Hasznos tippek és eredeti ötletek a piknik

Nyári - ideje a szabadság, pihenés és kikapcsolódás, meleg időben, ha lehet menni a tengerre, a hegyekre vagy az erdőben. Ha nem tudja, hogy összegyűjtsék a bőröndöt, és most megy a fürdő, miért nem teszi egy kicsit piknik. vezetés után a városból?Nem meglepő, hogy az első kirándulást jelent meg a napokban az ókori rómaiak. és még mindig létezik. Európai arisztokrácia szeretett menni piknikezni, és gyakran kombinálja őket a vadászat.

Lakói minden nagy vagy kis település valószínűleg tudja, egy hely, ahol meg lehet menekülni a város, van egy finom étel a grill, séta az erdőben, vagy egy dip a tó vagy folyó. Ha azt tervezi, egy piknik, talán segíthet a hasznos tippeket.

Piknik: mit tegyen egy piknik?

Díjak egy piknik - problémás. Ki nem kapta magát, hogyan lehet, amire szüksége van, és érkezéskor a helyén, kiderül, hogy ez fontos, kiderül, már elhagyta a házat. Például sok ember elfelejti olyan fontos dolgok, mint a gyufa, só, kések.

Hogy ne essen ebbe a helyzetbe, hogy bekerüljön a szokása, minden túra előtt vagy kirándulás, hogy írjon egy listát, hogy mit kell vinnie. különösen ami a legfontosabb dolog. Utalva a listát, gondosan elhelyezett mindent.

A lista a következő:

- Kés (jobb, mint néhány, jobb, ha jól előre kihegyezett)

- Deszka (jobb műanyag és könnyű, lehet kissé, ha egy csomó ember, néhány ember fáj a termék)

- Eszközök (általában egy piknik, vagy egyszer használatos műanyag edények, amely nem törik, és könnyen hordozható)

- Dugók / Hajsütővas / penge (Akkor legalább egy vas villával vagy fogó segítségével adja át néhány étel idején pörkölő vagy állásával. Lő zöldség vagy hús ki a grill könnyebb vas kiegészítők, nem műanyag villa)

- Szalvéták és törölközők

- BBQ (barbecue Folding - kényelmes találmány, ami segít, hogy a főzés a grill, és nem okoznak tűzveszélyt, mint a rendszeres tüzek grill sokkal könnyebb elhelyezni a nyárs és a rács, mint keresni az erdőben bármely főző-.)

- Nyárs, rácsok (elengedhetetlen, ha ételt a grill)

- Ágynemű, takaró, párna vagy matt (nyári föld általában jól fűtött, de jobb, ha err és az extra ágynemű, hogy ez melegebb)

- Eldobható asztalterítők vagy viaszosvászon (praktikus, hogy helyezze a következő fogás)

- Összecsukható bútor (hasznos, ha nem szeretne ülni a földön)

- Szemeteszsákok (Opcionális: Tudod, hogy a szemetet a megjelent termékek csomagolásán)

- Szenek vagy fa (opcionális, ha nem, hogy tüzet, és ha bemegy az erdőbe - száraz fa ott rendszerint elegendő)

- Ax vagy fűrész (vágja a fát)

- Papír vagy eszközökkel könnyebb tüzet (Segítségével a régi újságok tüzet gyújtani a tüzet sokkal könnyebb)

- Jar só / bors (Ezek a fűszerek nélkülözhetetlenek, különösen akkor, ha főzni valamit a grill vagy enni friss zöldségek. Salt gyakran figyelmen kívül hagyott)

- Spray vagy krém ellen szúnyogok és más rovarok (Hasznos lehet éjszaka, amikor a repülő vámpírok különösen vérszomjas)

- Napvédő (Ha bemegy az erdőbe, ahol az árnyékok elég naptej, napszemüveg, sapka, esernyő, hogy nem feltétlenül, de a bankok a folyó vagy tó, ezek a dolgok hasznos lehet)

- Mini készlet (Kötelező! Sokan elfelejtik, vagy nem akar gyógyszert szedni, különösen a jód- és kötszerek. Bár a természet ezeket a dolgokat jól jöhet. Ha autóval utazik, a vezető általában van egy elsősegély csomag. Előre ellenőrizze annak tartalmát, és adjunk hozzá, ha valami hiányzik)- Üzemi víz (ez alkalmas kézmosásra, ha nem is a tó körül)

- Szappan, antibakteriális törlőkendők vagy folyadék (folyékony szappan lehet venni egy kis üveg)

- Meleg ruházat (városon kívül, ahol nincs aszfalt és beton, általában valamivel alacsonyabb hőmérsékletű, mint a városban, így a meleg ruhák is jól jön, különösen, ha azt tervezi, hogy felfüggeszti a piknik késő estig)

Bútor piknik

Bútor egy piknik - valami nagyon nem kötelező. Akkor ül a fűben, vagy a homok az ágytakarót, és nem feltétlenül vigyünk szék és asztal. Természetesen sokkal kényelmesebb ülni egy kis asztalnál.

Az első helyen jut eszünkbe összecsukható bútorok. Ha be van jelölve kell emlékezni három fontos dolgot: azt kell tartós, könnyen összehajtható, és hajtsa ki, és kényelmes a használata. Ehhez, ha megvásárolja gondosan ellenőrizze az összes kötőelemek. bontsa ki a székeket, annak megállapítására, hogy Ön kényelmesen ülni velük. Íme néhány példa a bútorok egy piknik:

Az eredeti sor bútor egy piknik: szék és asztal egy bőrönd:

Hagyományos összecsukható szék vas bázis és rag ülések.

Megjegyezzük, hogy az összecsukható székek találhatók további zsebek palackok és személyes tárgyak:

Ha szerencséd van, itt található egy szék lábak nélkül, de jó háttámlával:

Az eredeti ötlet - egy asztal, egy bőrönd, egy beépített motor:

A széklet például használhatja a függőágyban, megerősítve azt a fák:

Piknik edény

Fontos részlet a piknik - ételeket. amelyben a termékeket szállítják. Ezeket nem ránc az úton, hogy fenntartsák a friss megjelenés és illata. Jobb minden egyes termék helyezni egy külön kis tároló - kolbász, sajt, zöldség.

Akkor főzni az ételek, a ház. majd vigye magával, ha a kebab jellegét illetően a tervek nem jelennek meg. Annak érdekében, hogy a termék fordítva, meleg, akkor egy hagyományos fóliával vagy speciális konténerek készült vastag fóliával.

Ha ez sokkal meleg, és menj a piknik hely elég messzire, meg lehet építeni egy házi készítésű táska hűtőszekrényben. váltás a konténerek a termékeket előre palackokkal fagyott víz.

Szendvicsek vajjal, kolbász és a sajt könnyen elrontani a hőt. ezek nem csomagolt műanyag zacskók és zsírpapírba, majd a fólia. A szupermarket, akkor is talál egy speciális papír, amely nem hajlamos ázni zsír.

piknik ételek általában választott, szem előtt tartva, hogy nem tört el, és könnyen szállítható. Zseniális találmány - eldobható evőeszközök műanyag vagy karton. akkor nem kell mosni, ami nem törékeny, és nem foglal sok helyet.

Mint kiderült, nem mindenki szereti ezt az ételt, mert nagyon törékeny, gyorsan lebomlik a kezét, könnyen hajlítható, és lehetővé teszi, hogy egy csomó dolgot a tányérjára. Sőt, akkor is, ha elolvad tartsa valami meleg. Ezért lehet, hogy a kemény műanyag vagy vas lemezek.

Hasznos dolog egy piknik

Íme néhány eredeti ötlet egy piknik, amely biztosítja, hogy az üdülés kényelmes:

1. Hűtő italos palackokat gyakran egy nagy probléma a természetben, de nem ott, ahol a víz. Például, akkor a gyerekek felfújható ujjak és a kötelet. tartani a palackot a vízben, és nem teszi lehetővé számukra, hogy fűtött:

2. Gyümölcskosárak karton lemezek. Nem szeretnénk, hogy a terjedelmes tál gyümölcs? Tudod, hogy egy kényelmes és tágas konténerek gyümölcs. Vegyünk egy eldobható karton lemez, vágott mintegy 1 cm-re a szélétől, majd húzzon egy vonalat és egy ceruza a központi része a tér.

Tedd négy bemetszést. amint az ábrán látható, a szélén majd emelje fel és rögzítse a kapcsokat. Egy kettős ragasztószalaggal vagy ragasztóval tömítés éle fordult kapszulát. Kerülete mentén a szín ragasztószalagot a doboz és tartott szétesik.

3. Félsz, hogy a termék a földön, hogy ne vonzzák a nagy számú rovar? Használjon egy esernyő lóg egy fa ága. ahol meg lehet tenni termékek:

4. Házi sátor piknik. Egy nagyszerű ötlet azok számára, akik szeretnének elmenekülni a nap. Annak érdekében, hogy lógni egy fényfüggöny, akkor egy műanyag kör és kötél vagy clothespins. Kör lógni egy fa ága, és csatolja a függönyt, hogy a kör.

5. Az eredeti ötlet, hogy készítsen doboz élelmiszer a la carte minden résztvevő piknik, például ha sétálni az erdőben, vagy a strandon. Annak érdekében, hogy ne kerüljön az élelmiszer, és ossza meg az oldalon, akkor csak hogy itt üresek, mint a „koszt”:

6. Pohártartó. Nem szeretek inni italok műanyag eldobható poharak? Akkor megragad egy piknik egy kis üveg pohár és a gyártás itt ilyen szokatlan birtokosa vastag drót és fa nyárs neki:

7. Napkin tárolóeszközök. Az eredeti dolog tud varrni a saját kezét a maradékot a farmer. A munka lesz szüksége:

- Egy téglalap alakú anyagdarab (lehet néhány darab különböző színű)