Hogy az esküvő kaukázusi (32 fotó)

Az asztali változata az oldalon

Kaukázusi esküvők híresek zajos ünnepségek, drága autók és gyönyörű hagyományok, amelyek nem lenyűgözni. Szóval, hogyan megy kaukázusi esküvő.


Hogy az esküvő kaukázusi (32 fotó)

Természetesen, amikor feleségül vett egy fia vagy lánya férjhez megy, a szülők hajlandók semmit, hogy ez a nap egy igazán látványos és emlékezetes. És nincs fogalma, szegény vagy gazdag család, mint egy luxus esküvő - ez az egyik hagyományok a nép a Kaukázus. Mert még alacsony jövedelmű családokból, hogy leróják.
Hogy az esküvő kaukázusi (32 fotó)

Hagyományosan a szülők kell választani a házastárs a lányát. De most a valóság az, hogy a gyerekek szabadon döntéseket, és a szülők is csak mondani valamit. Házasság adhat, és miután elvégezte a középiskolát, ha van egy jó lehetőség, ott is újabb házasságot, ahol fontos szerepe van a felesége a karrier. De ez megint, különösen egyes esetben.Kíséri szerény esküvő általában 15-20 díszített autók. Hány gép az esküvőn a vőlegény határozza meg vagyon. A szilárd vőlegények gépek száma lehet akár több száz.
Az első út lovasok - a lovasok mögött - olyan gépet, amelynek joga van megállítani bárki is veszi a pénzét utazásra - ez az egyik a hagyományok. Az autó, amikor a menyasszony megy a második.

Az is érdekes, hogy a menyasszony nem teszi be a lábát a földön, mert vele mindig egy férfi egy szőnyeg.

Hogy az esküvő kaukázusi (32 fotó)

Természetesen a Kaukázusban, otthon sok ember, és mindegyiknek megvan a maga furcsa szokásai és szabályai, hogyan kell tartani esküvő.
Hogy az esküvő kaukázusi (32 fotó)

Úgy kezdődik, egy esküvő, általában a menyasszony otthonában. Jön a vőlegény ad ajándékokat, és ott van a menyegzőre. Ez az úgynevezett leánykori esküvő, mint az asztal ünneplik egyetlen női képviselője.
Hogy az esküvő kaukázusi (32 fotó)

A leánykori menyasszony esküvői ruha piros ruha.