Hogy a technológia segít gyűjtők tartozások behajtása, rusbase

Kívánt és a tényleges IT-ipar helyreállítási eszközök

ország adósok

Természetesen a részesedése a késedelmes hitelek nőtt a válság idején. Így összehasonlítva a tavalyi százalékos „rossz” tartozások természetes személyek közel megduplázódott. Az adósok egy része panaszkodik romlásának a pénzügyi helyzet és a munkahelyek elvesztését.Most minden negyedik Vengriyanin problémás hitel venni készpénzben. Minden hatodik nincs itt az ideje, hogy fordítson le hitelkártya-tartozás, tízből egy - egy kölcsön egy autó, minden 25 percben - a jelzálog. Ezek az adatok a gyűjtemény ügynökség „Sequoia Credit konszolidáció”.

Hogy a technológia segít gyűjtők tartozások behajtása, rusbase

Rusbase szerint a központi bank

Gyűjtők, a válság és az állam

Úgy tűnik, hogy ilyen körülmények között, a gyűjtemény üzlet, hogy menjen fel a hegyre, de nem. A visszanyerés hatékonyságát jelentősen csökkent a hitelfelvevő jövedelme.

Ebben az évben a gyűjtemény üzleti szembe sok akadály: Felkapott mobil alkalmazás „depressziót” (blokk hívásokat és az üzeneteket adósok), a versenytársak dömping ajánlatok, a bankok csökkentették az idő hosszú folyamat, és elrejteni az adatok minőségével kapcsolatban a portfóliók, valamint gyűlt össze, hogy vezessenek be szankciókat a gyűjtők elmulasztása teljesítménymutatókat.


Ezen kívül, a szabályozó fenntartja a állami nyilvántartás gyűjtemény ügynökségek. Míg a szabályozó nincs megadva, de tudjuk, hogy ez a funkció billentette a pénzügyminisztérium vagy a központi bank. Ipari lobbisták támogatja a vágy, a hivatalnokok a rend helyreállítása érdekében a piacon, miközben támogatja a tisztítás a szektor gátlástalan játékosok.

Az első szakmai behajtási ügynökség jelentek meg Magyarországon a közepén a nulla (mielőtt a piacra dolgozott kizárólag fekete gyűjtők). Most van mintegy ezer szervek és szakmai szervezetek szerepelnek mindössze 80 vállalat.

Így a gyűjtők egyre nehezebb, hogy egy bank tartozás. Itt az ideje, hogy keressen új források hatékonyságát. Az ipar helyreállítás ketten - a megfelelő emberek és a technológia. Ma fogunk összpontosítani a második.Milyen technológiát használnak gyűjtők?

Szakmai vzyskatelja jól felszerelt, modern műszaki megoldások, mondta az első alelnöke az Országos Szövetsége szakmai gyűjtemény ügynökségek (NaPCA) Alexander Morozov. A nulla hasznosítási piacon gyorsan nőtt együtt a fogyasztói hitelek és a kötet a lejárt tartozások, mondja a szakértő, így a játékosok voltak lehetőségek és oka, hogy fektessenek be az automatizálás és a hatékonyság.

Hogy a technológia segít gyűjtők tartozások behajtása, rusbase

szakértő „Technoserv Consulting» Systems behajtás

Kihelyezett gyűjtők szüksége mobil megoldások, amelyek támogatják a tevékenységek útközben. A probléma a tanulmányutak akut - útvonaltervezésre gyűjtők tölteni mintegy 30% -a munkaidő.

hang biometria

Hogy a technológia segít gyűjtők tartozások behajtása, rusbase

Az első alelnök NaPCA

A piac tárgyalt technológia, amely lehetővé teszi a hitelfelvevő, hogy egy mintát a hang. A megvalósítási módja a valóságban lehet hamarabb, mint gondolnánk, hiszen egyszer történt a felperesek a képek, ha csinál egy kölcsön alkalmazás. Természetesen a hang azonosítás enyhíteni néhány problémát foglalkozó személyes adatokat, de valószínűleg egyszerre nyomja a technológiák fejlődése, a változó vagy elfedésére hangja a hitelfelvevő. Végtére is, a technológia, mint mindig, a munka mindkét oldalon.

Hogy a technológia segít gyűjtők tartozások behajtása, rusbase

Vezetője call-center irányt a társaság „Krok”

hazugságvizsgáló

A képviselő a cég „Krok” Roman Frantov mondta egy interjúban a „Kommerszant” újság, hogy fekszik hangfelismerő technológia válhat Bonanza a gyűjtők és a hitelezők. A pontosság ilyen fejlemények aláássák a regionális különbségek beszédében rámutatott, a hiba az ilyen rendszerek még mindig túl magas.

SaaS szolgáltatást

Fejlesztési Központ kollektorstva vezérigazgató

A lakossági kollektorstve IT-aspektus hagyományosan mindig is fontos volt, és a legtöbb új lehetőségeket azonnal használható. A vállalati kollektorstve automatika (kivéve az optimalizálás hagyományos jogi dokumentum) a legelején. Vannak az első rendszer automatikus expozíció vállalati adósok. De a szakértők szerint, ezek a primitív és alig elég hatékony az összetett ügyekben. Például a „Arbitros” szinte soha nem használta a lehetőséget, peren kívüli hatások és a szervezet bővült állítások levelezés, amely végre a projekt.