Hivatalos honlap Lazarev Sergey Nikolayevich

Hivatalos honlap Lazarev Sergey Nikolayevich

Szergej, köszönöm, amit megeszel!

És olyan nyugodt, hogy van! Hogy van egy személy, aki hajlandó közölni velünk fontos gondolat, annak ellenére, hogy a hiányosságok és gyakran képtelenek megérteni az első, és még a huszadik alkalommal.Maradj egészséges! Köszönjük!

Újabban elkezdtem nézni S.N.Lazareva hengerek.

Hálás Istennek, amiért engem küldött. Kezdte megérteni, hogyan kell megbocsátani és elengedni a harag, a fájdalom, a fizikai és mentális.

Tisztítás volt, ahogy én értettem valahogy rossz. És remegés, és a támadások voltak, de tudom, hogy erőt nekem vissza.Változások a személyes életében még, de itt azt kell támaszkodnia teljes egészében a az Úr akarata. Kedvéért az ő szeretete és a békét a világon egyetértenek nélkül élni egy pár.

Hagyja, hogy a lánya boldog legyen. Ő is hallgat SN és megpróbálja dolgozni magukon.

Szeretném szemináriumopkra SN Dagesztánban, de nem valószínű, hogy jöjjön.

Kérdések, persze, sok, de, sajnos, a válasz az lesz, hogy keresse meg a jelei Istennél, hogy megadja, és hallgatni a lelked.

Köszönöm, Szergej, az Ön munkáját. Te - Isten hírnöke.

Hála Istennek mindenért!

Jó napot, kedves Sergey és minden olvasó!

Most van egy jó fizető állást, jelzálog lakás. De a legfontosabb dolog - megnősültem. A férjem fiatalabb nálam egy pár éve, egy nagyon szép, csendes.

Bár nincs terhesség - 6 hónapos házasság. És én 39! Attól tartok, nincs ideje szülni és gyereket nevelni. Most egy kicsit zavaros, de remélem, hogy Isten megadja nekünk az egészséges gyerekek.

KEDVES Sergey! Köszönjük a küldetést megértését a szerkezet a világon. Hallgatok rád és megérteni, hogy nem vagyok egyedül a keresést.