Hajvasaló a fedőlap jobb - olvasható

Hajvasaló a fedőlap jobb - olvasható

Módszerek a minőségi megjelenést és hozzon létre egy szép frizura változtatható összetettsége végrehajtását. Különösen nehéz kiegyenesíteni göndör haj, mert ahhoz, hogy hatékony eredmény eléréséhez, szükség van a segítségre a modern technológia. Ezek közé tartozik például a hajvasalót, vagy ahogy nevezik, a haj vas.Hogyan működik a haj vasat?

Jól ismert, hogy a haj kiegyenesítő - a készüléket működő emelt hőmérsékleteken, amelyeket fel lehet használni, hogy sima vagy hullámos a loknis haj szálak. Ennek alapján egység, hogy a lemez formájában fogó bevonattal különböző anyagtulajdonságok.

Hajvasaló a fedőlap jobb - olvasható

Egyenirányító hevítve felszabadítja a hajat a felesleges nedvességet felhalmozódott bennük, összehangolása még a rakoncátlan zárak. Kevesebb hő hatására, hajszerkezet idővel változik, így törékeny és száraz. Tehát azt a vasalást bevonó anyag haj és befolyásolja nem csak a minősége a végeredmény, hanem mérni az egészségre gyakorolt ​​hatás.

Típusai lemezek és azok bevonat tulajdonságai

A egyenirányítók különböző anyagok bevonat a lemezeket, amely meghatározza az értéke a tulajdonságok ezeket az eszközöket.

Kerámia bevonat hajvasat a leggyakoribb ma. Ez nem meglepő: ez garantálja a minőséget telepítés veszélytelen az egészségre viszonylag alacsony áron. Az ilyen lemezeket melegítettük egyenletesen és simán csúszik a szálak, miközben azok rugalmasságát és fényét. Azonban, ha használja szépségápolás hajformázó, akkor tartsák be a kerámialap és minden használat után meg kell tisztítani egy nedves ruhával.

Hajvasaló a fedőlap jobb - olvasható

Turmalin nevezzük természetes gyógyító, mert ez az ásványi anyag halmozódik fel magát a nap energiáját. Amikor melegítjük, turmalin negatív ionokat szabadít, hogy képes semlegesíteni a felhalmozódott statikus elektromosság és fenntartani a víz egyensúlyát a haj. Köszönhetően ezek a tulajdonságok, hajvasaló és turmalin bevonat nemcsak nem károsítja a szerkezetet, hanem revitalizálja a hajat. Ez a bevonat egy másik neve: ion-kerámia.

Hajvasaló a fedőlap jobb - olvasható


Plate teflon bevonat nagyon hasznos, ha további hajformázó eszközöket. Teflon tapadásmentes csipesszel védeni ezeket a forrásokat. Azonban az ilyen lemezek felületi érdessége, hogy ragaszkodnak, és kaparja a haj alatt forraljuk.

Hajvasaló a fedőlap jobb - olvasható

A legolcsóbb vasaló fémlemezek alumínium. Mindazonáltal a forró fém éget, szárítja hajat, és elpusztítja a szerkezetüket. Ezért az ilyen utjuzhkom értéke nem több, mint egyszer vagy kétszer egy hónapban.

Hajvasaló a fedőlap jobb - olvasható

Ugyanakkor az elmúlt elterjedt kap eloxált alumínium lemezeket a hajvasalót. Eloxált táblák ellenállnak a mechanikai sérülésektől és kémiai környezetben. Ez a bevonat a módszer jó, mert nem károsítja az egészséget, a haj és ad egy nagyon világos megkönnyebbülés, amikor perms „feszültségingadozás”.

Hajvasaló a fedőlap jobb - olvasható

Megérdemelte tekintetében a szakemberek körében használja gyémánt. titán és márvány fedlapok hajvasaló. Ez a legmodernebb típusú bevonatok, amelyek a hajnak, nem csak kiváló minőségű stílus, hanem egy nemes fényét. Tehát utjuzhkom lehet megállapítani, még enyhén nedves haj alkalmazni a tuning eszköz, amely könnyen eltávolítható a lemezeken.

Hajvasaló egy fedőlap jobb - olvasható

Nemrégiben szakmai hajegyenesítők vannak ellátva további lehetőségek, mint például légkondicionálók, párásítók, olaj, vitaminok, infra- és ultrahang, ami nem csak a kiváló minőségű stílus, hanem a gondozó a haját.

Hajvasaló a fedőlap jobb - olvasható

Néhány tipp választotta a vasalás

  1. Ha úgy dönt, hajvasat használható formázó eszközzel, nem szabad elfelejteni, hogy a hatása alatt magas hőmérsékletű bevonatok, habok, permetek olvasztva a haj szerkezetét, ami nem kedvez az egészségükre.
  2. Ha az egyenirányító lemez nagyon könnyen elcsúszhat a hajszálat, akkor használd őket egy hullám fürtök.
  3. Ha nem kívánja használni gyakran, akkor vesz egy olcsó haj vas, fém vagy teflon lap.
  4. A mindennapi használat otthon a leginkább kényelmes használni, és viszonylag olcsón vas van bevonva kerámia.
  5. Ha ráadásul a stílus, törődsz, és vigyázni rájuk, válassza ki a egyenirányítók a szakmai vonalon.

Szárító / eszköz szóló Galaxy GL 4509, piros compyou.ru
A 1380 rubel.

Bosch Straightener PHS8667 haj Electrozon
A 2840 rubel.

Galaxy sütővas GL 4501 in ogo1.ru
730 rubelt.

Styler Hair Galaxy GL 4506 a TOP-SHOP
770 rubelt.

Galaxy sütővas GL 4507 in Electrozon
840 rubelt.

Curling Galaxy GL 4514 a TOP-SHOP
490 rubelt.

Galaxy Styler Hair GL 4515 in Electrozon
570 rubelt.

Galaxy Styler Hair GL 4516 in Electrozon
A 1090 rubel.

Hair crimpelhető Scarlett SC-HS60004 Fekete beillesztése Solo
A 528 rubelt.

Sütővasak Galaxy GL 4610 a TOP-SHOP
A 525 rubelt.