HIV és a hepatitis B manikűr hogyan védhetik meg magukat

Kezdjük azzal, hogy készítsen fertőzés során manikűr - egyszerű. Sok ember számára a bőr az ujjak egy vékony, erek közel a felszínhez. Még a nagyon tapasztalt mester lehet vágni a bőrt, vagy érintse meg a ollóval körömreszelő a vérbe. És ha a fertőzés a szerszámok vagy kezében egy mester, akkor jól behatolnak a véráramba. Ahhoz azonban, hogy bizonyos betegségek, valamint csökkenti a felesleges.A természetes transzfer mechanizmusokat csap (szexuális) útvonal, valamint átadása szennyezett (szennyeződés a latin contaminatio -. Keverése) különböző vírus kapcsolódó tárgyak (borotva, fogkefe, törölköző, stb) való behatolása a kórokozó a szervezetbe microtraumas bőrt és a nyálkahártyákat. Fertőzés akkor eredményeként tetoválás, piercing fülcimpa és más vér manipulációk.

Egyrészt, a HIV izolálása a fertőzött szervezetben a természetes módon korlátozott esetekben fordul elő: a sperma, váladék a genitális traktus, anyatej, és patológiás állapotokban - a vér és a különböző kiválasztási termékeket. Másrészt, amint azt a fentiekben megjegyeztük, a HIV-fertőzés és a későbbi fejlődését a HIV-fertőzés legyen patogén bejusson a belső környezet egy szervezet.Amikor a HIV parenterális úton is szerepet játszhat transzporter különböző szúró-vágó eszközöket. Érdekes még a szerepe a különböző megoldások a HIV terjedését. Így, az elemzés a nozokomiális járványok, azt figyeltük meg, hogy a HIV-fertőzött tűk szennyezett lehet (szennyeződés a latin contaminatio -. Keverék) gyógyszer oldatot, melyet ezután adagolunk a betegeknek.

Akkor már a saját eszközökkel kéz- és lábápolás, ami elviszi minden látogatás a szalon, de ez nem fog megmenteni attól, hogy fertőzött, és professzionális eszköz sokkal jobb! Vannak szalonok kínálnak ügyfeleiknek, amelyek az egyéni szettet, és tárolja azt a varázslót.

Kösz a cikket. Kérdés: Én gyakran az üveg körömreszelő. Ennek megfelelően a „suhozhar” eltűnik, de dobni Kár valahogy. A tanácsot?

Gépi tisztítás és fertőtlenítés gyors.

Bár üveg ellenáll a hő 300 fok, akkor végezzen egy kísérletet egy körömreszelő))) Csak vigyázz, hogy ne égesse. )))

Alex, köszönöm szépen a részletes cikket erről a fontos témáról! Alex fut egy mentős mentő, és amikor eljött a tanfolyamok a stúdióba, én voltam a személy, aki feltette ezt a fontos kérdést: „Valóban lehet fogni a HIV, hepatitis során manikűr eljárás Ha igen, hogyan lehet a legjobban megvédeni magukat és az ügyfelek?” A hosszú válasz erre a kérdésre most, és el tudja olvasni a fenti cikkben :)

Anastasia, köszönöm a lehetőséget, hogy megosszák a mesterek a fontos információkat!