Hogy hívják azt a fekete kő - mindössze annyit akartam kérdezni

onyx, obszidián, hematit legnépszerűbb fekete kövek.

Sokkal kevésbé gyakori, féldrágakő jáde és achát fekete. Gyémántok a vezetést a népszerűség és a kizárólagosság között ásványok sötét színekkel. Természetes fekete gyöngy, amely nagyon ritka és ezért drága ékszereket vele értékelik. Amikor eldöntöd, hogy néz ki a hamis vagy színes mesterséges gyöngy. Széles körben használt díszítő obszidián, szénfekete.


Vissza a tartalomhoz

Stones, konkretizálva

online áruház
ékszerek

Hogy hívják azt a fekete kő - mindössze annyit akartam kérdezni

Hogy hívják azt a fekete kő - mindössze annyit akartam kérdezni

13. hely: Musgravit - taaffeita közeli rokona, akinek hasonló megjelenésű és kémiai összetétele. Ez volt az első felfedezett 1967-ben az ausztrál Musgreyv völgy Tartomány. Később, egy ásványi Grönlandon, Tanzánia, Madagaszkár, és még a mélyben a hideg föld Antarktisz. Ez a gyöngyszem kapható több színben, de a leggyakoribb esetben a zöld és lila. Tekintettel arra, hogy a történelem találtak igen kis mennyiségű ezeket a köveket, az ár elég eléri a várt méretű: karátos zöld musgravita kiváló minőségű egyenlő 2-3000 dollár, míg a per karátos lila csiszolt ásványi kell fizetnie mintegy 6000 hagyományos egységeket.

Drágakövek és féldrágakövek fekete

Hogy hívják azt a fekete kő - mindössze annyit akartam kérdezni

AMBER mint egy talizmán hozza a boldogságot csak
Lions, különösen dühös bika.

A rómaiak tulajdonított mágikus tulajdonságait a gem, és megpróbálta a talizmánok és amulettek mindig magánál borostyángyöngyök: dörzsöli a kezét, ami arra utal, hogy a borostyán erősíti az erő (ideértve a szerelem).
A görögök ajándék borostyán jelentette a vágy a boldogságra.
Amber hozza a boldogságot, hogy azok, akik jegyében született Leo. Ez ad megbízható barátok, véd a szerencsétlenség, ez egy kő-paplant. Azt állítja terhesség ad egy könnyű szállítás.
Kő menyasszonyok és védnöke tolvajok Ő segít abban, hogy a helyes választás szerelem és a barátság. Ellensúlyozza a „rossz” a szem és a gonosz szellemeket.
Fossil gyanta világos sárga, narancssárga, piros, barna és még fehér.
Ő - az egyik legrégebbi drágakövek ismert az emberiség. Nap szimbólum - borostyán díszíti a koronát a híres egyiptomi fáraó Tutanhamon. Talán Amber volt az első gyöngyszem, melyet kezelésére régi férfiak és dekorációk. Mivel ez magában foglalja a sok legenda, ha a származási borostyán mindig homály fedi, vagy mágikus magyarázható.
Úgy véljük, hogy ha megérinteni az ujjait amber stone, erősíti a mentális és fizikai erő. Ez a kő az egészség, a boldogság és a szeretet. Mighty talizmánok és amulettek, borostyán fizesse meg az említett előnyök. Ha megy viselni borostyán vele, tudja, hogy ő jutalmazza meg és a hosszú élettartam és a szépség. És ő azt állítja, az optimizmus, a vigaszt a különböző élet debacles és még élesebbé intuíció. Az utolsó tulajdonság - ajándék, hogy a sors egy ehhez nagyon-nagyon kevés! Amber talizmán segít eltávolodni a sok probléma tudat, és ez nagyon igaz, hogy elkerüljék veszekedés és mindenféle kellemetlen helyzeteket. Amber hozza a boldogságot, hogy minden ember jegyében született és büszke királyi Leo. Például, ha nem hagyjuk, hogy menjen, ha hirtelen úgy érzi, hogy a beteg, vagy az egészségi állapota gyenge. És nézni egyidejűleg, hogy hogyan fog viselkedni a kő: az is lehet, egy ideig keverjük, és légy átláthatatlan átlátható azon egyszerű oknál fogva, hogy magára vette az összes negatív energiát, és megszabadulni tőle!
Amber pozitív hatással van a pajzsmirigy, a lép, a szív. Amber fúvókák sokkal csökkenti a rák kialakulásának kockázatát, mivel a dohányzás, és a híres lengyel borostyán vodka jó gyógymód torokfájás és megfázás.
Top átlátszó borostyán fajták kezelésére használják torokfájás, fejfájás, szem és fül betegségek. Például a fejfájás lehet eltávolítani nagyon egyszerű: végy egy csiszolt lemez vagy helyezze készült borostyán és simogatta a bőr körül a fájdalmas területet az óramutató járásával ellentétes. 10-15 perc elteltével a fájdalom elmúlik. kell fektetni a fájó helyet a negatív energia megszüntetése borostyán.
Borostyán nyaklánc gyöngyökkel, vagy kezeli a pajzsmirigy védve fejfájás, javítja a hangulatot és hatásának enyhítésére a hirtelen időjárás és a hatás a mágneses viharok.
Borostyángyöngyök enyhíti a fájdalmat, amikor kisgyermekek vannak vágva fogak.
Amber tisztázza gondolat, és segít megvalósítani a terveket tettekre. Aranyszínű fény ad nekünk öröm és a béke.
Amber mondja köldök csakra-energia, és hozzájárul az ébredés a Kundalini.


Most eladó egy csomó szintetizált borostyán és hamisítványok, úgy döntenek, hogy legyen különösen óvatos.

Arany átlátszó borostyánszínű vannak fájdalmak fül, mandulagyulladás. Megállítja fulladás, a szív és a vérzés. Ha egy terhes nő, fárasztó egy borostyán nyaklánc, könnyen szülni. Hozd egészséget és erőt, hogy a csecsemők. Ha fel a nyers darab borostyán a párna alá, vagy lefagy a feje, de segítenek az álmatlanság.

Jet - "jet" - egyfajta szén. Ez egy kő azoknak jegyében született Szaturnusz. Gyakran asztrológusok nevezte kő a Nagy Anya, és úgy gondolta, hogy ő volt a hatalom az ókori világ. Az arabok felakasztotta a baba bölcső, amikor be akartak babakék szeme megváltozott feketére Az ősi kínai legenda. jet egy egy lépésben az elérhető borostyán miután több ezer éves. Jet védve viharok és a rossz szellemek, kísértetek és a boszorkányság, mérgek és kígyómarás, különböző betegségek - köszvény és a reuma, az epilepszia és a hisztéria a szem betegségei és a gyomor, eltávolítjuk a fej és fogfájás. Mint egy talizmán, felruházva a „hatalom az ókori világ”, ő segített leküzdeni félelmeit, lágy elkülönítés és megnyugtató érzelmi fájdalom, így a feledékenység a viszonzatlan szerelem, és viselte, mint egy temetési dekorációk görögök és a rómaiak jeleként bánat.
Segít megérteni a titkait karma, család, ősei, hagyományok, lehetőséget ad arra, hogy a varratos oldalán az élet. Ez a kő a folyamatos kopás. Védelmet nyújt a félelmek és rémálmok, egy amulettet szemben a szemmel verés felnőttek és gyerekek számára. Nagyon hasznos viselet jet Scorpions megnyerni negatív jellegű. A terápiás hatás - megelőzi és gyógyítja a szürkehályog, különösen az idősek. Kopott a nyak körül, húz a fejem.

JADE WHITE - kő a 6. és a 18. egy napsütéses napon. Kialszik a rakoncátlan szenvedélyek, ez ad a béke és a nyugalom. Ez a kő a gyógyítók, tartja a béke, a nyugalom és az egyensúly. Viseld azoknak ajánljuk, akik szeretnék, hogy teljesen megváltoztatja az életét, hogy az út a lelki fejlődés. Ez nem segít, hogy a szeretet - teszi a személy magányos szenved. Nos, ez hatással van a vesére.
Kínában, jade jelképezi az öt erényeket: kegyelem, az igazságosság, az alázat, a bölcsesség, a bátorság.

JADE - zöldes színű, átlátszatlan, „élő kő”. Vesegyulladás, vagy vesekő (görögül: „nefros.” - a vese), ez a gem hívják XVI században. Európában széles körben elterjedt hiedelem, hogy megszabadítja a tulajdonos vesebetegségben.
Kínában, a kő különösen tisztelt. Azt hitték, hogy ha egy nő az, hogy a szobor jade, ez segít neki, hogy az utókor
Bells jade öntött ki a gonosz szellemeket.
Jade forgácsolással golyók a meditáció gyógyítók és filozófusok
„Az arany ára van, jade megfizethetetlen”, amint az ősi kínai közmondás Jade tulajdonított öt erény, amely megfelel az öt lelki tulajdonságok: lágy fényű - kedvesség; erő - mértékkel és igazság; dallamos hang - a tudományos ismereteket; állandóság - a bátorságot, hogy lehetetlen a hamisítás - tiszta.

Növeli a vitalitást, véd a betegség, és segít a migrén, a vesebetegség és a májra, javítja a látást: szerencsét hoz a szerencsejáték, így a futók a győzelem az olimpiai játékok; Ez véd a szemmel verés.
Védelmet nyújt a villámcsapás, és arra ösztönzi, hogy mások hű a tulajdonosának.

Kinek ónix - horoszkóp, állatöv jel

Egyedülálló, hogy kinek ónix köveket, akkor nem. Nagy hatással van a személy csak a színek, és ezért különböző ónix különbözhetnek birthstone. Sokan közülük nem adott különleges asztrológiai jelentése. A matematikai munkák YV Kaftanov például egyfajta konkretizálódik csak a fekete ónix, és ajánlatos viselni Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak és Vízöntő.

A fekete szín tökéletesen földelés a mélység és szilárdságát, hogy megoldja a helyzetet.

Másrészt, fekete hozzájárulhat csak felületképző rejtett pillanatában tényezők és szempontok, érzelmek, érzések.

Jasper - egyedi ékszereket és díszítő ásványi nagy változékonyság a színek és minták. Mindenféle zárványok rajzolni a szakaszok, és ez az a funkció gem nagyra művészek.

Fekete-fehér másolatok természetben nem található, kiterjedt Jasper piros, zöld és fehér foltok. Ha azonban ejtik a nevét „fekete jade”, beszélünk egy teljesen más kő - jet.

Hematit. aka Bloodstone - fekete és piros kő, ritkán barnás-vörös, a színe a szárított vér. Erős fémes csillogás, a képesség, hogy mágnesezettség és magas törékenysége - a fő jellemzői az ásványi.

Hogy hívják azt a fekete kő - mindössze annyit akartam kérdezni

Ma hematit megtalálható az üzletekben a ékszerészek, de az ókorban nagyon nehéz volt kövekkel végzett el a háztartási cikkek, dekorációk, és még egy tükör egy tökéletesen fényezett.

Jet - megkövesedett fa, más szóval - faszén. Életkor szerves kő eléri tízmillió év, és kitermelését végzik területeken barnaszén betétek.

Univerzális kő minden.
Jade - sokoldalú kő, ez alkalmas minden ember, hiszen a valláshoz.

Jade általában van egy sötétzöld színű, nagyon tartós, áttetsző vagy átlátszatlan kő, amely gyakran megtalálható ékszerek, vagy használják a faragványok.

A tulajdonságai egyedülállóak az emberi és indukálják változások és a változások, mind a belső és külső.

Jade - a kő az evolúció, nagyon erős az energia, amely képes közvetíteni Önnek a lökést az energia, és tegye ki a zsákutcából. Amulettek jade tulajdonítják a hatalom, hogy megvédje a viselőjét a természetfeletti erők, hogy biztosítsa a hosszú élettartam és a család jólétét.

korallok
Coral formában trópusi tengerek zátonyok és korall atoll polc bonyolultan elágazó bokrokat - telepek polipok. Csak meszes csontváz (külső váz) ilyen telepeket a anyagként használt ékszerek célra - korallok. Egy ilyen keret (polyparies) van kialakítva több kis polipok, amely kerülnek apró sejtekben, mélyedések külső váz és szekretálják alsó végei képeznek Plantar mész lemezeken. Magasság telepek 20-40 cm, a vastagsága az ágak - 6 cm.

Az egész kolónia egyik csontváz általában egyszínű. Tól kolónia telepek színárnyalatok tartomány halvány rózsaszíntől a sötét piros, a színe a szarvasmarha vér.

Csak néha korallok fehér vagy halvány rózsaszín foltok.

Együtt vörös és rózsaszín, és a feldolgozott fehér, fekete, kék és korall. Fehér korall, mint a vörös, áll a kalcium-karbonát, de a fekete és kék - szerves anyag stratum (conchiolin). Colony fekete korall eléri a magassága három méter.

Color - a fő költségtényező a korall. A legdrágább korall - élénkpiros, majd narancssárga, rózsaszín, fehér és fekete színben. Fontos figyelembe vett tényezők intenzitása és színe egységes. Egy másik költség tényező a tisztaság korall. Az anyag legyen egységes, és nem foltok, repedések, zárványok, üregek bármilyen. Gyöngyök korall körül a legdrágább, az ár függ a szín és forma. Gyöngyök kell egységes méretűek gyöngyök, kivéve, ha kifejezetten rendelkeznek aszimmetria.

Az ókori görögök úgy gondolták, korall a halhatatlanság jelképe és a boldogság. A középkorban azt hitték, hogy ad bölcsességet és a fiatalok. Coral enyhíti a magas érzelmi feszültséget, és csökkenti a negatív tulajdonságok a lelket - a gyűlölet, harag, irigység. Coral gyógyít szomorúság. Úgy véljük, a médiumokat legjobb orvosság a szemmel verés. Coral tényleg azt mutatják, erejét, azt nem lehet feldolgozni, hogy van, azt kell viselni a természetes, csiszolatlan állapotban.

Online Online: