Ház gyerekek saját kezűleg

Valld be, a gyermekkori akkor lélegzetvisszafojtva filmnézés, amelyben a gyerekek a saját játszóház, és álmodott ugyanaz. De most már a lehetőséget, hogy megvalósítani az álmát, ha nem magad, akkor a gyerekek. Mi már készen van néhány a legjobb lehetőségek játszótér házakat és adott nekik utasítást gyártás.Ház gyerekek saját kezűleg

Ház gyerekek saját kezűleg

Nehéz, hogy egy otthon a gyermekek saját kezűleg?

De még ha szüksége van egy komolyabb építőipar - ne aggódj, minden rendben van elég realizálható. A legfontosabb dolog -, hogy válasszon egy jó építőanyagok és javasolják az embereknek.

A legegyszerűbb és legsokoldalúbb ház

Akkor, amikor a gyermek jön az ötlet, hogy építse a saját otthon, nagyon gyakran nem esik egybe a terveket, és gyakran az évszakok: tél kívül és magával sodorja a vihar, és a kis építő ül és vágyik a várva hő gyorsan dolgozni.

Ház gyerekek saját kezűleg

Ebben az esetben, figyelni, hogy a szerkezet, ahol a fal anyag egy szövet. Nem szükséges, hogy keresni hosszú és a játékok után benyújtani meglehetősen könnyen összeszerelhető és hajtsa kompakt.

Ház gyerekek saját kezűleg
Az egyik ötlet a ház a szövet - sátor. Különösen jó épít egy olvasó a gyermek egy könyvet az indiánok, vagy azok utódai, mint például a „Little vadak” E. Seton-Thompson.

Shelter épülhet otthon és az utcán. Mivel a hordozók illik vékony cső, mint a víz a PVC-ből nem drága, de megtalálható valami hasonló, és háztartási cikkek. A legfontosabb dolog - győződjön meg arról, hogy a támogatást nem válhat szét a padlón. Ha a kis kunyhóban - jobb, mint a nyakkendő őket a földre, ami lehet hula-hoop, de akkor tartsa össze több deszka a sokszög alakú.

Ház gyerekek saját kezűleg
Több ismerős ház falai között. A szíve - egy elég nagy asztal.

Ugyanez cső, ugyanazt a ruhát ...

Játszóházak gyerekeknek is gondoltunk egyszerű és jó, de kifejezetten kis gyermekek számára. Ennek ellenére vannak komolyabb változatai a már ismert anyagokra van szükség rájuk.

Ház gyerekek saját kezűleg

Ház gyerekek saját kezűleg
Egyszerű és olcsó: a játszóház összeállított PVC csövek kis mérete, a részleteket használt a sarkokban, lehet kapni mindent ugyanabban santehotdele minden épület üzlet.

Nem egy fa, de közel

Folytatjuk a mini-túra a projektek játszóház lehetőség, készült a legegyszerűbbtől a feldolgozás az anyag - karton.

Ház gyerekek saját kezűleg

Szinte minden házban lesz egy nagy kartondobozt, például hűtőszekrényben vagy a televízió, de akkor is, ha nem - ez nem számít, vásárolni őket a tartalékból lehet ugyanabban a boltba.

Ház gyerekek saját kezűleg

Van hely a kreativitás még, mert a falak maguk megtartják formájukat, és a nagyon fiatal gyermek már lehet adni kezébe ragasztó stick, és egy nagy marker és meghívja őt egy „építkezés”.Ház gyerekek saját kezűleg

Ha megy, hogy építsenek egy egyszerű ház a gyermekek saját kezűleg használva építési papír - megpróbálja azt összecsukható, és ha ez meglehetősen nagy, és moduláris. Határozzuk meg a legmegfelelőbb helyet kanyarban és erősítse őket, például vastag ruhával. A moduláris felépítés lehet összehívásával több összecsukható elemek: a vár, az alagút és a tornyot, melyet tud csatlakozni, akkor húzza ki, és verem.

Ház gyerekek saját kezűleg

A fő elemei a karton ház jobb rögzítve barázdák, így lesz sokkal kényelmesebb, és tovább élnek design.

ház ház

Leggyakrabban a szülők alakítjuk egy nagyon kényelmes ágy házak gyermekeiket. Ezt megteheti a saját projekt, ez a design nagyon egyszerű. Ne feledd, hogy minden tartalom legyen tiszta, főleg a festék.

Ház gyerekek saját kezűleg
Ilyen szerencsejáték ház lehetővé kell tenni, hogy távolítsa el a matracot az ágyról, hogy ne szennyezze velük a játék.

Módosítása az ágy olyan módon - egy nagyon kreatív folyamat, és attól függ, hogy milyen a gyermek érdekli legfőképpen: a fiúk általában szükség van egy kalózhajó, a lányok - egy mesebeli palota. Ezért létre, hogy jobb nem használni kész projekteket, valamint, hogy ez a leginkább. Bármi is volt, nem teszik túl zárt, elegendő teret hagy a légi forgalomban. Itt megtudhatja, hogy megszüntesse a rossz lehelet. ha van egy.

Ház gyerekek saját kezűleg
Az egyik legjobb alternatíva kombinációja: ágy egy emelvényen, és nem lesz piszkos, és kényelmes játszóház mentve.

Egy másik lehetőség -, hogy felkészítse a helyét játékok egy kis szobában, mint egy szekrény.

Ház gyerekek saját kezűleg
Hangulatos játszóház gyerekeknek a lépcső alatt.

Mint a felnőtteknél

Univerzális játszóházak gyerekeknek, persze jó, de az igazi kunyhó készült táblák, amely ellenáll az eső és a hó, hatására a gyermekek sokkal érdekesebb. Az egyetlen „de” természetesen ez csak egy hely az elhelyezést. De ha a hely, tegye meg kell építeni, mint ez nem lesz nehéz.

Ház gyerekek saját kezűleg
Játszóház a gyerekeknek a 10 szakaszban. Ebből épült a program keretében a közönséges fa pergola. A falak tehető forgácslap, rétegelt lemezek vagy lapok. Ahhoz, hogy a gyerekek játszanak a házban, nem is megfázik az őszi hideg, hozott egy fa dobogó magassága 20-25 cm.

Ház gyerekek saját kezűleg

A figyelem egy házat, tartsa szem előtt, hogy a gyerekek nagyon gyorsan nőnek, így kell, hogy egy kicsit „a növekedés.”

Nehéz terhek, mint konstrukció nem érzik, hogy az anyagok kiválasztása és a design akkor egy nagyon széles: a bonyolultsága az építőipar lesz egyformán kicsi.

Ház gyerekek saját kezűleg

Ha van egy hely, akkor észre szinte bármilyen design ház a gyermekek számára.

Akkor is megy a másik irányba, és ismételje meg a kész tervrajzokat az interneten, különösen sok közülük kerül bemutatásra angol nyelvű oldalakon. Megtalálhatja őket kérésre gyermek játszóház tervrajzok.

klasszikus a műfaj

Beszélje házak gyerekeknek, és nem emlékszik a szép álom több ezer gyermek - a fa ház, természetesen lehetetlen.

Ház gyerekek saját kezűleg

Csak vegye figyelembe, hogy egy szép ház a fán nehezebb, mint máskor. Először is, meg kell vigyázni a gyermekek biztonsága, még esés után kis magasságból is súlyos zúzódások és törések még.

Ház gyerekek saját kezűleg

Faház, kombinálva egy kis sportpálya.

Másrészt, ez egy jó módja annak, hogy finoman vigyázni a gyermekek biztonságát, akik már fára mászni: Szabályozott magad minden részletét, akkor nem kell aggódnia, hogy a gyermekek, és képes lesz játszani, mint ők érdekel.

Ház gyerekek saját kezűleg

Építőipari mindegyik esetben nagyon egyéni, és függ, hogy milyen fából áll, a gyermekek, és természetesen szeretné, ha a gyermekek maguk.

Megjegyezzük, hogy az építőiparban egy ilyen ház jobb használni a további támogatást, amely eltávolítja része a fatörzs terhelést, valamint hatékonyabb használatát, mint kis fém kötőelemek. Szegek és csavarok, becsavarva az ágak és a törzs, károsítja a fát.

Bármelyik lehetőséget is választja, ne feledje, hogy a gyerekek házat saját kezűleg, nem nehéz, és ami a legfontosabb - annak létrehozását lehet alakítani egy izgalmas játék. Build, és sikerülni fog!