hasznos tippeket

hasznos tippeket

Fogsz süteményt sütni. De nincs sütő hőmérséklet-érzékelő, és ez nagyon nehéz megérteni, mi jelenleg a hőmérséklet kamrában. Mit kell tenni? Végtére is, nem tudva, a hőmérséklet rendkívül nehéz betartani a javasolt módon történő sütés sütemények és egyéb sült finomságok.Ebben a nehéz helyzet, akkor a következő egyszerű, de nagyon hatékony tanácsadás.

Meg kell, hogy egy csipet lisztet, és dobja a közepén egy tiszta serpenyőben, helyezzük egy réz kamrában. Időbe fog telni, csak 30 másodperc hőmérsékletének meghatározására.Ha egy csipet lisztet indul lassan és fokozatosan megsárgul, az azt jelenti, hogy a tűz gyenge. A kemence hőmérséklete ebben az esetben kb 180-200 fok.

Egy olyan helyzetben, ahol a lisztet először gyorsan megsárgul, és csak sötétedés tudjuk magabiztosan mondani, miután 30 másodperc, hogy az átlagos tüzet. A kamra a sütő hőmérséklete körülbelül 220-240 fok.

Amikor megfeketedett vagy akár elszenesedett lisztet tekinthető erős tüzet. Ebben az esetben, a sütő hőmérséklete körülbelül 270-280 fok. És akkor legyen óvatos, ha sütés sütemény.

Így lehet elég pontosan meghatározni a hőmérsékletet a sütő, akkor is, ha hiányzik belőle a hőmérséklet-érzékelők és más hasonló mutatóit.