Hímzések - a sorsa a kód - keresztöltés - hímzés szerelmeseinek klub

Valaki, aki szeret hímezni tájak, hogy valaki - házak, hogy valaki - a virágok, és valaki - az állatok ... Ha szeretsz hímezni, akkor valószínűleg úgy gondolta, hogy mit jelent, vagy hogy van egy hímzett kép. Ez különösen fontos, ha a hímzés, mint egy ajándék, mert azt akarom, hogy gyakran nem csak egy szép képet, hanem a jó szerencsét, boldogságot, egészséget és szeretetet. Ezt meg lehet tenni, ha vannak vezetve adja meg a témát hímzés hímzés lószerszám és értékeit a szimbólumok a Feng Shui, amelyeket már leírtak a cikkben Feng Shui és jelek hímzés.De vannak még jelei hímzés kapcsolatos konkrét tervek. Itt a következő minták megbeszéljük ezt a cikket.

Mint minden közösség az emberek csatlakozik néhány esetben mi születik hímző a jeleket. Próbáljuk meg rendszerezni őket.

1. Keresse meg lélektársi
Házasodni, hímzett bazsarózsa, ami szükségszerűen kell akasztani a lakásban a lány szülei. A fényképek bazsarózsa a hálószobában, vagy a szektor a szerelem - csodálatos kabala, de jótékony hatása lényeges csak az első év házasság. Amikor a gyerekek születtek, és a fiatal feleség válik anya, bazsarózsa a hálószobában kezdik szimbolizálja hűtlenség.

Hímzések - a sorsa a kód - keresztöltés - hímzés szerelmeseinek klub

Bármilyen pár - állatok, emberek, madarak, lepkék - az eléréséhez annak második felében, valamint a családi jólét. Különösen jó, ha a ház lóg egy kép egy pár farkas:

Ha hímezni néhány ember - egy férfi és egy nő, akkor ideális esetben kezét vagy csókot.

Ahhoz, hogy gyorsítsák fel az esküvő lehet hímzett arany jegygyűrű egy piros (kötelező!) Háttér.
Ha nem házas lány hímez egy egyszarvú, hamarosan feleségül.

Hímzések - a sorsa a kód - keresztöltés - hímzés szerelmeseinek klub

És mégis, a jó házasság, meg kell varrni az első kakas. És szebb, annál jobb. És akkor ez egy csirke és csirke, akkor a házasság nem egy civil és egy hivatalos. De házas kakasok hímezni és tarts otthon nem ajánlott.

Hímzések - a sorsa a kód - keresztöltés - hímzés szerelmeseinek klub


2. terhesség, gyermekszülés

A készlet «Majdnem tökéletes» (Majdnem tökéletes) Méretek a vállalat a közösség hímző megy szinte legendás: sok nő vyshivshih ez a kialakítás, tudták, hogy megszülethessen a gyermek, noha azelőtt, hogy azok voltak, amelyek problémát ezen a területen. Ítélve a vélemények a különböző fórumokon, hímzés működik esetek 99% -ában.

Ez ugyanaz az erő és a design „The Kiss” a cég Vervaco:

Egy másik csoportja - család mackók - javasoljuk, hogy akik úgy döntöttek, hogy a második gyermek.

3. A határozat a lakásprobléma

Hímzett ház hozzájárul a megjelenése otthonaikba. Nem számít, hogy ez egy vidéki ház, vagy egy luxus kúria. Bármely épület segíthet életkörülményeik javítására. A tapasztalat hímzés - hímzett és a kis képek és grandiózus épület - a jele működik.

4. Végrehajtás vágyak

Végrehajtására vonatkozó dédelgetett vágyak javasoljuk hímeztek jeladó vagy egy szélmalom. Álom meg kell gondolni az első öltést és hímzések, míg gondolok rá, aztán lesz végrehajtva.

Az egyik legerősebb és legfontosabb jelképe az egészségügyi tekinthető kép egy pár daruk mellett egy fenyő ág vagy kis fa.
Azt is figyelembe jelképe az egészségügyi barack - hímzett gyümölcsfa vagy barack.

Nos, persze, bambusz,

Hímzések - a sorsa a kód - keresztöltés - hímzés szerelmeseinek klub

Hímzések - a sorsa a kód - keresztöltés - hímzés szerelmeseinek klub

Vonzza a jó szerencsét az üzleti életben meg kell varrni egy vitorlás. Ő a szimbolikus „érkezési” a szerencse. Hímezni nincs modern hajó és a régi. Azonban meg kell szép, erős, megbízható megjelenés (nincs repedés vagy lyuk). A festmény egy vitorlás nem lógnak a bejárat előtt, a hajónak „úszni a házban”, azaz Megfordult az orrát a házba.

És, akkor hímeztek a híd - a vágy az új, az átmenet az egyik állapotból a másikba, előrelépés!

A szimbólum a szerencse is a patkó. A végét le kell felfelé.

Vágtató ló - jelképe a győzelem és a dicsőség, nagy energiával és a nagy siker. Ők hozzák az öröm az élet, a szépség, az optimizmus, a pozitív változásokat, lelkierő és figyelemre méltó lehetőségeket.

Azzal a szándékkal, hogy javítsa pénzügyi helyzetét veszik a tervezés a pénz fa vagy egy háromlábú pénzt béka érméket a szájában.

Pénz fa kell varrni megfelelően. Feng Shui szerint a fában kell lennie egy páratlan számú érmék (különben a pénz fog csökkenni, hanem érkezik). A legjobb, ha az érméket lesz 9. Az érmék kell lennie egy lyuk a közepén és a karaktereket. Eltekintve érmék egy fa legyen páratlan számú virág és a legjobb 3. Virágok kell a hasonlóság a cseresznye virágok. Csatolt virágok és érmék kell egy piros szál. A fát kell akasztás előtt a bejárati ajtó a pénz bement a házba.

gazdagság jelképe a ponty.

Hímzések - a sorsa a kód - keresztöltés - hímzés szerelmeseinek klub

8. Vásárlás egy autó

Hímzett hímez gép többször segített kap négykerék-barát. Akkor hímezni egy autó - gyűjthető, modern, a legfontosabb, hogy tetszik!