 2015-2016

Otthoni használatra meg kell választani a modell szárító, amelynek kapacitása akár 1600 watt

Az anyag, amelyből a készülék készült erősnek kell lennie, és ellenáll a magas hőmérsékletnek. A választott modell, készült kiváló minőségű tetőfedő, marad a szárító üzemben sokáig.

Ezután kell figyelni arra, hogy a hossza a kábel nem kisebb, mint 2,5 m, mert túl rövidre képes egy csomó kellemetlenséget. Az is fontos, hogy ellenőrizze a helyet vezetékek és szárító kapcsolatban, fontos, hogy vezesse a szabadonfutó és eltörik.

Hajszárítók vannak osztva könnyű és nehéz. Először is, mint általában, mert ezek könnyen megsérülhetnek, mert kevesebb minőségű motor tekercselés amely gyorsan olvad.

Ha általában száraz hajat a kora reggeli vagy késő este ez esetben célszerű vásárolni egy hajszárító, egy motor, amely csendesen fut. Valamint, nagy teljesítményű hajszárító csendesebb, vannak speciális fúvókák, hangtompítók.

Figyelem! Ha be van kapcsolva, akkor a készülék bocsát ki zajt, ez azt jelezheti hibákat. Ezért célszerű figyelni, hogy e modellek, amelyek, ha jár a motor felesleges zajt.

Válasszon egy jó hajszárító, amely hosszú ideig, ez elég könnyű megismerkedni előre a bonyolult kiválasztása és a termék használata az öröm. Ahelyett, hogy vakon megvenni az első kapott hajszárító, majd megbánni, akkor most kihasználják a tippjeinket, és élvezze a vásárlást.