Házimacska saját kezűleg

Házimacska saját kezűleg

Hangulatos és szép otthon egy macska a saját kezével tette a gazda, biztos, hogy élvezni egy kisállat. Készítsen otthon a macska nem olyan nehéz, de sok árnyalatok és finomságok.Például több évtizeddel ezelőtt, és Barsik Murok telepedett csizmát és kalapot nemezből, nekik nem volt elég és kényelmes. Nemez termékek most tetszik macskák és cicák, de ez az anyag nem áll rendelkezésre, és most, hogy az állatok szintetikus rendkívül negatív.

By the way, a létrehozásának folyamatát egy otthon macskák saját kezűleg más lesz attól függően, hogy a nemek közötti állati eredetű.

Természete azonban a macskák nem hivalkodó, és nem kell egy csomó költséget, de a pet boldog lesz.

Házak macskáknak: hogyan kell szolgáltatnia, és felszerelni?

Házimacska saját kezűleg
Macskák feltétlenül miatt természeti adottságai, hogy dobja ki az erőt és energiát, így a házimacska, saját kezűleg összeállított, szabályokat kell tartalmazniuk a macska sport.

A második pont - ez a szex a kisállat. Például egy macska nem kell az extra elemek a házban, akkor lehet boldog, hogy él egy kunyhóban ujjú, a legfontosabb, hogy ő volt található a padló felett, és ott is volt könnyű ugrani.

Macska a biztonság fontos. A fő doboz védeni kell, és egy kis bejárat. A megfigyelő fedélzeten otthon a macska legalább kétszintű. Pad semmiképpen nem található a házban. Főoldal macskáknak kell szerelni egy vészkijárat.

Mit kell figyelembe abban, hogy

Hogyan készítsünk egy házat a macska saját kezével, akkor az alábbiakban ismertetjük. Lehetséges, hogy építsenek egy sokoldalú házat, amelyek a szeretet és a macska, a macska.

A funkciók Ezen a struktúrán:

 1. Bútorozott városok recliner kialakított különböző szinteken.
 2. Érdemes az asztalra tűzhellyel padon. Ágyak macskák, a kezüket fel kell normális méretű volt található, a kedvtelésből tartott kényelmes.

Házimacska saját kezűleg
Készíts egy házat egy macska nem nehéz, a legfontosabb dolog - nem szabad összetéveszteni a mérete, és válaszd a minőségi anyagok. A közepes méretű kisállat haza kellene a mérete 40x40 cm-es bemenet nem lehet nagyon nagy, mint az állatok biztonsága kritikus (körülbelüli méretek - 11h20 cm) ..

Meg kell figyelni, hogy a méret, hogy az állatok az ő gyapjas és kövérsége. Ezért rajzok végzett egyes paraméterek. Ágyak macskáknak készült saját kezűleg kell elhelyezni oly magas, hogy egy kisállat kaphat a lábait.

Ezen kívül meg kell figyelni, hogy a gyártás fajta macska, például az abesszin és bengáli macskák összegyűlnek a nagy házak, menedékházak, szimbolikus és szép megoldás.

Egyes macskák, mint a házak, melyek szerelt az akkumulátort.

Építési és anyagok

Házimacska saját kezűleg
Ha olvassa az irodalmat az építkezés a macska menedéket, gyakran gondolatok, hogy a megállapodás a kert maga venné az azonos mennyiségű energiát és erőforrásokat. Ház és pad macskáknak saját kezűleg is elég kedvező.

Értelmetlen építeni egy házat több generáció, fontos, hogy a kedvtelésből tartott ez a barátságos és kényelmes.Szép ház elkészíthető olcsó anyagok kéznél. Meleg és puha ház macskáknak nem alkalmazható, mert minden állat meg kell tennie az egyéni házat.

Az anyag jobb, hogy „rossz szagú” a gazda, lehet, hogy egy hab, ruha, szőrme, dobozok, T-shirt. Lehet megvásárolni egy boltba természetes fa, egy doboz fából készült, amelyet el kell utólag burkolat szövet, és puhább útján habszivacs.

Karcolás után lehet fából, és meg kell körül egy vékony kötél vagy heveder. Új anyagok a boltban (szövet, habszivacs vagy mások.) Először tart a házban, hogy megszabaduljon a dolgok csípős szag és áztatott otthon illata.

Műanyag jobb nem venni, mivel az anyag megtartja az illata szintetikus elég hosszú. Ne használjon fém alkatrészek, kötőelemek és így tovább. D. keret tökéletes dobozban.

Ahhoz, hogy épít elvégzését ajánlom:

Házimacska saját kezűleg

 1. Furnér vastagsága 6 és 12 mm-es. Nem tilos, hogy a KAP vagy laminált. Farostlemez és forgácslap take nem szükséges, mivel van egy fenol ízű macska nem fog tetszeni. Az elsődleges ház mezőbe kell természetes, felesleges szagokat.
 2. Kender kötél vagy heveder. A vastagsága a kóc nem lehet kevesebb, mint 12 mm. Szintetikus nem alkalmasak, mert az ilyen kötél karom szinte teljesen elkopott.
 3. Száraz bot fából készült, amelynek átmérője nem kisebb, mint 12 cm.
 4. Hab bútor.
 5. Szövet bútor, akkor jobb egy otthoni illata (akkor vágja felesleges kanapé vagy szék).
 6. Padding poliészter, steppelt ágynemű.
 7. PVA ragasztó. Jól alkalmazható anyagok ragasztására, mivel nem szaga szárítás után.

Ha syntepon nem található, akkor bármilyen vastag anyagok, bőr. Ha a tulajdonos akar tartósabb ház lehet rögzítésére használt kis szegfűszeg. Csatolásához karcolás után, akkor egy pár csavar, a bejegyzést őket megbízhatóan erősíteni. Ha a ház tervezett puha, majd varrni a kemény menet részleteit.

Az ideiglenes otthonok jól jön le, és szalagot. Ezt fel lehet használni az építési vastag karton, kartondobozban. Varrni egy házi macska lehet a régi kalapot, vagy T-shirt. A következő lehetőségek közül sok álom fel az anyagot, és a szabályok szerint az építőiparban a macska otthon, akkor hozzon létre egy remekmű.

House fából

Hogyan hozzunk létre egy szép és szilárd házat saját kezűleg? A legjobb ötleteket a faház az alábbiakban ismertetjük. A ház fából alkalmas nem kis köveket. Ez lehet egy perzsa, a szibériai tigris amerikai, stb Egy macska fajta fontos, hogy a megfigyelő fedélzeten, a felső naplopó közvetlenül maga az „otthon”.

És, természetesen, alapvető eleme minden macska - cica. Ennek egy napágy, fontos, hogy ne felejtsük el, hogy a macskák nem szeretik, ha a farok lóg lefelé.

Lépésről lépésre a következő:

Házimacska saját kezűleg

 1. Meg kell, hogy egy szilárd alapot. Ez erősíti a pillér (jövőbeni kogtetochke).
 2. Ezután a T-shirt vagy más ruhát, padding poliészter vagy habszivacs, hogy mintákat a részleteket.
 3. Ha a kárpit puha, a belső oldalon a ház kell obtyanut szatén 15-20 mm. A szövet kell ragasztani.
 4. A felesleges anyagot vág.
 5. Ház és naplopó kívül ragasztott szálmentes hab.
 6. A bemenetek és vége feltétlenül kell tennie, végtag 25mm. A végén a végtag és beillesztett ruhával.
 7. Szárítás ház kb 3 napig. Akkor lehetséges, hogy megünnepeljék az új haza.

Pillér szükséges, hogy lezárja a beillesztés a ház alapja. Felszámolás pole legyen feszes és vastag, seb a ragasztó. Néhány napig száradni - és kiscicák kész.

Soft Foam otthon

Házimacska saját kezűleg
Házak szövetből készült, habszivacs, macska pólók, mint nem kevesebb, mint keretben. Ha létre kell hozni egy lágy ház saját kezűleg, a legjobb ötletek, a legjobb anyagok közül lehet választani, nem könnyű. Szóval, hogyan kell felépíteni egy házat? Hogyan lehet, hogy a birtokában van forma? Tenyésztők macska már régóta megoldotta ezt a problémát.

Mesterkurzus nagyon hasznos, hogy hozzon létre egy hab ház saját kezűleg:

 1. Az első alsó borítékot paplan.
 2. Következő cikk-cakk paplan falat egy bejárattal a kontúrt.
 3. Fontos, hogy a hab alátét papír, így amikor varrás ez nem szakad.
 4. További vágott és kárpitozott első oldalán a bejárat. A szövet kell behajt belsejében.
 5. Továbbá, meg kell benyújtania egy puha paplan a külső és belső kontúrok.
 6. Végül, hogy a ház teljesen, és fordítsa el a bejáratot.

Bárki, aki részt vesz a varrás, könnyen vágja ki, és varrni kedvence puha házat. Ha szeretne egy kompakt ház, meg kell hüvelyébe belül a bőr. Ez egyébként lehetővé tisztítani ház belülről.

Fajták és egy csomó lehetőség, mielőtt a ház saját kezével, meg kell nézni az állat: ő szeret, ahol inkább pihenni, és csak ezt követően lehet a munkavégzésre.

Tehát, hogy a ház a macska a saját kezébe nem olyan nehéz.

Azonban fel kell készülnie arra, hogy a ház nem jön ízlés szerint. Semmi köze, ez is fog történni. Ha szükséges, akkor lehet kísérletezni, és megtalálja a lehetőséget a kedvence.