Hajvasalóinkat, hajvasat ami jobb választani - szakmai vagy közönséges

Hajvasalóinkat, hajvasat ami jobb választani - szakmai vagy közönséges

Átnéz egy másik újságban, minden lány odafigyel a jól ápolt megjelenést híres emberek. Egészséges és gyönyörű haj - ez a siker kulcsa. Haj, hogy göndör, speciális ellátást, és annak érdekében, hogy összehangolják őket, de még mindig nem fáj, akkor kell sok erőfeszítést.Hogyan adhat a hajzat tökéletes kilátás? A mai napig a hajvasaló, vagy ahogy nevezik, a vasalást, senki sem fog lepődni. Ezzel nem lehet csak úgy rendbe göndör haj, hanem, hogy a hajuk simaságát és fényét. Annak érdekében, hogy meghatározzák a választott vasalás meg kell tudni, hogy a fő pontokat.

Típusai vasalók:

 1. Szakmai haj vas. Ez a modern eszközt használnak nemcsak a szakmai tevékenységek (fodrász, sminkesek), de a legtöbb lány kedvelik ezeket a modelleket. Miért van ez? Az a tény, hogy a szakmai hajvasaló célja a különböző típusú hajra, és van egy hőmérséklet-szabályozó funkció, amely lehetővé teszi, hogy kiegyenesedik a haj károsodás nélkül. Ez a fajta Gyors felmelegedést és fel lehet használni a nedves hajra.
 2. Szakszerűtlen vagy hagyományos hajvasat. Ezek a modellek sokkal kevesebb olyan funkciók vagy teljes egészében hiányozhat. Fűtött hagyományos vasalás lassabb, de a megjelenése is nagyon vonzó, úgy, hogy az ár közötti különbség egy profi mosodákat és a szokásos nem lesz érezhető.

Típus bevonat lemezek:

Metal. Ez az anyag az első bevonat a vasalás, és jelenleg úgy, hogy a fémlemezek nem biztonságos a haj. Ezek vasaló használata ajánlott legfeljebb 1-3 alkalommal havonta, mivel a törött és perepalennye haj, hosszú távú használatra garantált. Természetesen van még egy jelentős plusz az ilyen bevonatok - az alacsony ár (amely sok jóval fontos).

Kerámia. Hair vas, amely kerámia lapok, ma az egyik legnépszerűbb fajta. Kerámia anyag finomabb, így nem kell aggódnia a hajuk során egyengető és gyakori használata nem javasolt. Használjon hajvasat kerámia permetezett 8-10 alkalommal egy hónapban. Érdemes ezt a fajta vasalást még néhány a fém, de a haj érdemel.

Hajvasalóinkat, hajvasat ami jobb választani - szakmai vagy közönséges

Turmalin vagy kerámia ion. Alapvetően ez a típusú lemez látható szakmai egyenirányítók. Ők gyorsabban melegszik fel, mint a többi, és miután kihúzta a haj meg fényes és sima. Sőt, a haj egészségügyi ellátást a szemét. Miért történik ez? Az a tény, hogy az összetétele a turmalin bevonat magában foglalja a különböző kristályok, a melegítés során képesek termelni negatív ionokat, amelyek a haj nem csak nem szárad, hanem hogy fenntartsák a víz egyensúlyát.Lebegő lemezek - mi ez a technológia?

A problémás haj, hosszú használat után, még a legdrágább vasalás tudja elrontani őket teljesen. A szakértők azonban itt dolgozott. Élvonalbeli technológia hajvasalóinkat lebegő lemez segítségével burkába zárat, hogy a vas könnyebben elcsúszhat védi a hajat. Miért lebeg? Során nehéz nyomja a haj vas lemezek, amelyek egy gumi vagy rugós bázissal kezdődik, így annak érdekében, hogy megvédje a hajszálat a sérülésektől és ne törjenek. Utyuzhok lebegő lemez nagyon könnyen használható, és a legnagyobb előnye, hogy a hőmérséklet állítható megnyomásával bármilyen mértékű.

A fűtési hőmérséklet egyengető

A melegítési hőmérséklet kiegyenesítő létezik annak érdekében, hogy ne száradjon ki a haj. Attól függően, hogy a haj szerkezetét és károsítják azokat, akkor válassza ki a kívánt hőmérsékletet. Mivel a maximális hőmérséklet eléri a 150-230 fok, és a minimális 90-100 fok. Ha a haja sűrű és hullámos és egészséges, vagy kemény, ebben az esetben meg kell választani a hőmérséklet a legnagyobb. Ellenkező esetben, amikor a haj gyenge, vékony és száraz, magas hőmérsékletű állapotban, egyszerűen törékennyé válnak, és meglátogatott, így az ilyen haj nagyon fontos, hogy figyelemmel kíséri a hőmérséklet a kitett, hogy kell a legalacsonyabb.

Hajvasalóinkat, hajvasat ami jobb választani - szakmai vagy közönséges

Népszerű cégek gyártók

Amikor kiválasztod a vasalást sok lány aggódik ugyanazt a kérdést: „Mi a legnépszerűbb és egyenirányító cég gyártja ez?”. A mai napig, még mindig elég sok népszerű gyártó, modell, ami ma a piacon elfoglalni vezető pozíciókat.

Tehát nézzük meg a legnépszerűbb gyártók cég:

 1. Roventa. Erről a cég mondhatom: „Az ár megfelel a minősége.” Ez egy jól ismert gyártó nem csak a vasaló, hanem más kis háztartási gépek.
 2. Gamma. Ez a cég nevezhetjük az egyik legnépszerűbb és szeretett nemcsak a szakemberek, hanem egy személy, aki szeret kísérletezni a haját. Gamma utal az olasz termelés, amely nagy kereslet számos országban. Gyártók készítenek ez a készülék, mint a kerámia és a bevont turmalin vasalás. Vasalás Gamma ismert kiváló minőségű. Folyamatosan előállított új termék, amely örömére az ügyfelek speciális funkciók.
 3. Brown. Ez a cég arról ismert, hogy sok a magas színvonalú. Gyártó használja csak vasalatok kerámia lapok, mint valószínűleg megérdemelte népszerűségét.
 4. Remington. Gyártók a termékeik viszonylag alacsony áron, és a minőség is dicséretes. Ha van rakoncátlan haja, vagy szeretne egy elegáns összecsukható, majd a cég az Ön számára.

Hogy megtanulják, hogyan kell használni a vasalás, és egy csomó elme erő nem szükséges. Néhány tipp a megbirkózni ezzel a feladattal.

Tehát, kövesse a lépésről lépésre tippeket:

 • Az első dolog az, hogy száraz a hajat mosás után, ami után, célszerű, hogy egy védő eszköz, amely védi a hajat a károsodástól. Megjegyezzük, hogy fontos, hogy a haj tiszta és száraz.
 • Második. Melegítsük fel a vas fel a kívánt hőmérsékletre (itt meg kell, hogy legyen óvatos, és figyelembe veszi a kárt a haj). Ha sűrű haj, el őket gerendák. Kezdjük az összehangolást az alsó gerendák.
 • Harmadik. Utjuzhkom megragad a haját a gyökerek és lassan végezzen a tippeket magukat. Re nem ajánlott utjuzhkom fürt, ha a zár nem kiegyenlített, az azt jelenti, hogy a hőmérséklet nem megfelelően van kialakítva.
 • Negyedik. Amikor a felső gerendák, meg kell kezdeni hátulról. Ha szeretnénk, hogy a haj mennyisége. majd igazítsa az alsó szál nem szükséges, akkor lesz egy tartót a felső vonalban és haj lesz, mintha, hogy szüntesse meg azokat.
 • Miután ez a munka, a haj kell szépen fésült, és ha szükséges, megszórjuk lakk. Minden haj kész!