Hogyan adjunk a webhely a keresőmotorok, webes segítség

Statisztika - egy makacs tudomány, és egyedülállóan, a tudomány és azt mondja, hogy a forgalom a helyszínen 80 százalékát alkotják a felhasználókat, akik jöttek a webhelyére a keresőprogramok. És nincs semmi, amit tehetünk róla. Ennek megfelelően az első dolog, amit egy kezdő blogger regisztrálni a weboldalakon a keresőmotorok. Érdemes mondjuk egy dolog, hogy ezt a hatást a legjobb kézzel, nem bízik semmilyen programot. Így megyünk át adurilkam (az angol. „Add URL”, ami azt jelenti, „add a site”) a fő keresőmotorok.A második legnépszerűbb RuNet és a világ első kereső. Adurilka google indexelés sebessége meglehetősen határozatlan. Foglalkozni ezzel, ha csak ez a helyzet, amelyekkel Yandex, és más rendszerek - nevezetesen a forgalomba hivatkozásokat az úgynevezett „kövér” helyek, hogy a keresőrobotok meglehetősen gyakori.

Regisztráljon a honlapon a kereső az AltaVista ezen a linken. Ez pusztán egy magyar kereső, amely figyelembe veszi a sajátosságait a magyar nyelvet. Hozzávetőleges belépéskor a helyszínen - 2 hét. Akkor is regisztrálhat a Aport KatalógusEgy másik magyar szolgáltatás, amely egyre népszerűbb. Adurilka mail.ru. adhatunk Ez az oldal keresést. így a katalógusban és a minősítés mail ru. Jelenleg ez a szolgáltatás által használt több millió ember, és azt elhanyagolt őket nem.

Ahhoz, hogy hozzá webhelyét a kereső Nigma ezen a linken. Elég érdekes kereső, amely virágzó, sok érdekes funkciókat. Amint azt a támogatást a rendszer - a helyszínek adunk szinte azonnal. Apropó összes funkcióját részletesen írtam itt és itt. Ha lehet, az idő és a vágy - Erősen ajánlott, hogy olvassa el, és biztos vagyok benne, hogy a kereső lesz a kedvenc a források

Hozzá Bing kereső, akkor kövesse ezt a linket. Népszerű szolgáltatás, szilárdan tartja pozícióját a globális internet, bár a fejlesztők nem garantálja a gyors indexelést, de add, hogy a blog vagy website költségeket, a forgalom soha nem volt felesleges. By the way, ebben az időben egy jól ismert keresőprogramok, mint a Yahoo. Ez használ indexelési algoritmusok Bing és használja a szolgáltatást, úgy, hogy egyetlen ütéssel, ellenőrzésére a két keresők.

Belátható, van egy nagy számú keresőprogramok az interneten, és minden rendszernek megvannak a saját feltételei a források elosztását a saját honlapjukon. Tehát ez mindig hasznos egy ismeretlen kereső kereső szolgáltatás Web mesterek és regisztrált az oldalon. Sok szerencsét ebben a nehéz kérdésben.

Élvezte a bejegyzést? A szociális szférában!