Hélium otthon, hogyan lehet egy házi készítésű hélium a labdát

Hélium otthon, hogyan lehet egy házi készítésű hélium a labdát

Megemelve a labdát a szórakozás, különösen a kíváncsi gyerekeket, hanem az, hogy a labda repült szüksége gáz hélium, ami könnyebb, mint a levegő.A recept az analóg hélium otthon nem bonyolult. Vegyünk egy közönséges műanyag palack, és öntsük egy egyszerű ecet, körülbelül egy fél pohár. Következő ürítés öt evőkanál szódabikarbóna egy latex léggömb. By the way, a léggömbök megvásárolhatók cégünk Joker. Akkor tedd a labdát a palackot, öntött szóda és elindít egy kémiai reakció, hogy majd a labdát repülni. Ecet és szódabikarbóna reagál, és a kibocsátott CO2 szén-dioxid, ami könnyebb, mint a levegő, és hatására a labdát, hogy lebeg a mennyezet közelében. Ez egyszerű, próbáld ki magad! Szóval  • Pour fél csésze ecetet a palackot
  • A labda Öntsön 5 evőkanál szódabikarbónát
  • Viseljen a labdát a palack nyakán,
  • Emeljük fel a labdát, hogy a kiömlött szóda a palackban
  • Amikor hozzátéve szóda ecet széndioxidot termel
  • Ő tölti be a léggömb. sikeres repülés

Fújjuk léggömbök otthon hordozható palackot

Ha nem szeretnénk, hogy olyan sok időt töltenek a folyamat kezd gáz, és meg kell csalni sok a golyó, a legjobb, ha vesz egy hordozható hélium üzletünkben. Hordozható léggömb héliummal tart 15-30 labdákat szép, könnyen szállítható a lakás vagy a ház, mert súlya csak 3 kg. Egy ilyen kis buborék, akkor előre rendezni a meglepetés, hogy a szerettei és a rokonok.

Cégünk egy újrafelhasználható hélium ballonok 2L, 5L, 10L, 12L és 40 liter. Minél nagyobb a tartály térfogata, az olcsóbb az ár per liter, úgyhogy értékesítési léggömbök az utcán, egy virágbolt vagy díszíteni esküvői lufi, akkor jobb, hogy sorokalitrovy léggömb héliummal. Ha gyakran fújja fel a labdákat magukat, akkor vegyünk 40 literes tartály, amely lehet tárolni a lakásban, ház, garázs.

„Joker” A cég is értékesít nagy- és kiskereskedelmi latex és fólia léggömbök. Hívjon bennünket, és mi vezetők megmondja, hogy minden.

Minden nap 9:00-21:00, hívások fogadására éjjel-nappal!