Hiedelmek, babonák, amelyre viszket ajak (felső, alsó vagy ajak területén), egy lány, vagy egy srác

Mivel az ajkak - ez az egyik egyénről, akkor a színe, formája, vastagsága, nem is beszélve az összeg nagyrészt illusztrálják a tulajdonos hangulat.És minden nemzeti jelek, hogy az emberek között az ajkak, sok, ilyen vagy olyan módon kapcsolódik, hogy a természet maga funkciókat bízták az ajkát.

Érdekes módon, az ajkak nem csak képviselői az emberi faj - ott vannak, és a halak és a majmok, és még sok más állatok, köztük a lovak. Azonban az emberek irigylésre méltó kitartás gyűjteni bizonyos nemzeti jelek járó viszketés, előforduló a száját. Más szóval, most megy, hogy milyen a viszketés ajkát.

Egyértelmű, hogy az egyik fő funkciója az ajkak -, hogy részt vegyenek az étkezés. Ez végre születése óta, amikor egy személy elnyeli az anyatejben. És segítségével az ajkak, először határozza meg, hogyan étel meleg vagy hideg, szilárd vagy folyékony.

Ezért, ha a régi időkben valaki ezt a részét a test viszketett, azt mondta: „egy ehető ajándék.”

Volt még egy változata a „kezelni”. Volt még egy nagyon leegyszerűsített változata a „Lips viszketés - finomságok vannak.”

Nem csak az élelmiszer, hanem csók

Azonban az étel csak egyik aspektusa a lét értelmének az ajkak, mert ezek segítségével fogjuk csók és mások. A vőlegény megcsókolja a menyasszonyt, anya - gyermek, gyermek - a játékok vagy a háziállatok. Röviden, nem az ajkak, hogy megcsókolja ez rendkívül nehéz, és ha hirtelen viszkető ajak, az azt jelenti, hogy ez lehetséges, akkor hamarosan „kell csókolózni.”

Sőt, van egy részlege a különböző jelek, attól függően, hogy milyen ajak karcos - alsó vagy felső, és miért. Ha a felső - így csókolni, hogy egy prominens ember, és ha alacsonyabb, akkor a nő. Ne félj, ha például egy jel arra utal, hogy egy nő vár egy csók egy nő: valószínűleg lesz egy találkozó egy rokonának vagy közeli barátjának, szívesen van egy barátságos puszit az arcára.Érdekes módon, a kezdeményezője a közelgő csók működhet nem ugyanaz a személy, akinek az eseményt megjövendölt előjel.

Miért van ez így - senki sem tudja, de a jel akik a mai napig. Ilyen babonák még érthető, gyakorlati szempontból. A régi időkben, amikor a rúzs nem létezik, és a nők kellett valahogy vigyázni magukra, ők bekent ajkán mézzel vagy méhviasszal.

Ennek eredményeként, az ajkai vett egy élénk, telített színek és simára. Férfiak, természetesen nem tudta, hogy miért történik. És a nők nem fognak arra, hogy felfedje titkait. De amikor a lány kellett randizni kedvese, a kenőcsök ajkáról óvatosan törölni, hogy ne adja ki a titkos női kozmetikumok.

A probléma azonban az volt, hogy a viasz nehéz véget dörzsölje a bőrt, hogy az ősi menyasszony volt egy hosszú ideje, hogy dörzsölje a száját egy ronggyal - néha durva, sőt durva. Mosás után az arc forró vízben. Természetesen, az ilyen kezelés után viszket, és viszket, nem csak a felső, hanem az alsó ajak. Ezért logikus jel.

Mintegy beszélgetések és kellemetlen előjelek kapcsolódó ajkak

Tovább ajkak - az egyik testrész, amelyen keresztül hangokat és még beszélnek egymással. Amikor az ember egy fontos beszélgetés vagy egy beszéd volt (és talán egy interjú), hogy sokan kezdenek dörzsölje és karcolja a szája az idegeket.

És talán ez olyan tudattalan viselkedés forrása jeleket, mint a „száját viszket - a pletyka.” Vagy egy komoly és fontos beszélgetést. Vagy talán akkor csak várni érdekes beszélgetést. Kár, hogy ezek a jelek annyira pontatlan a jövendölések, miért vannak az élet olyan kevés bizalmat.

Néha ezek azonos jelek nem sok jót. Például, ha van viszkető ajkak, akkor rá a „get” valaki.

A lényeg az, hogy néha kellemetlen, hogy valaki szó, akkor szenved fizikai értelemben. Van egy szelíd gyógymód, mely arról is beszámol, hogy mely karcos ajkát -, akkor hamarosan lesz veszekedés rokonok.

Köztudott, hogy az emberek azt mutatják, hogy másokat saját hangulat, az összecsukható ajkak vagy olyan módon. Tehát az érzelmi funkciója ennek része az arc a jelek is tükröződik.

Például azt mondják, hogy ha karcos közelebb a jobb sarokban az ajkak, akkor meg kell mosolyogni, és boldog legyen. És ha közelebb van a bal oldalon, éppen ellenkezőleg ideges. Van egy harmadik lehetőség: viszketés közepén az ajkak - unatkozik sokáig.

Azt hinni vagy nem hinni előjelek - mindenki maga dönti el. Azonban van egy biztos jele: ha viszketés aggódnak hosszú ideig, szükséges, hogy egy orvos, mert jele lehet a herpesz.

Ezzel együtt olvasás: