Hány nő haját személy havonta

Amint az a tény, hogy a férfiak nő szőr gyorsabban, nem értek egyet. Amennyiben ilyen következtetést? Csak annyi, hogy a nők több haj. és ha hagyjuk nőni egy pár centiméter, nem annyira, hogy nem ez a helyzet a férfiak, nekik haj 2 centiméter hosszú, és nagyon sok a fejében.A hónap tartják a haj növekedése körülbelül 10-15 mm. De ez is lehet megtámadni, ha vesszük az átlagos, még mindig lehetséges. De azóta a haj növekedését más, mindenkinek más a haj növekedése. Végtére is, ez olyan, hogy szinte minden haj nem nagyon lassan növekszik. És azt is, ez függ a személy életkorát. ifjúkorában haja gyorsabban növekednek, mint az érett években.

Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszolni, meg kell szem előtt tartani, hogy a haj növekedése függ a különböző tulajdonságok, mint például: nemzetiség. Mindannyian tudjuk, hogy az emberek a kaukázusi eredetű haj nőni egy kicsit gyorsabb, mint a többi nemzetiség.

Vannak más jelek, de ennek hatása a haj növekedését Tudományosan nem bizonyított. Bár sok a botját. Valószínűleg hallott már, hogy egy nap válasszon egy frizura, annak alapján, amit a Hold ma (növekvő vagy csökkenő). És őszintén hiszik, hogy ha egy fodrász a napon, amikor a hold gyantázás, a haj, látod, nőnek vissza gyorsabb. Nincs ilyen kapcsolat létezik, tekintettel arra a tényre, hogy csak nem nyomon követni ezeket a holdfázisok.De általában, úgy véljük, hogy normális körülmények között, a szőrnövekedés 1-2 centiméter havonta.

5 mm-től 3 cm, de többnyire 1-1,5 cm, mert a haj nő a többség. Ez bejegyzett genetikailag, de ha vannak olyan tényezők tormozaschie haj növekedését néhány milliméter, majd távolítsa el elég ok és a növekedés kissé gyorsult az előírásoknak, meg kell enni jobb, igyon sok vizet, nem razorgevayuschie maszk, ha nincs ellenjavallat, masszázs és a fejbőr bozót a legegyszerűbb - a szokásos finom só vagy középutat, akkor vegyél egy kész cserjések, amelyek erre a célra tervezett.

Hány nő haját személy havonta

több mint egy évvel ezelőtt

Haj nő a férfiak és a nők gyorsan. Csak az ember érez, mert 2 havonta megy vágni a haját, és az asszony is látja, hogy a haj nőtt, különösen, ha a haj színezett. A hónap emberi haj növekedése körülbelül 1,5-2 cm. Gyakran az utcán talál egy szőke, amelyek a gyökerek 2 cm sötét haj, az övé.