Hajvágás kaszkád rövid haj (fotó, körökre rendszer)

Hajvágás kaszkád rövid haj (fotó, körökre rendszer)

Cascade - univerzális frizura bármilyen hosszú haj. Úgy néz ki mind a vékony és ritka haj, és a buja haj. Írástudó varázsló lehet, hogy egy kaszkád még göndör haj.Mert minden nő, minden korban és az állapot, akkor nem lenne fontos a szép külső és egyedi, elegáns képet. Nem a legfontosabb szerepet ebben a fodrász. De egy nő nem mindig dönt a saját és gyorsan igen, milyen frizura akar, különösen, ha sok frizura neki az új. Ebben az esetben a támogatás lesz a frizura úgynevezett „Cascade”.

Mi a színpad és úgy néz ki mint a haj, vágott oly módon? Tehát, fodrász kaszkád egy sima átmenet hossza tetőtől tip.

Stylistok azonosítottak számos lehetőség a hajvágás:

Hajvágás kaszkád alkalmas mindenki számára. Például, hosszú haj kap nyírás kaszkád hiányzó mennyiség és a göndör nyereség pontosság és engedelmes megjelenést. Nos, rövid haj, lenyírt így elrejteni lehetséges hátrányokat arc formája: a keskeny arc változás újrahasznosított kifelé mozogva zárak, és a nagy álla - újrahasznosított belül. Rövid haj még további megvalósítási módban a kaszkád, ahol a szálak a koronát fürtök kifelé és a végein - belül.

Minden frizura alapján a szakaszban, kombinálva egy Bang. Ez lehet függően változtatható alakja az arc. A nő egy kerek arca alkalmas ferde vagy aszimmetrikus frufru, és egy ovális - sima és sűrű. De ha a bumm nem, vagy a nőnek nincs kedve csinálni, akkor a kaszkád lehet tenni anélkül.

Előnyök fodrász „Cascade”:

 • hozzáteszi kötet a haj;
 • alkalmas bármilyen típusú haj;
 • Úgy néz ki bármilyen hosszúságú;
 • könnyen tisztítható;
 • Ez átalakítja a megjelenés nem sok kárt a haj hossza;
 • korrigálja a alakja az arc.

Hajvágás kaszkád rövid haj (fotó, körökre rendszer)

Hajvágás kaszkád rövid haj (fotó, körökre rendszer)

Hajvágás kaszkád rövid haj (fotó, körökre rendszer)

Hogyan készítsünk egy vízesés - gépek és körökre rendszer

A név abból a nyírása alakját. Lépcsőzetes le a szálak leesik, vagy húzza ki, vastagságától függően és hosszú haj. Minden szál a templomok, a parietalis és az occipitalis területek megtisztított hossza alapján a szálak a kontroll minden területen. Ennek eredményeként egy olyan hatást, a könnyedség.Cascade ad mennyisége és újjáéleszteni finom szőr. Kezdés viselni még a fiatal szépségek, szó szerint óvodáskorban, hiszen a gyerekek ritkán sűrű haja, és adja meg a haj mennyisége frizura, és nem zavarja a játékot és a kreativitás.

Ha egy lány vagy nő haja sűrű, akkor a hajvágó csatolt szép forma, amely kiemeli a természetes sűrűsége és szilárdsága, nem teszi lehetővé számukra, hogy a forma egy alaktalan alapon.

Elvégzésére frizura-kaszkád lesz szüksége:

 • egyenes olló;
 • Ritkító olló;
 • fésű kombinációja;
 • bilincsek;
 • permetezni.
 1. A hajat két zónára oszlik partings. Először elválás kiterjedő fültől fülig egész tetején a fej, a második pedig a homlok tarkó szigorúan közepén.
 2. A tetején a fej segítségével átlós elválás egyes szálat háromszög alak minden egyes szektorban, azzal az eredménnyel, rombusz.
 3. Létrehoz egy zár vezérlés: haj elhúzódott merőleges, azaz a megfelelő szögben. Hossza tárgyalja az ügyféllel. Általában nem haladja meg a 10-12 cm-t.
 4. Ápolás kezdődik a nyak, a másik zár tűzött ki klipek. Átlós szálak osztják lépésekben 1,5 cm vágott és egyenes vágott tompa olló a tájékozódás a kontroll szál hossza.
 5. Hasonlóképpen kiosztott és nyírt szálak zónák szabályozására hevedert szálak.
 6. Elvégzett frizura ellenőrzés. Minden haj fésült széles fésű, gyülekeznek a farkát, és ellenőrizze a hosszát. Cascade felismeri sikeresen teljesítette, ha a szálakat az azonos hosszúságú.
 7. Az utolsó fázisban, a haj elvékonyodik mintájára, mint a vágás, majd frufru és rojtok a szálak egy személy.

Szerint a rendszer fent bemutatott végezzük Minden vágási kaszkád de parietális lehetséges másképp vágni. Miután egy rövidre nyírt vezérlő szálat kezdenek mozogni a koronát, és igazítsa a fennmaradó szálak. Ebben az esetben, az egymást követő szál középpontjában nem a szabályozás, és az előzőt. Így, ennek eredményeként egy többszintű lépcső, a haj egy érdekes alakú.

Cascade frufru nélkül frufru

Cascade frufru előnyös nézd meg a fiatalabb tagjai a gyengébbik nemre. Ebben az esetben a kisebb ad egy személy a báj és a kifinomultság. Számos értelmezése a színpad a bumm:

 1. A ferde béren kívüli. Ez béren kívüli keretbe foglalja az arcot, csepegtető begyesen az egyik oldalon. Ő is, hogy egy arc nőies, elegáns és hihetetlenül édes.
 2. Vastag béren kívüli. Különösen jó az ilyen variáns fog kinézni együtt sűrű luxus haj. Bangs gyönyörűen keretbe az arcát, így ez egy romantikus és titokzatos. Ebben a kiviteli alakban, ünnepies nyírási végeit lehet podkrucheny belsejében. De a lány vékony vagy ritkuló haj, vastag frufru lépcsőzetes nem valószínű, hogy illeszkedjen.
 3. Egy rongyos peremén. Cascade szakadt chelochkoy megfelelő érzelmi, sőt sokkoló lányok. Együtt egy ilyen rongyos hajvágás frufru létre egy merész és bátor módon vonzza a figyelmet a többiek.
 4. Az arch frufru. Ebben a megvalósításban, béren kívüli kaszkád lesz annak meghosszabbítását. Frufru minimális a szemöldök hosszának fogják terjeszteni a templomok, és fokozatosan részévé válik a kaszkád. Íves frufru és díszítse szakaszban nő hangsúlyos arccsont, így ez egy nőies megjelenés.
 5. A hosszú frufru. Hosszú frufru, hogy kiegészítse kaszkád. Általában ez történik a szem alatti és az onnan az egyik oldalon. Ilyen béren kívüli lehet irányítani különböző irányokba. Ez létrehoz egy merész, sőt vakmerő módon. És ha egy bumm növekszik tovább, amikor csatlakozik az össztömeg a haj, a kiegészítő térfogat érhető el.

Cascade nélkül bumm - egy igazi megváltás Női hosszú göndör haj. Az a tény, hogy az ilyen típusú haj adja a fejét, hogy túl puha, mert mi frizura néz hanyag. Ebben az esetben a kaszkád fodrász teszi a hajat könnyebben kezelhető, csökkenti a súlyt és könnyebb vizuálisan frizura.

Hajvágás kaszkád rövid haj (fotó, körökre rendszer)