hogy az esküvő költségeit, hogy mennyi van, hogy mennyibe kerül egy esküvő

Esküvő - az egyik legfontosabb esemény az ember életében. A rendezvény a menyasszony és a vőlegény készül hónapok kiválasztott esküvői szakemberek. helyen és időben kényelmes. Jellemzően mindegyiknek megvan a saját elképzelése, hogy mit kell tenni az ideális esküvő, és hogy szükség lehet. A gyakorlatban kiderült, nem úgy tűnt, különösen a költségvetési tervben.Az étterem része a költségek egy esküvő

Mi esküvő nélkül egy étteremben. Szép, tágas étterem korunkban a fő „felfalója” a költségvetés. Az ára a lakoma - ez is az esküvő költségeit. Majd meg kell bérelni egy veranda, néhány szoba a menyasszony és a művészek, valamint a parkolóhely, ami az esküvőn nagyon. Az országos átlagos ára étterem mozog 1-7000 rubel, attól függően, hogy a helyét, ételt és egyéb jellemzőit.

hogy az esküvő költségeit, hogy mennyi van, hogy mennyibe kerül egy esküvő

menyasszony Redemption

Persze, meg tudod csinálni anélkül, hogy ez az ősi szokás, hanem az, hogy meg kell-e adni egy vihar a pozitív érzelmek egy ilyen fontos napon? A helyes megközelítés menyasszony ára a szülői házból lehet egy nagyon kreatív és szórakoztató. Hatékonyan szervezett profi esküvői ügynökség kizárás folyamat is kerülhet a vőlegény a 15-25000 rubel.

hogy az esküvő költségeit, hogy mennyi van, hogy mennyibe kerül egy esküvő


Szállítás az esküvő költségeit

Szinte senki sem tudta elképzelni, hogy egy esküvő nélkül limuzin. Most sok vállalat a piacon, melyek kiváló hogy járművek bérbe. Tuple gyönyörű autók és mikrobuszok vendégek ifjú kerül 30 ezer rubel.

hogy az esküvő költségeit, hogy mennyi van, hogy mennyibe kerül egy esküvő

A költségek a fotózást és nyilvántartási

Hagyományosan, miután az anyakönyvvezető a jelenlévők az esküvőn, köztük a menyasszony és a vőlegény megy egy gyönyörű hely, hogy a képeket. A kirándulás a város körül, a fényképezés, és az üzemeltető fog kerülni legalább 15 ezer rubel. Ezen kívül meg kell pénzt költeni különböző tulajdonságok dekoráció - virág, lufi és egyéb tárgyak, amelyek díszítik a bálteremben. Ez még mindig 50-70 ezer rubel.

hogy az esküvő költségeit, hogy mennyi van, hogy mennyibe kerül egy esküvő

egyéb költségek

Természetesen, a költségek az esküvő, akik várják a menyasszony és a vőlegény során az ünnepségen. A költségvetés kell találni pénzt egy jó TOASTMASTER, amely nélkül ünnepség unalmas lenne, néhány animátorok és esküvői torta. Ez azt feltételezi, hogy a páros saját esküvői szervezet. Szolgáltatások Esküvői ügynökségek - plusz 10-15% a tervezett összeget.

Egy korlátozott költségvetéssel lehet engedni vagy csökkenteni az esküvő költségeit. Az egyetlen dolog, amit nem lehet menteni - a menyasszony ruhája. Meg kell lennie a mai napig a legszebb a bájos és drága ruhát.

Meg kell vásárolni mindent az új. Használhatja például b / y dekorációval. Esküvői-osztály „gazdaság”, mivel a jelenlegi valóság, kerül mintegy 250-300 ezer rubel. A pénz nem kicsi, de beszélünk a legfontosabb nap az ember életében. A tenger az érzelmek és a csodálatos emlékeket érdemes több éve, hogy pénzt szedjen egy flancos esküvő.