Hibák ifjú során esküvő

Hibák ifjú során esküvő

ifjú hibák során esküvő

Hibák ifjú során esküvő

Időnként a látszólag tökéletes házassága van ítélve, hogy a siker, egy nagyon szép pár, tökéletesen illeszkedő a menyasszonyi ruha és a ruha a vőlegény, stilizált dekorációval és elegáns díszterem, valamint a legjobb esküvői szakemberek az alku. Minden tökéletesnek látszott kell menni, de sajnos néhány ifjú során az esküvői hiba, a teljes képet lehet menni az aljára az óceán. Körülbelül ezeket a hibákat, és most lesz szó.Kezdjük a rossz szervezés az esküvő napján. Például egy nagyon gyakori hiba, hogy az ifjú akar menni a szív, és látogasson el egy pár tucat helyen, és mindenhol fotózni, kiadások körülbelül 4-5 óra idejüket. Nézzük elveszíti a pontot, hogy mennyi szabad időt szentel az esküvő nem mindig. Az a tény, hogy még a profi modellek 4-5 órányi felvételből, ez még töltődik, de ha beszélünk hétköznapi emberek, ez csak, mint a halál. És, mint általában, miután egy ilyen izgalmas fotót lőni fiatal akar menni már egy elegáns vacsora vezető és siess haza a meleg és kényelmes ágyat.


Hibák ifjú során esküvőLegközelebb - ez rossz helyre prioritásokat a legtöbb séta. Ha azt szeretnénk, hogy a képek csak ketten, akkor semmit nem kell tennie, ha minden a vendégek, és teszik vár, miközben időt tölteni a fotós. Ebben az esetben, ha csak hogy egy pár általános fotókat után azonnal az anyakönyvvezető, és hagyja a vendégek szabad kenyeret, akkor még mindig velük újra látni fogja a banketten. És hidd el, a vendégek maguk nagyon hálás lesz azért, amit húzni őket a korcsolyázás, és nem tart sokáig, kortyolgatva pezsgőt a limuzinban.


Hibák ifjú során esküvő


A negyedik aspektusa nagy esztétikai. Például, ha szeretnénk egy nagyon jó képeket a barátnők és barátok. De úgy történt, hogy az egyik vendég jött egy melegítőben, a másik T-shirt és nadrág, a harmadik pedig egy kék színű, a negyedik pedig a fekete, és így a közös fénykép a kapott rendetlenség a vendégek. Ehhez először figyelmeztetni minden vendég a színes paletta az esküvő. Még ha nincs egyetlen szín az esküvő, akkor csak kérni a koszorúslányok jön a fehér ruhák és a vőfély fehér ing és fekete nadrág. Ez szekrény ott szinte ideális.

Egy másik pont kapcsolódik a menyasszony gyűjtemény. Például, ha még mindig elhatározta, hogy összegyűjti a lakásában, és az e célra elkülönített egy külön szobában. És nincs semmi baj, a legfontosabb, hogy ebben a szobában nem volt extra példány (párnák, matracok, ruhák felesleges). mindent meg kell tisztítani és tisztítani bizonyos takaró kilóg a menyasszony fejére. Ugyanez vonatkozik a szobát a szállodában.


Hibák ifjú során esküvő