Hasmenés vér a macska okoz és kezelés

Minden szerető tulajdonos figyeli az egészségügyi kedvence. Hasmenés vér a macska - egy ritka jelenség, különösen, ha az állat nem szenved semmilyen krónikus betegség. A vér jelenlétét bélsár pet Massey jelzi a betegség jelenlétét, és az első dolog, amit meg kell telepíteni a kiváltó oka ennek a feltételnek, és elkezdeni a kezelést azonnal.

Hasmenés vér a macska okoz és kezelésA fő ok

Ha a macska hasmenés a vér, az okok eltérőek lehetnek:

Amellett, hogy az esemény a vér a székletben, vannak más tünetek, amelyek jelzik a jelenléte súlyos betegség. Ezekben az esetekben sürgős szakmai segítséget:

 • gyakori vizelés;
 • hányás;
 • gyenge vagy hiányzik étvágy;
 • hirtelen súlyvesztés;
 • szomjúság;
 • apátia.

Ha segítségre van szüksége az állatorvos

Ha az alábbi tünetek sürgős szakmai segítséget:

 1. A jelenlétében a véres hasmenés van abban, hogy az állatot mérgezett mérgező vagy mérgező anyagok.
 2. Cat láz.
 3. Állati íny nagyon halvány vagy sárga.
  Hasmenés vér a macska okoz és kezelés

Hasmenés a vér a macska: Kezelés

A jelenlétében a fenti tünetek nem alkalmas önálló kezelésére. Ha a macska hasmenés a vér, mit kell tenni, mondja a szakember. Ha a betegség az állat nem lehet felügyelet nélkül hagyni. Ha van egy rossz közérzet, gyengeség, hányinger, hasmenés, a macska, a kezelést meg kell orvos kizárólag az orvos. Self-kezelés, különösen gyógyszerek, amelyeket értékesített a nyilvánosság, nem kívánatos, mivel tele van komolyabb problémát, amíg a halál az állat. A teljes kezelés időtartama csak azokat a drogokat, amelyek kijelölt állatorvos megvizsgálta a macskát.

Hasmenés vér a macska okoz és kezelés

Minden gyógyszert kell beadni az eredmények az átadott elemzések, hogy segítsen azonosítani az okot, amely abból adódott eredményeként hasmenés macskáknál. A detektálás a kezeit betegség, az orvos határozza meg. Előrehaladott esetekben gyógyszert felíró antivirális és antibakteriális intézkedéseket. Lehet, hogy a kinevezését immunstimuláns ( „Gamavit”) és a hasmenés elleni szerek ( „loperamid”). Ez használata kötelező hemosztatikus szerek „Vikasol”, „Dicynone” C-vitaminEzt a gyógyszert függően diagnózis rendelt:

 • fehérítő beöntés;
 • hozzátéve egy speciális macskaeledel enzimek javítja az emésztést;
 • injekció antibiotikumok fertőzések megelőzése érdekében;
 • a paraziták jelenléte hozzárendelt dehelminthization;
 • iszik sok folyadékot a gyors visszavonása mérgező és káros anyagok.

Hasmenés egy macska: a kezelni otthon?

Ha a hasmenés kell segíteni a belek és a gyomor az állat szabadon. Ehhez meg kell állítani, hogy táplálja a macska az első napon. Ebben az esetben az állat mindig szabadon hozzáférhető legyen, a tálat tiszta vízzel. Azt is megfigyelték, hogy sok, éppen ellenkezőleg, ez tekinthető a túlzott alkoholfogyasztás provokáló tényező bekövetkezési hasmenés. Ez alapvetően hibás. Víz kell tartani. Ivászat köti a káros anyagokat a szervezetből.

A következő napon, éheztetés után az állatokat hozott egy speciális diéta, amely magában foglalja a fehérje főtt tojás, főtt rizs, fehér hal.

Hasmenés vér a macska okoz és kezelés

A táplálékfelvételt kell a felére csökkenthető. Cat pihenésre van szüksége. Nem szükséges, hogy provokálni azt a játékot, és még inkább, hogy hagyja az utcán.

Almot mindig tisztának kell lennie, és a macska legyen könnyű neki. Ha egy állat nehezen megy, megéri mozogni.

Ha a hasmenés véres a macska továbbra is fennáll, akkor valószínű, ez okozta bakteriális vagy vírusos fertőzés. Szükséges orvoshoz.

Hozzáférés az orvos meg kell történnie, amilyen hamar csak lehet, amíg nem volt erős kiszáradás.

megelőző intézkedések

Az első helyen a megelőzés szüksége rendszeres fogyasztása deworming gyógyszerek. A recepció tartott 1 alkalommal havonta, ha a paraziták jelenléte a szervezetben nem figyelhető meg. A megjelenése férgek mindig ismeri fel a székletben az állat, mely akkor jól látható legyen.

Ha a terv végrehajtása során fertőtlenítési munka, kívánatos, hogy az állat túlzott biztonságos helyre. Ha rágcsálók vagy rovarok potravleny, és a macska, ha majd kell, hogy korlátozza a mozgását a kezelt területen. Arra is szükség van, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a macska nem eszik egy halott rágcsáló.

Az első gyanús elváltozásokat széklet vizsgálatok során az állatok. Ez az egyszerű eljárás segít, hogy gyorsan azonosítani a problémát, és hogy megakadályozzák a nemkívánatos következményeket, miközben az állat egészségét.

Hasmenés vér a macska okoz és kezelés

A legnagyobb keshbek 50 online áruházak MEGABONUS Népszerűség keshbek szolgáltatásokat használ (ügyfél visszatérő költött pénz vásárolni őket) óta folyamatosan növekszik. Ez érthető, hiszen időnként.

Hasmenés vér a macska okoz és kezelés

Hasmenés vér a macska okoz és kezelés