Hiszel a sorsban és jelek, milyen - a sorsa - is különleges fajta veletek így vagy úgy

Úgy tűnik számomra, hogy a sorsa egy személy megpróbálja elmagyarázni a rendkívül sikeres kombinációja vezetett körülmények egy pillanat az életben, hogy úgy gondolja, a sorsot. Ez egy nagyon romantikus gondolat, néhány dolog az életünkben nem történhet csak úgy, és a segítségével egy ismeretlen erő a sors. De ez csak egy szimbólum, hogy mindenki érzékeli, ahogy akar :) Ehhez valami rossz? Talán, ha a rohanás szélsőséges, például fatalizmus.Úgy gondolom, hogy minden ember kell egy pozitív történetét sorsa, amiről szeretnék emlékezni ha jó volt, egy csodálatos mese a mi gyermekkori emlékek. Még van egy ilyen:

Találkoztam egy hölgy a szívem egyetemi vizsgáltuk ugyanazon téma. De szinte nem közlik, cseréje csak néhány szót a dohányzó (korábban füstölt). Úgy éreztük, hogy köztünk és semmi sem lehet. 3 évvel később megtudtam, hogy ő megy, hogy látogassa meg a nagyanyja, aki él szemben a házam! Ettől a ponttól kezdve, elkezdtünk kommunikálni szorosan. I kihagyja a részleteket, és azt kell mondanom, hogy szeretjük egymást, és ez szinte feleségem :) Hiszel a sors? Valószínűleg nem. De nem bánom, hogy ezt a „rendkívül sikeres sor” jeleként sorsát. „Mesék” :)

Szakmai forgalmazója, vállalkozó, vezérigazgató Neo Invest Technologies. Group. zenész, költő, blogger.

Nem, én nem hiszek. És te nem hiszel a sorsa tanácsot :)

Pontosabban nem szükséges hinni, hogy minden előre meg van határozva: a kapcsolat, vagy az élet. Ez nem így van.

Kapcsolat - egy balesetet, amelyben a maga előnye, választott valamit (hogy) valaki szeretjük vagy fit - ez a mi személyes elkötelezettség az alakja a kép, vagy vágy. Továbbá, ez jön le, hogy az emberek hogyan közeledik egymáshoz a fontosabb és finom formában. Annak érdekében, hogy logikusabb, hogy meghatározza a kapcsolat csak helyről a kényelem és a boldogság. És minden valótlan végzetes körülményeket, mint a konvergencia és a szünetek. Ha elégedett - minden rendben lesz, a rossz csak akkor, ha valaki nem boldog ebben a kapcsolatban - nos, annyira nem történik. Így aztán a megfelelő döntést, és nem éri meg, hogy valamit változtatni.Az életben - szinte minden rajtad múlik. Meg lehet változtatni egy csomó, vagy hozzon létre - és itt nincsenek korlátok az Ön számára. Az egyetlen dolog, ami képes arra, hogy előre a pillanatok életed van - a te világos megértése, hogy mit keres, mit akar, stb Lásd, és keresse meg a kívánt boldogságot mindent.

Jelek, hogy ez inkább intuitív értelemben -, ha az intuíció valamit „azt mondja:” próbálja meghallgatni. De hagyjuk a logika és az elme nem hagyom :)

Bizonyos értelemben, azt hiszem. Nem hiszem, hogy feltétlenül mindent az életünkben előre meghatározott, de másrészt, szeretem azt hinni, érdekes egybeesés nem véletlen. Csakúgy, mint :)

És a „válás” fogja mondani a történetet. Egyszer az iskolában tetszett a fiú, egy középiskolás diák. Nem nézett egyáltalán, mi nem kell, hogy legyen közös barátok, és én nem a legkisebb esélyt is bekerülhet a látóterébe, nem beszélve valami mást. De van egy tanár elkezdte szervezni események, amelyeken részt vettem. Ők beszéltek a különböző osztályú verseket és történeteket a témával, nem emlékszem most. Amikor eljön az ideje, hogy beszélni előtt 11 „A”, én vadul boldog lehetőséget, hogy megmutassák magukat, gondoltam, végre észrevette most nekem, wow-wow-wow! Nem volt iskolakerülő, megjelent az iskolában minden nap, és láttam, hogy a nap, mielőtt az első leckét, és a változás előtt a második. és a nagyon második tanulság, ahol voltunk, nem jött.

Azt hittem, hogy vannak ebben a csodálatos véletlen néhány rossz szerencse, sors iróniája. Mintha az univerzum egyedülállóan világossá tette: nem a tiéd.

Ami engem illet - Nem hiszem. körülményt nem, nem a forgalmi dugókat, és semmi mást semmiképpen sem befolyásolja a kapcsolat, mert jönnek létre az emberek. hazugságon - nem befolyásolja a sors, akkor az ember hazug. nem teljesülnek a metró - nem a hatás a sors, ez azt jelenti, hogy meg tud felelni bárhol, bármikor, bárkivel.

információs technológia és az üzleti életben.

Nincs szükség hinni. Ez csak úgy. Ellenőrizze, hogy ki a saját tapasztalat. Ez egyszerű, csak nézd meg, hogy mi történik, és hogyan. De meg kell elcsúszás saját megítélése érzékenységét. Modern klasszikusok, mint ez nazateylivy leírni ezt a módszert. És így soha nem hazudik.

. „Nyári éj a nagyvárosi hamarosan egy lélegzet
ének penget, ahol beszélgetéseket, ahol suttogja
kimegy, hogy néz ki személyesen hallgatja meg fél óra
meleg éjszaka Moszkvában hétköznapi csodák
a fények a folyó mentén
Raktak minden nyelven
egyrészt a régi ajtó
énekelni huzat
füst rajzol szénnel
ív a kocsi
és milyen szép, hogy ott
lovaglás valaki másnak. "

mert a sorsa
továbbá a jogot arra, hogy
majd törölje a levelek
valaki veled
.