Hogy hol a pénzt adományozott ingyen - Top 10 módja annak, hogy a pénz sürgősen, a keresetek

Hogy hol a pénzt adományozott ingyen - Top 10 módja annak, hogy a pénz sürgősen, a keresetek

Helyzetekben, amikor pénzre van szükség sürgősen, nagy készlet. Mindegyikük is szerepel, de ez csak időpocsékolás. Előbb vagy utóbb ez megtörténik, akkor kap egy helyzet, amikor pénzre van szükség „kétségbeesetten”. Hogy hol a pénzt adományozott a szabad, de még meleg? Ebben a cikkben megnézzük a top 10 módja annak, hogy a pénz most.Az összegek több ezer rubel, akkor szinte nem kell aggódni - mindig lesz jó szívű barátok vagy szomszédok, akik a hosszú tudja. Ezek azonban nem olvassa el a nehéz helyzetben azokkal az eszközökkel, vagy egyszerűen megtagadja.

Ne vegye rossz néven, vagy legyen elégedetlenség, mert olyanok, mint te, a hétköznapi emberek.

Természetesen vannak olyanok, barátai vagy rokonai, aki válaszolni fog, hogy több kell dolgozni. Azonban még az üzleti, egy nagy összeget egy vagy több napig nem valószínű, hogy kell gyűjteni. És a vis maior kivételével, amikor a fizetés késik, vagy nem kell fizetni. Továbbá, a pénzt lehet szükség, és többet fizetni, például egy héten.

Hogy hol a pénzt adományozott ingyen - Top 10 módja annak, hogy a pénz sürgősen, a keresetek

Az alábbiakban nézzük tíz legfontosabb módja, hogy segítsen a lehető leggyorsabban, hogy megtalálják a pénzt adományozott szabad (bizonyos esetekben) - 1-3 napon belül. Módja annak, hogy pénzt most válogatni a legegyszerűbb, hogy a legösszetettebb, hogy kényelmesebb lehet választani a vonzóbb.

Amennyiben a pénzt adományozott ingyen: Top 10 módon

A legtöbb hétköznapi emberek, ezek a módszerek sürgősen szükség van, hogy a pénz, persze, a tárgyaláson, de a nehéz helyzetben nem mindegyik tud felidézni azonnal. Tehát ne legyen felesleges felidézni őket újra, és ki részletesebben.

1 módja. tartozások behajtása

Talán a legegyszerűbb. Ha felidézzük, hogy a múlt hónapban adott néhány barátok vagy rokonok kölcsön, itt az ideje povoroshit múlt. És ne legyen félénk, ez a pénz!

A digitális technológiának köszönhetően, nem szükséges, hogy megfeleljen, és megteszi a készpénz, akkor mindig a pénz a kártyán, vagy e-pénztárca, így még jobb. Ha van egy csomó barátot, Ön olyan személy, társaságkedvelő. majd gyűjteni egy kis mennyiségű adósságot, minden gond nélkül. A legfontosabb dolog -, hogy egyszerű és diszkrét, hogy van, nem szükséges megnyomni, az első kilenc hatékonyabb módja annak, hogy pénzt most.

2. módszer: kölcsön a rokonok, barátok

Ha a barátok nem tartozol semmit, miért nem kérdezed meg őket? Nincs semmi baj, főleg, ha magyarázni a helyzetet, és nagyon őszinte. Természetesen, a kölcsön nagy összegeket nem éri meg, mert akkor nehéz lesz, így, és egyszerű ember zavarában nem valószínű, hogy egy szép mellett, amikor találkozol a barátaiddal.

De még ha a barátok nem adnak, hogy gyakorlatilag hibamentes módon - rokonok, vagy kedvenc (th) házastárs (ek).

Az általános szabály az, ha a család, az általános költségvetésből, hogy egy „fészek tojás”, és egy kis mennyiségű szabad lehet, hogy ingyen van, de meg kell magyarázni, hogy a férj vagy a feleség, hogy pontosan mi lesz a pénz. Nem szükséges, hogy ütközni, mert ez, sokkal kevésbé veszekedni. Egy másik helyzet - nagy összegeket. Az általános szabály az, ha szüksége van egy drága vásárlás, akkor mindez egymás között megvitatták a kérdést: „Do Anuzhno csinálni?” Tedd egy él. Végtére is, akkor mindig várni, mentse fel, igaz?

A hozzátartozók - és a barátok, és a jövőben - minden egy kicsit könnyebb. Különösen, ha ez a kedvenc nagymama, nagyapa, nagynéni vagy nagybácsi. Mindenesetre, akkor vissza kell térnie a pénzt szerint a lelkiismeret. De megint ismétlem, a kölcsön nagy összegeket nem szükséges, így aztán nincs konfliktus, vagy egyet nem értés.

3. Eljárás Lombard

Szinte minden pawnshops fogadja, értékelik az igazságot, például egy régi TV maximum 500 rubelt. Persze, más kérdés, ékszer Zálogházak. De ebben az esetben már létezik játszik szerepet a pszichológiai oldalról a kérdés - mert biztosan egy arany gyűrűt vagy ezüst lánc egykor kedves és szeretett. Dolog a lehető leghamarabb és megváltani, de a szabály, az eltarthatóság megéri a pénzt, és érdemes megfontolni, plusz a kamatok, ami jön.

A fő hátránya Zálogházak - néha alábecsülik a költségek a termék vagy elem.

4. módszer Végkiárusítás gyors felesleges dolgokat

Telek eladó egy jó fajta, de meg kell kezdeni a leggyakoribb - Avito, például. Ha jelentősen csökkenti az árait, majd eladni teljesen olyan dolog. Akkor nézd meg a könyvespolcok - hirtelen van stagnál gyűjteménye ritka könyveket, amelyekre sosem olvasni? Között numismatists jól idézte a régi ritka érmék - akkor nézd meg a ládát, vagy a kamra keresve, mint általában, minden házban van legalább néhány érmét, amelyeket gyakran öröklődik nagymamák / nagypapák.

5. Eljárás Credit

Amikor a pénzügyi instabilitás, és őszintén szólva, a válság nem a legnagyobb prioritása az összes módot.

Hogy hol a pénzt adományozott ingyen - Top 10 módja annak, hogy a pénz sürgősen, a keresetek

Először is, a bankok megtagadhatják, akkor is, ha csak néhány delinquencies. Másodszor, egyre több hitelmulasztásokkal, ami tükröződik a hangulat a bankok. Harmadszor, a magas kamat. Gyakran láthatjuk a „vonzó” 10-15% évente. de ha elolvassa a kölcsönszerződésben, úgy tűnik, hogy ez az érték, sőt több, mint 25-35%.Plusz, a kölcsönt nem kapott közvetlenül a kezelés után. Néha meg kell várni néhány napot. és néha néhány órán belül.

Akkor is szükség van egy állandó munkahelye, és néha kell egy kezes.

Röviden, vonzó s hitelek meglehetősen magas, de a kölcsön szükséges bevinni a költségvetésben, hogy végül egy eszközt fizetni egy lakás / ház, közművek, az élelmiszer a végén. És soha nem tudom, mi fog történni holnap - hirtelen kirúgták a állandó munkát, majd indítsa el a „varázsa” formájában bírságok, büntetések és egyéb dolgok ...

Összefoglalva ez így, azt akarom mondani, hogy az összes hitel akkor indokolt, ha ez tényleg egy jó dolog, hogy az akvizíció indokolt és hasznos. mindenekelőtt a pénztárca.

6. A módszer MFI

Hogy hol a pénzt adományozott ingyen - Top 10 módja annak, hogy a pénz sürgősen, a keresetek

Mivel ez nem szomorú, de az MPI tevékenység a törvény által megengedett.

Mikor jön a nagy mennyiségű - több mint 50-100 ezer. - MPI jobb, ha nem emlékszik. Ennek eredményeként az érdeklődés is jól időnként meghaladják a pénz van.

Vegyünk fel hitelt, hogy egy mikrofinanszírozási intézmény, ha az nem haladja meg a legalább 5000 rubel. De vannak szabályok:

Annak ellenére, hogy a vonzerő és a mikrohitelek használni őket jobban csak a legritkább esetben.

7. A módszer Állás oldalán

Ahhoz, hogy ez a módszer néhány nehéznek tűnhet, nehéz, mert álláskeresés nehéz. Munkát találni nagyon nehéz, de megtalálni másodállást sokkal könnyebb, mint gondolná!

Jellemzően ez a része gyakran nem hivatalossá törvény, így fennáll annak a veszélye, hogy nem kap pénzt egyáltalán. És ebben az esetben is lehetőség van, ne habozzon, kérjen óradíj.

Ha nem akarnak időt pazarolni munkát keres a virtuális hálózatban, akkor megy ki, és sétálni a városban, vagy a külvárosokban. Bármikor lehet találni egy egyszerű részmunkaidőben - tiszta havat lapátolni szén / fa (hasznos, ha van mellette a külvárosokban a magánházak), lesz egy promoter, amelyben az emberek a kávézóban vagy szórólapokat osztogattak.

Bármely város, ahol egy csomó ember, akkor lehet keresni néhány óra, ami a legfontosabb ne legyen lusta.

Természetesen a fizetés összege kicsi lesz, de egyetértenek abban, hogy ez egy igen jó élmény, és ha újra kell a pénz, nem probléma. Ezen felül, akkor néha keresni egy másik munkát - a személyes költségvetés csak egy plusz.

8. Eljárás adomány ház kiadó

Te élni egy lakásban, de ezúttal valahol a város üres házban? Vagy éppen ellenkezőleg, élnek a házban, és egy üres lakás, vagy akár egy pár? Akkor ez a módszer csak jobb!

Először is, lehetséges, hogy szükség előrefizetés. Ha a pénzre van szükség sürgősen közvetlen sürgősen, lehetőség van arra, hogy jelentősen csökkenti a havi fizetés, és ezzel megszerzi a pénzt szó szerint ugyanazon a napon.

Másodszor, ez lesz a folyamatos passzív jövedelem. Ha a bérlők, mint a lakás, nem valószínű, hogy fognak enni, és minden hónapban fizetni fog a szállást. Miért üres hely, ha lehet bérelni nyereségesen? Semmi!

Még ha van egy lakás vagy egy ház, ahol élni lehet, béreltünk egy második, akkor mindig mozog a barátaidnak vagy szeretteit, hogy a nagymamám például. Természetesen, ez lesz kényelmetlen, de a pénz lesz a zsebében.

9. Eljárás véradás

Ez a módszer az utolsó előtti helyen, mert ahhoz előzetes felkészülés - először is, hogy egészséges legyen, és másodszor, szükségünk van néhány orvosi eljárásokat és vizsgálatokat.

Őszintén szólva, a mai világban, gyorsan változó és bystrorazvivayusche msya egészségügyi nem követik mindent, és az adományozás, mint egy módja annak, hogy „eredmény”, hogy fontolja meg semmiképpen nem éri meg. Néha vannak olyan orvosi ellenjavallat. Néha ez hatással lehet az egészségre.

Hogy hol a pénzt adományozott ingyen - Top 10 módja annak, hogy a pénz sürgősen, a keresetek

Ha teljesen egészséges ember nézi végig a testén, akkor igen, az út rossz néven. Továbbá, Véradás többször, akkor lesz egy tiszteletbeli donor Ily módon a havi kifizetéseket, az orvos látogatása nélkül sorban, mint kompenzáció utazás és néha - pihenés szanatóriumi évente egyszer.

Mint lehetőséget kapok pénzt - nagy. De nem alternatív gyors módja annak, hogy pénzt. Mindegy, szükségünk van a hatékonyság és a jó egészség. De véradás - nem az egyetlen dolog, ami történik. Azt is (ha egy ember), hogy a sperma donor. Ebben az esetben az egészségre, beleértve a férfi részéről különbözőnek kell lennie.

Mindegy, ne vegye az adományt, mert így a pénzt. Az adomány legyen önzetlen, és a pénz - a fizetési adományát.

Véradás vagy bármi mást, akkor segít másoknak szüksége van rá.

Az utóbbi módszer. bűnügyi

A világon a büntető szabályok, és a pénz, ráadásul van is a „saját”. Valószínűleg nem tudja, hol a pénz jött a barátja? Valószínű, hogy lehet lopni, vagy valami még rosszabb. Ez a módszer az utolsó helyen, mert:

A) ez veszélyes; nem vicc, életveszélyes; akkor is, ha azután biztonságosan ad tartozás, a jövőben, akkor kérjen segítséget, és nem kerül életére;

B) magában foglalja a problémát; még egy kedvező eredmény nem biztos, hogy a jövőben nem lesz a rendőrség csak azért, mert ismerős volt. És jól, ha szerencséd van, és ott, de akkor lesz egy vádlott, ha nem gyanús üzleti;

B) illegális. Talán ez a fő érv - a törvény.

Legyen törvénytisztelő és pénzt keresni csak törvényes eszközökkel! Bármi nehéz helyzet lehet az élet, akkor kap, és nem vett fel hitelt, hogy vezetheti a adósságcsapdába, és még több, nem bűncselekmény. Olvassa el az utolsó cikket: Hogyan lehet pénzt az interneten 200-500 rubelt naponta. Lehet, hogy van valami nagy az érdeklődés, és akkor képes lesz arra, hogy jelentősen változtatni jólétüket?

Hogy hol a pénzt adományozott ingyen - Top 10 módja annak, hogy a pénz sürgősen, a keresetek

Összefoglalva, azt kell mondani, hogy minden, még a legkívánatosabb dolog, amit szeretnék, hogy itt és most, várhat. A helyszínen ez a dolog minden esetben van egy másik, majd egy harmadik, és így tovább a végtelenségig ... Ne legyen rabszolgája vágyak, az ésszerű és megfontolt, ellenőrzik a pénzt! Ne hagyd, hogy irányítson. Minden jó eredmény az interneten. Összefoglalva, azt javaslom, nézzen meg egy érdekes film arról, hogyan lehet pénzt otthon ül:

Ön is érdekelt:

 • Hogy hol a pénzt adományozott ingyen - Top 10 módja annak, hogy a pénz sürgősen, a keresetek
  Hogyan meggazdagodni az alapoktól: öt nagy tippek, hogy ez a gyors
 • Hogy hol a pénzt adományozott ingyen - Top 10 módja annak, hogy a pénz sürgősen, a keresetek
  Hogyan kell megnyitni a betét a bank Online: lépésről lépésre megnyitásával hozzájárult a bank az interneten keresztül
 • Hogy hol a pénzt adományozott ingyen - Top 10 módja annak, hogy a pénz sürgősen, a keresetek
  Hogyan lehet jó pénzt a husky 10 legjobb szolgáltatást jövedelem Husky
 • Hogy hol a pénzt adományozott ingyen - Top 10 módja annak, hogy a pénz sürgősen, a keresetek
  Dolgozz az interneten otthonról befektetés nélkül: 10 legjobban fizetett állás Internet