Használhatok tampont lányok alapvető olvasási és

Használhatok tampont lányok alapvető olvasási és

Egy bizonyos kor az élet minden lány kezdődik a pubertás, amelyet az jellemez, a menzesz. A lány fel kell készülnie erre az eseményre, ezért fontos, hogy részletes információt testápolási termékek.Mi a jobb, hogy válasszon egy lány - párna vagy tampon?

A leggyakoribb személyes higiéniai eszközök a nők részére szóló. Ezek kényelmes használni, és ismert, hogy a nők sokáig. Azonban tamponok az elmúlt pár évtizedben igen népszerű nemcsak érett nők, hanem a nők körében. De vajon lehetséges a lányok használni tampont? Ez a kérdés nőgyógyászok igenlő választ adott: igen, akkor.

Tamponok olyan anyagból készült, amely elnyeli a vér szétválasztása, és nem ad nekik szivárog ki. A felület a tampon sima és egy finom textúra, így használatuk nem okoz semmilyen kellemetlenséget. Azonban néhány lány még mindig félnek használni ezeket a higiéniai termékeket.

Tekintsük a leggyakoribb félelmek lányok kapcsolatos tampon:

• A tampon károsíthatja a szűzhártya. Ez nem így van. A szűzhártya egy kis nyílás, amelyen keresztül a menstruációs vér, illetve egyéb váladékok találhatók kifelé a női test. Ezen kívül, a membrán nagyon rugalmas, könnyen megnyúlik, és bejut a tampon hogy van egy nagyon kis átmérőjű.

• Swab fájdalmat okoz kényelmetlenséget, és csapdába. Megfelelően helyezkedik tampon láthatatlan. Ez nem okoz kényelmetlenséget, és nem akadályozza járni, futni, vagy ülni. Úgy érezte, csak abban az esetben helytelenül adta.

• Swab kieshet a hüvelybe. Ez ki van zárva. Ha a tampont akkor helyes, ha azt teljes egészében belül található, és ezen kívül csak a csipke, hogy esik, nem tudja. hüvelyi izmok tömörítse és szilárdan tartja a helyén.

• A tampon megragadnak a hüvelybe. Ezt nem kell félni. Ha a vezetéket húzza, a tampon könnyen kijön. Még ha a húr hirtelen megtöri a tampon lehet eltávolítani kézzel.

Tehát mi a jobb a lányok - tamponok vagy párna? Itt minden lány maga dönti el. Használhatok tampont lány, ha ő vezet az aktív életmód? Tamponok ideális a lányok, akik sportolnak, tánc, megy a medence, kerékpározni. Nem lenyomva mozgását, és hagyja, úgy érzi, nyugodt, félelem nélkül szivárgás. Tömítések megfeleljen a lányok, akik még nem tétováztak, hogy próbálja meg a tampon vagy azok bármely okból ellenjavallt.Mindenesetre, mielőtt úgy dönt, egy eszköz az intim higiénia, célszerű megvitatni ezt a kérdést az anyám, egy idősebb testvér, vagy forduljon nőgyógyász, aki megmondja, hogy a lány használni tampont, és meghatározza, hogy nincs semmilyen betegség.

Milyen korban lehet használni tampont?

Korábban azt gondolták, hogy a szüzek nem tudja használni tampont, de most a nőgyógyász azt állítja, hogy higiénikus használható eszköz lehet bármely életkorban. Amint a lány kezdett menstruálni, ő is elkezdi használni tampont.

Annak érdekében, hogy ne kényelmetlenül érzi magát, akkor ajánlott kiválasztani a lányok tamponok kis méretű (kicsi). Ezen kívül néhány gyártó készít labdákat, kifejezetten a tizenévesek. Van egy finom bevonatot, a kis átmérőjű, és ideális a kezdők számára.

Sok anya, akik törődnek az egészségre a lányaikat az érdekli, hogy a lányok is használhat tampont egy applikátorral? Lányok nagyon jól alkalmazható tampon applikátorral, mivel elősegíti a belépés a hüvelybe, és lehetővé teszi, hogy helyezze a tampont rendesen. Felhasználás előtt az, amire szükség van, hogy gondosan olvassa el az utasításokat, így nem tapasztal problémákat.

Hogyan adja meg a tampon?

Adjon meg egy tampon a hüvelybe nem nehéz, de az első alkalommal a lányok nehézségek merülhetnek fel. Nem szükséges aggódni ezt: az idő múlásával, a lány kap egy készség, és képes legyen gyorsan és elvégzi az eljárást minden nehézség nélkül.

1. Először meg kell mosni, és mossa meg a kezét.

2. Engedje el a tampont a wrapper.

3. Vegyünk egy kényelmes helyzetben. A legjobb, ha elvégzi az eljárást guggoló vagy ül a WC-vel. Meg tudod csinálni állt, lábait és enyhén hajlítva a térd.

4. Vegyünk egy tampont hüvelyk- és középső ujját, és küldje el a kör végén a hüvelybe.

5. Lassan adjon meg egy tampon, nyomja a mutatóujját. A tampon kell lépnie teljesen, de a csipke kívül marad. Ha a tampon egy applikátorral, akkor be kell vezetni az applikátor a hüvelybe akár a fele, majd a második részben. Tampon lép, és továbbra is a kezében applikátor.

6. Ha kényelmetlenül érzi magát, akkor a tampont ki elég mély, és meg kell óvatosan mozgassa egy kicsit tovább.

7. Amikor eljön az ideje, hogy távolítsa el a tampon, szükséges, hogy mossa meg a kezét újra leülni, és lassan, anélkül, hogy hirtelen mozgások a zsinórt húzza. Tampon jön ki.

Felhasználási feltételek tamponok

Nőgyógyászati ​​javasoljuk tampon használata az első nap a menstruáció, ha a vér szétválasztása különösen bőségesen, és a napokban át a tömítést. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a tampon nagyon jól felszívja a nedvességet, és szárítsa meg túlságosan a hüvely nyálkahártyáját.

Meg kell változtatni a tampon 3-4 óránként, és ha ki van töltve gyorsan, majd egyre gyakrabban. Annak ellenőrzésére, hogy a megtöltött tampont kell finoman húzza ki a tápkábelt. Ha ez könnyen eltávolítható, itt az ideje változtatni. Nem hagyhatja tampont a hüvelybe sokáig, mert elősegíti a patogén baktériumok szaporodását. Ha a lány szerény kiválasztása, és négy órán keresztül nem tud tölteni, akkor frissíteni kell a legkisebb párna (a „csepp”).

Lehetséges az, hogy a lányok, hogy egy tampon éjszaka? Hagyja a tampont nem ajánlott éjjel. Éjjel, a jobb használni távtartók. Ha a lány gyulladás a hüvely, akkor jobb, hogy hagyjon fel a tampon használata.