Hogyan adjon gyermekének rehydron - összes azoknak, akik törődnek

A hatóanyagot alkalmaznak a dehidratációs rehydron - azok a folyadék- és elektrolit-egyensúly helyreáll. Ez az eset áll fenn, ha bőséges hányás és hasmenés (általában az bélfertőzések gyors elvesztését folyadékok és sók), valamint a hőbomlást.Lehetséges, hogy magát Regidron gyerekek?

Mielőtt. mint igénybe a kábítószer használatát, valamint sumamed gyerekek, meg kell, hogy forduljon orvoshoz - a helyes megközelítés, hogy a helyzetet. Miért? Abban a pillanatban, a terápiás szer dózis kerül kiszámításra egy felnőtt. Gyermekek kora tervezett analógok, amelyek minimális számú aktív anyagokat.

Hogyan, hogy Regidron gyerek?

Forraljuk 1 liter vízben. Ha a csapvíz, próbálja szűrni. Cool folyadék 35-40oS hőmérséklet vsypte a víz Egy tasak tartalmát „Regidron egy”. Keverjük, amíg teljes oldódás a hatóanyag, majd lehűlni az alsó polcon a hűtőszekrényben 10-15 percig.

Gyermekek 3 évesnél idősebb

Ha a baba több mint 3 év, az első dózis lehet akár 100-200 ml 6 órán belül, vagyis a baba inni a nap folyamán, hogy 1 liter oldott hatóanyag. A második napon az adagok csökkentése, hogy 50 ml per 1 kg testsúly, majd 10 ml.

A kezelés időtartamát ellenőrizni kell egy szakértő, de a szabály, ha van egy egyszerű acidózis, ez tart 3-5 napig. Ez az idő elég ahhoz, hogy megbirkózzon a hasmenés.

Utasítások előállítására

A gyógyászati ​​készítményt a por formában, helyezett Adagolt tasakok. Egy csomag jelenti hígítjuk egy liter vizet, amelyet meg kell forralni. Kívánatos, hogy a hőmérséklet közel a hőmérséklet a baba testét, hogy egy eszköz gyorsan tanult.

A számos betegség kezelésében, gyermekorvosok felírni masszázs morzsákat. Ismerje meg az alapvető masszázs technikákat minden anya. Ebben a cikkben fogunk beszélni, hogyan kell helyesen masszázs babák.

Milyen korban megengedett a rehydron?

Mostanáig azt hitték, hogy az előírt a gyógyszer még újszülött gyermekek és terhes nők. De az utóbbi években egyre több gyermekorvosok ajánlani Regidron acél és analógjai csecsemők óvatosan.

Humana elektrolitban, hatásosan helyreállítja a víz-só egyensúlyt.

Egyrészt - Túlzott mennyiségben nátrium, nagyon veszélyes. De a másik - Regidron, mégis, ez egy vezető a hasznosítási arány a víz-só egyensúlyt a kritikus kiszáradás.Ellenjavallatok gyógyszer alkalmazását is veseelégtelenség, a cukorbetegség és a kálium-bősége a betegben.

Amíg az orvos jött, rehydron hogy a gyermek által teáskanál minden 3-5 percig. Ha hányás nem hagyja abba, és a gyermek továbbra is veszít folyadékot, akkor próbálja meg, hogy a megoldás a még kisebb adagok és hosszú időközönként.

Ha egy gyermek egy bélrendszeri fertőzés kerül a kórházba, ahol az első lemérjük. Ezt követően, a szám a hozzárendelt fluid (tud adni a gyermek belül, és beadhatjuk intravénásán) kétszeresével egyenlő folyadékveszteség.

Ne feledje, hogy minél előbb kezdi otpaivat beteg gyermek, annál könnyebb lesz átvinni ezt a folyadékveszteség és gyorsan talpra. Víztelenítés után - rendkívül veszélyes a gyermekek egészségére! Vigyázz a gyerekek és hagyd, hogy nem kap a beteg!

Lányok nem tudom az írás újra. de erkölcsi támogatást, vagy valami: 005:
Azok a kölykök, vettem a kórházból droppers infektsionku szeretné lefordítani az általános osztályon talán fizet valamilyen elfoglalva ((((
Nos, én nem híve fekszik a kórházban, megkérdeztem az orvost, hogy mit kell csinálni csak azt mondta, hogy a tabletták és a diéta. nem csöpög és antibiotikumok, nos, hogy biztosítani tudjuk otthon sokkal jobb körülmények között)))
Hát ez lericheskoe visszavonulást.
Tegnap volt közepesen intenzív, felébredt ma, nem, pánik, halvány és szédül okozott kapitányságon.
pici előtt ő érkezése olyan drámaian éljenez futni kezdett. kereslet és nézni rajzfilmeket))))))
Jött az orvos megvizsgálta, és azt mondta egyszerűen elhagyja a bírság, és ez a gyengeség, és enyhe láz (((
Úgy értem magam 4 nappal ezelőtt szenvedett ugyanaz minden apró 1-1, mint én (hányás, nincs fájdalom, nincs hasmenés, a sebesség-ry nem. Egy fél nap temp 37,1-37,3)
Hogy ő vette 1,5 óra, és a hőmérséklet is.
Itt vagyok, ez a hőmérséklet nem nyugszik, mint minden othodnyak megérteni a gyermek és a rázás borzongás reggel I (((
Hajolok egyrészt, hogy jobb vitte a kórházba, miután a gyengülő immunitás még ott valami, hogy vegye fel (így jön ki, és a mai piros torok (((), így a hétvégén sem lesz a kezelőorvos.
de otthon voltam egyedül a munka ma, néma, vigasztalni magam, hogy bármelyik pillanatban tudok hívni a mentőket, nézem őket az idő, eszik is, iszik is, nem számít, mit nem panaszkodik, nincs hányás, hasmenés is.
támogatnak. a. 008:

Lányok nem tudom az írás újra. de erkölcsi támogatást, vagy valami: 005:


támogatnak. a. 008:

Voltunk egy orvos a kórházban azt mondta, hogy Regidron hagyja, de nem lehet túlzásba vinni.
Amint lesz jobb, csak így édes teát, vagy akár víz kompotik, hogy a gyermek lesz.
Egyébként Regidron megzavarhatja víz és só egyensúlyt.

Voltunk egy orvos a kórházban azt mondta, hogy Regidron hagyja, de nem lehet túlzásba vinni.


Amint lesz jobb, csak így édes teát, vagy akár víz kompotik, hogy a gyermek lesz.


Egyébként Regidron megzavarhatja víz és só egyensúlyt.

rehydron ma adta ivott, de aztán azt mondta, a kapitányságon van elég idő, hogy inni nem hánytak.
tanácsos tea cukorral, ami pici van, hogy a koffein vidámság)))
hogy egy gyertyát viferona, az orvos azt mondta, hogy och is talán ő is egy vírusellenes, fej körül ((((és a jelenlegi férje jött 4 óra ((((

A kórházak túlzsúfoltak, nincs hely.