Ház a gyermekek az ország saját kezűleg - kalauz fotókkal és rajzokkal

Ház a gyermekek az ország saját kezűleg - kalauz fotókkal és rajzokkal
Az egyik fő kérdés előtt álló felnőttek érkezik egy ország állomás - mi köze a gyerekek. Gyakran családok segítik szüleiket, köztük és az országban. Csak itt sokáig, hogy a lelkesedés hiánya, mivel a kor és a hajlandóság a mobilitás?Monoton, ismétlődő munka (pl gyomlálás parcellák), akkor unatkozni. Következésképpen a gyerekek kell valamit csinálni, és úgy, hogy a „hosszú és érdekes.” A kis ház a gyermekek számára - egy jó megoldást a problémára. Mindig lesz felügyelete alatt, majd találja magát tetszik. Hogyan építsünk saját kezével - a téma ezt a cikket.

Építése gyermekek háza - a folyamat nem csak kreatív, annál inkább, hogy egy szabvány nem létezik. Méretek szerkezetek tervezési jellemzői több tényezőtől függ - a méret a helyszínen, és a szabad hely, az anyagi lehetőségek, a szülők, a pápa gyakorlati ismeretek bútorok (asztalos), és számos más üzlet.

design ház

Ahhoz, hogy a gyerekek tényleg érdekes volt, korlátozott építése csak a falak és a tető nem egészen helyes. Változatossá a gyerekek szabadidős olyan szerkezetet, ha ez megtörténik, akkor nem sokáig. Célszerű, hogy a játék az, ami, kivéve az „épület”, vannak különböző kiegészítő szerkezetek. Példaként - létrák, csúszdák, gerendák, homokozók, falak és hasonlók. Ez azt jelenti, gyermekek háza meg kell felelnie a feltételt, hogy multifunkcionális.

Ház a gyermekek az ország saját kezűleg - kalauz fotókkal és rajzokkal

A legjobb megoldás - fa. És minden változatban - a lemez-, tábla- vagy lap termékek (forgácslap, só, rétegelt lemez, és így tovább). „Iron” nem megfelelő két fő ok miatt. Először is, egy ilyen ház lenne traumatikus. Másodszor, a fém felmelegszik gyorsan a nap. Belül orrdugulás és érintkezzen forró felülettel, és még a gyermekek kezét, tele van égési sérülést okoz.

Műanyag - szintén nem lehetséges, mert az nem az erő és a mérgező anyagok. Bármi azzal a gyártót a legújabb technológiákat és a „környezetbarát”, minden kémia - ez nem egy természetes, biztonságos termék, amely a fa.

Ház a gyermekek az ország saját kezűleg - kalauz fotókkal és rajzokkal

holdcsúcs

Az ilyen kötőelemek, szögek, meg kell szüntetni. Az ok nyilvánvaló. Optimálisan - csavarokat. Tekintettel a viszonylag rövid hossza a lábukat, további reteszelő alkatrészeket lehet használni a tervezési amplifikáció - plate sarkok. Ez biztonságosabb és praktikusabb, mivel nincs veszélye felosztása a fa telepítés közben megjelennek a repedések és hasadékok a kész házat. És tekintve karbantarthatóság - a legjobb megoldás.

fafajok

De a választás itt kicsi - fenyő vagy vörösfenyő. Olcsóbb luc egyáltalán nem alkalmas. Először is, az intenzív megjelenése során a gyanta fűtés hatására a gyerekek ebben a házban nem szeretnék, hogy mivel az erős, jellegzetes szagú. Másodszor, a pórus szerkezete a fa nem garantálja az a szerkezet szilárdságát. Még egyre lemezek vagy lapok, amely a keret, figyelni, hogy a furnér (chips) szerkezetükben. Milyen típusú fa előállításához használt?

Útmutató az építőiparban a gyermekek háza

Mivel az egyik kritérium, ez a konstrukció a sebesség a telepítés és az alacsony anyagköltség, meg kell összpontosítani frame technológiát. Az a tény, hogy először meg kell hozzon létre egy ház rajz, nem igényel magyarázatot - ez azt jelentette.

Ház a gyermekek az ország saját kezűleg - kalauz fotókkal és rajzokkal

Ezután az összes lineáris paraméterek - cm.

Az egyik jellemzője az építési semmit saját nyaraló - ültetett növények. A gyökérzet a növényzet (elsősorban gyümölcs fák és cserjék) korlátozásokat lefolytatásáról ásatások. Kívánatos, hogy minimalizáljuk. Következésképpen csak két lehetőség elfogadható - cölöpalapozással vagy tartókeret alatt házat. A második még előnyösebb, mivel nem kell csavarozni a földi kiszolgáló és tartsa meg ez előtt a tanulmány.Tömeg és méretek épületek kiskorú gyermekek, ezért célszerű korlátozni magunkat, hogy fektesse a gerendák körül a területet, a szerkezet épül. Ez a könnyű alapot is rendezni bármely része a terület, nem „keresi” a talajvíz, a talaj jellemzőit és éghajlati jellemzői a régióban. És ha figyelembe vesszük, hogy a biztonságos keret álljon egészen egyszerűen egy fakeret - előnyökkel jár ez a megoldás nyilvánvaló.

Ház a gyermekek az ország saját kezűleg - kalauz fotókkal és rajzokkal

az alapja az építési technológia

Ki árok kerülete mentén az épületek. Mélység a következőképpen definiáljuk. Agyag - 5; „Podsypku”, amelynek célja, hogy kompenzálja a mozgások a talaj, mintegy 10 (tömítés után) + mintegy 10 bar, hogy penetráció. Összesen - 25. Elég. Először is, a tartókeret szűk hazugság a földön. Másodszor, nem áll fenn a károsító a gyökerek a növények a folyamat a mélyedés. Harmadszor, egy részét a talaj az árok eltávolítja az összes vitás gyomok, így a csírázás az alapozás alatt eliminálódik. Negyedszer, a munka tölti ki fél óra alatt.

Felkészülés fa. Feladat - lerakása után a helyén, és a szerelvényt egy egységes szerkezet (váz), meg kell szilárdan rögzíteni a vízszintes síkban. Hogyan lehet megelőzni az elmozdulás egy kis házat a kezében? Ebből a célból minden egyes blokk (attól függően, hogy a hossz) történik egy fúró 2 - 3 átmenő lyukak. Beállítása után egy üres meghajtót függőleges csap marad az árokban. Timber maga alá a felszíni és mély kezelés (impregnálás). Milyen használt vegyületek égésgátló szerek és antiszeptikumok - úgy dönt, hogy a fogadó.

Ház a gyermekek az ország saját kezűleg - kalauz fotókkal és rajzokkal

A gyakorlatban erre a célra használt motor (hulladék) olaj. Továbbá fűrészáru felső borítja egy vékony réteg folyékony iszap. Ez a képzés biztosítja, hogy a fa a nyílt terepen, akkor tart sokáig. Következésképpen, a ház alapja javítás nem kell foglalkozni több éve.

Ülepítő „párna”. Először tömörített talaj alján az árok, amely után kívánatos betölteni egy kissé olajos agyag (kerülete). Forgassa primer vízszigetelés. További - homok (durva), vagy ASG zsindely.

Vízszigetelő alagsorban. Népszerű a kamionosok (és olcsó), nem szükséges meghatározni tetőfedő anyag. Ilyen körülmények között ez nem tart sokáig. Előnyösen az árok tegye fóliacsík P / E. Ez is olcsó, de sokkal megbízhatóbb.

Telepítése a tartókeret

Bond fatermékek kapcsok és fémlemezek - semmi bonyolult. Annak megakadályozása érdekében vízszintes elmozdulást hajtott előre lyukakat darab betonacél. fűrészáru kapcsolatban kívánatos, hogy nem „puttonyos”. Ezt követően, ez megkönnyíti a folyamat cseréje a korhadt részeket. És valóban keretösszeállítás sokkal könnyebb lesz.

Beállítása „rács” a padló. Mivel a padló is ülepítő fa, deszka, elég a kereten belül lehet csatlakoztatni a több bár, amely elvégzi a log függvény.

Mint lehetőség -, hogy szüntesse meg a házat. Ebben az esetben van szükség, hogy fa tartók, és rögzítse a keret már.

Ház a gyermekek az ország saját kezűleg - kalauz fotókkal és rajzokkal

A függőleges használhatja fűrészárut 15 x 15 (10). Mivel a könnyű a ház, ez a rész is elegendő. Mint lehetőség - deszka. Hogyan készítsünk egy „hám”, döntenie kell a saját, attól függően, hogy a méret és a design. De az ilyen részleteket, mint a gém a távtartók nem szabad elfelejteni. Ezek közvetlenül függ a a szerkezet szilárdságát.

Ház a gyermekek az ország saját kezűleg - kalauz fotókkal és rajzokkal

tokjába ház

Ez a szerkezet csak akkor lesz használva, a nyári szezonban. Ezért nincs értelme pénzt költeni fűrészárut; elég és rétegelt lemez. Rögzítése a kerethez - csavarok, előzetes fúrás. Azokon a területeken, nyílások (ajtók, ablakok) alkalmazásával sínek készült lemez erősítőszelvényekben.

rácsos rendszer

nem szükséges a klasszikus változat, valamint a tetőfelület nem olyan nagy. Mi lehet korlátozni a telepítés ellátott gazdaságok.

Ház a gyermekek az ország saját kezűleg - kalauz fotókkal és rajzokkal

Tekintettel arra, hogy az építkezés során a páholy precíz mérnöki számítások nem történik meg, és az építkezés maga is elég könnyű, hogy a kiválasztott anyagok, jellemző az alacsony súly. Például, ugyanaz a rétegelt lemez FC, amely lehet borítva víztaszító festék összetételét.

Az összes többi - belátása szerint a szülők. Tokjába lemez ház a gyermekek számára egy óriási előny a külső és belső design. Egy ilyen sima falak és a mennyezet fog „festeni” bármi. Jelöljük az orosz tűzhely, polcok - de sosem lehet tudni, mit tehetünk kevés, különösen, ha a folyamat építési és befejező a gyerekek részt fog venni magukat. További plusz a design - ez könnyen visszaállítható. Akkor bármikor megváltoztathatja a beállításokat a szerkezet, valamint a design.

Dare, anya és apa, álom. Te biztos, hogy sikerül!

Olvasd most:

Ház a gyermekek az ország saját kezűleg - kalauz fotókkal és rajzokkal
Hogyan válasszuk ki a bio-wc praktikus egy vidéki házban - típusok, jellemzők és modellek
Ház a gyermekek az ország saját kezűleg - kalauz fotókkal és rajzokkal
Lehetőségek kerti utak, ami történhet kézzel kis erőfeszítéssel
Ház a gyermekek az ország saját kezűleg - kalauz fotókkal és rajzokkal
Lépésről lépésre telepítési gyep rács parkoló saját kezét