Hiedelmek, babonák, amelyhez a jobb szem viszket, hétfőn, szerdán, pénteken és a többi napon

A jobb oldalon a test a ősszlávokról tekinthető férfias, erősebb és erőforrásokat. Jellemző azonban, hogy a jobb - mindezek a szavak ugyanazt a root, amellyel meg tudjuk ítélni a szövetségek származó érintett felet.Például a férfiak körében úgy döntött, hogy rázza a jobb oldali, ez is adott alamizsnát, megkeresztelkedett, és megáldotta a család.

Több mint nyolcvan százaléka a tájékoztatás a külvilággal, egy személy kap a vizuális csatornát. Jó látás nagyra értékelik, és gyakran hasonlítják bölcsesség (betekintést - ez egyet jelent). Mindannyian tudjuk, hogy a népszerű kifejezés „látja a root”, „hogy az ember keresztül-kasul”, „jobb, hogy egyszer, mint százszor hallani” - nehéz túlbecsülni a jelentőségét a látás az emberi kultúrában.

Érték szemek tökéletesen megvilágítja a „védett, mint az alma az egyik szemét.” Általában a szemét őseink fizetett sok figyelmet. És amikor a szemem egy kicsit aggaszt őket - viszketett Area, vagy viszkető szemhéj - azt tette észre, hogy előrevetíti egy hasonló probléma.

Jobb szem - a jelei a viszketés

Mi jobb szem viszket? A nemzeti jelek, ez nagyon fontos, amelyen a hét napja történt. Tehát, kedden, szerdán, csütörtökön és vasárnap ez az esemény azt ígéri, egy régóta várt találkozó, egy dátum, akit szeretsz, öröm vagy a jó hírt. És ha a szemek viszketett hétfőn, pénteken vagy szombaton - nem jó jel, annak a jele ígéri könnyek, bánatát és veszekedések.

Egyes területeken, úgy találta, a közhiedelemmel, hogy a jobb szem vette „hogy néz ki”, ami azt jelenti, hogy hamarosan találkozik a jó barátok, amely pedig mind a sok móka és kacagás.

By the way, nem csak a szláv, hanem a keresztény hagyomány, kezdve a régi időkben, az összes alapértelmezett szabály vonatkozik a jó: a jobb és a megfelelő - nem véletlenül ezeket a szavakat dallamot. Azt hitték, hogy a személyes őrangyala minden személy számára költség mögött a jobb vállát, és valószínű, hogy csiklandoz a szeme osztályán, és azt mondta a közelgő jó szerencse. Tehát, ha a megjelölés és ígérem könnyek - ez lesz örömkönnyeket, mert az isteni gondviselő Ön számára láthatatlan.Mi köze viszketés a jobb szem?

Számos véleményt ebben a kérdésben. Így többek között az ortodox keresztények úgy döntött, hogy karcolja a szemét a jobb kezével, akkor háromszorosa a kereszttel és olvassa el a védő imát. Erre azért került sor annak érdekében, hogy elriasszák a démonokat, amelyek mentek legértékesebb Isten ajándékát, egy ember - a látását.

Pogány szertartás is elég bonyolult. Ahhoz, hogy „nem fog” a szem, azt javasolta ugyanaz a kéz, hogy megmutassa magát a füge, majd óvatosan törölje mindkét szemét (szükségszerűen mindkettő) két kézzel, majd mossa forrásvíz. Az okok, furcsa módon, ugyanaz: így a szem „kiűzték” gonosz szellemeket, megpróbált belépni a személynek a látását.

És mi lesz az orvos?

De ne felejtsük el, hogy élünk, a huszonegyedik században, és a hivatalos orvostudomány már egyértelmű választ arra a kérdésre, hogy miért a jobb szem viszket.

Az okok lehetnek banális és egyszerű:

  • Véletlenül repült a kis por, elég nagy ahhoz, komoly kellemetlenséget;
  • Allergia pollen, házi por, állati szőr, kozmetikumok és tisztítószerek;
  • Ciiiiáris atka, apró parazita szem;
  • Kötőhártyagyulladás - gyulladás a nyálkahártya a szem;
  • Elzáródása a könnycsatorna;
  • Egyéb okuláris fertőző betegség.

Ezen túlmenően, a szemek viszket a puszta fáradtság. Egy egész nap a számítógép, és este, amikor a test kész aludni, akkor ne engedd meg magadnak lehunyta a szemét: olvasás, figyelte egy érdekes filmet, vagy befejezi a sürgős munka, amit nem lehet halasztani.

Adományok fáradt vagy irritáció a test könnyen: főzés egy csésze teát, hűtsük le szobahőmérsékletre, és mossa az érintett szem pipettával. Az eljárást meg lehet ismételni többször, majd kancsalság 2-3 percig. Ha az érzés nem áll, a szem lehet öblíteni újra. De légy óvatos - nem szerepel a szennyeződést.

Ha ezek után a szem manipuláció továbbra is viszket, nem karcolja meg a gyulladást. Azt javasolta, még forduljon szemészhez. Értékeljük a látást, mert beszéde szerint, „a szeme - egy gyémánt.”

Ezzel együtt olvasás:

Vagyok jeleket és azok értelmezése a hit, de valamilyen oknál fogva mindig úgy gondoltam, hogy ha karcos a jobb szeme, az azt jelenti, hogy a könny és nem társult a folyamat a nap a héten, és mit lehet még egy pozitív oldala az éremnek, és ez nagyon boldog vagyok! A cikk elolvasása után, tanultam a mindennapi értelmezés, most fogom hallgatni a jeleket a test (csak a jobb szem én néha viszket, és ez száz százalék nem jár semmilyen egészségügyi problémát). Köszönjük!