Hogyan állapítható meg, a méret női farmer - Méretek

Hogyan állapítható meg, a méret női farmer - Méretek

Évtizedek farmer ruha a divat. Természetesen ma már sokféle ruha, amely különbözik a vágás és a design. Ez a tartomány lehetővé teszi a használatát farmer ruházat naponta. Ezen túlmenően, ez a divatos, hogy vegye fel a dolgokat, üzleti találkozók és más fontos eseményekről. Külön figyelmet kell fordítani a farmerruházat, amelynek célja a valós szex. A praktikusság és a kényelem ezek a dolgok egészíti ki lenyűgöző megjelenés, amely lehetővé teszi a nők mindig nézd lenyűgöző.Hogyan méretének meghatározására farmert nők?

Hogyan állapítható meg, a méret női farmer - Méretek
Jellemzően, az összeg a farmer nadrág szánt nők határozzák meg a latin betűket. Így, az „L” jelentése egy termék hossza a belső varrat. A levél „W” mutatja a derekát. Nem szabad elfelejteni, hogy a számszerű értékeket meghatározott hüvelyk. Mint ismeretes inch egyenlő 2,54 cm. Hála az egyszerű számításokat, akkor pontosan meg tudja határozni a méret a farmer, kiválasztott a boltban.Gyakorlatilag az összes gyártó a női farmerek előállításához felhasznált elasztán vagy lycra. Ilyen adalékanyagok szükségesek annak érdekében, hogy a termék képes volt enyhén kitágulhat, így enyhíti a th testet. Ezért a mérést a szervezetből, ajánlott, hogy kerek a számok le. Annak megállapítására, hogy mekkora szükség van a farmer egy nőt, aki kell mérőszalag. Ennek alkalmazása a test, biztosítani kell, hogy a szalag elég szoros. A félreértések elkerülése érdekében javasoljuk, hogy az eredményeket a hüvelyk. Ehhez a kapott számokat el kell osztani 2,54.

Hogyan állapítható meg, a méret női farmer - Méretek
Először meg kell mérni a derékbőség, amely által kijelölt levél „W”. Ebben az esetben centiméterrel kell körbe a legkeskenyebb része a derekát. Az is szükséges, hogy meghatározzuk kerülete combok (H). Meg kell majd csomagolja a szalagot körül domború részét a csípőt. Azt kell mondanom, hogy itt van két szám. Ebben az esetben számítani a méret a „W” van szükség, hogy egy nagyobb értéket.

Indicator „L” hosszát határozza meg a lábát, és megtalálható a segítségével szalagot. Ehhez mérjük meg a távolságot az ágyék a lábát. Ebben az esetben meg kell vizsgálni, milyen hosszú a láb szeretne viselni. Például, ha meg akarja hossza 85 cm, ezt a számot kell osztani 2,54. Az eredmény 34 - és ez egy olyan paraméter, „L”. Azt kell mondanom, hogy a farmer termékek a nők alapvetően három méretben - 30, 32 és 34. Persze, megtalálja más méretben, ha szükséges. De a 28 és 36 rendkívül ritkák. Egyes gyártók feltüntetik a címkéken esetleg nem számok és betűk méretét mutató a termék. Így, S - mérete 30, M - mérete 32, L - 34 felbontású.

Táblázat női farmernadrág méret