Hány emberre tehet anélkül, hogy a szex, ha ő nem, akkor meg fog változni

ha ". Ez nem. ”Akkor nem csalás. férfiak termelt naponta tesztoszteron és ondó, akkor spermotoksikoz. Három fokozata van spermotoksikoza. További részletek olvashatók a hálóba. Ha a vizet iszik nem adnak, akkor bírja sokáig. Itt-ott, valami ilyesmi. de ne aggódj, ha nem akarjuk, hogy együtt, akkor meg fogja érteni, te és ez lehet, hogy nem tanulnak. azt mondani, hogy a fiúk ittak sört és minden esetben.mi az én mártír nem volt szex körülbelül egy hónap. Nem engedték, mert a kis feleség problémákat. de van boldognak más módon. Azt hiszem, ez volt a leghosszabb szünet már több kísérletet nem akar. és ő nem akar, és még inkább.Minden attól függ, az adott ember.

egy volt barátnője egy hónapja (ez egy másik város), de most változik, azt mondja a szex nem elég

Nos, ha hosszú ideig nem, az azt jelenti, hogy az ember már nem kell, és nem akar

Nem fogadom el kudarc a szex. Azt én MCH-nak nincs joga visszautasítani, valamint én őt.

A tevékenység zavisit..komu valami napi 2-3 alkalommal van szükség. valaki a héten. valaki az elmúlt hónapban. Nos nem a változó igényekhez. így ha sokáig tagadta - lesz izmenyat..s másik lány a magazin, a megfelelő görgőket. Miért hozni valamit?

Azt hiszem, ha egy lány nem akar szexet, úgyhogy egyszerűen nem tetszik.

Azt bú a helyére nem csak megváltoztatta, de általában már nem kell foglalkozni. Mit jelent, hogy nem ad? Vagy azt szeretné, hogy támogassák azt a valamit, ami Ha nem tetszik, vagy eltörhet maga az élet. Szerető lány soha nem törik, és mert oktazyvat a közelsége a szerves része a kapcsolat.

Ez attól függ, hím, nőstény, az oka, amely nem, és megadja a kapcsolat a pár.