Hogyan állapítható meg a méretét férfi farmer, férfi farmer mérete

Hogyan állapítható meg a méretét férfi farmer, férfi farmer mérete

Sokan félnek vásárolni farmer nélkül az előző példában. És ez az, amiért elutasítja a legjobb árakat és a kényelmet választja az online boltokban. A hétvégén megyünk a plázába keresve a szükséges elemek, kiadások egész nap, bár nem volt lehetséges, hogy egy órát és fél. Miért történik ez? És mert nem bízik a török ​​és a kínai gyártók, akik termelnek farmer alatt egy másik népszerű márka.Komoly amerikai termelés érzékeny dimenziós rácsot. És ha a Levi farmer tag lesz írva W32 / L34, a farmer lesz éppen egy ilyen méretű és egy hüvelyk kevesebb.

Furcsa, de az európai márkák gyakran maguk összekeverni a mérete. Tehát Jeans Európából is ki kell próbálni, valamint a hamisított. Miért van ez így - nem ismert.

Hogyan tudja a méretét férfi farmer?

Nézzük először rendezni a jelölést. Jeans hagyományosan mért derékbősége (W betű), és a hossza a láb belső szárhossz (az L betű), más néven Inseam. Méretek farmer szem hüvelyk.

Emellett az összes fenti fontos RISE méret - magasság farmer öv.

Hogyan állapítható meg a méretét férfi farmer, férfi farmer mérete

Összesen két mérési módszerek: a laboratóriumi (pontosabb) és deduktív. Ebben a cikkben megnézzük mindkét lehetőséget.

Megjegyzés: Nem kell mérni a méretét férfi farmer, dühösen fordult a mérőszalag tetőtől talpig. Figyelmen kívül hagyva ezt a szabályt, azt kockáztatja, hogy hibázik 3-5 egységek, valamint nem farmer, farmer táska.Hogyan válasszuk ki a méret férfi farmer: a deduktív módszer

Ha tudja a pontos méretet magyar, egyszerűen le kell vonni a 16 szám, aminek eredményeként kap a derék «W». Tegyük fel, hogy illeszkedjen a farmer mérete 48 hazai, illetve: 48-16 = 32 Ez azt jelenti, hogy a mérete W32.

Nem szükséges ezzel a módszerrel kell mérni a hosszát a láb, mint lehet súlyosan hibás.

Hogyan állapítható meg a méretét férfi farmer, férfi farmer mérete

Hogyan állapítható meg a méretét férfi farmer: laboratóriumi módszerrel

Pick kedvenc és kényelmes farmer, amelyek tökéletes ülsz. Ideális - vagyis, hogy nem csúszik, és nem túl szoros.

Tehát folytassa a méréseket.

Gombos és sliccét a farmer, és helyezzük őket egy asztalra vagy a padlóra előtte. Az alsó zóna mérni a távolságot a szélsőséges pontot, majd szorozzuk ezt a számot a felére. Most, hogy tudjuk a pontos derék farmer hogy ülnek tökéletesen rád.

Hogyan állapítható meg a méretét férfi farmer, férfi farmer mérete

Ha nincs vonalzó vagy mérőszalag hüvelyk méretű, egy centiméter egyenlő ,393700787 hüvelyk vagy egy hüvelyk egyenlő 2,54 cm.

Így a mért távolságot kapsz 17 hüvelyk, szorozzuk 2 - kap 34. W34 - a méret a derekát.

Finomságok választás farmer mérete

Felhívjuk figyelmét, hogy ha vásárol egy előkezelt farmer vagy tetszik viselni a dolgokat feszes, akkor az utolsó szám, elvesz egy. Ezek a farmert hord, kilégzés és lezúduló pocakját.

A „mínusz inch” - egy jól ismert módszerrel vásárolni előkezelt farmer. Ne vonjuk hüvelyk - végül akkor kell viselni farmer övvel.

Most hosszát méri a lábak. Ehhez vegye egy mérőszalag, és mérjük meg a távolságot a padlótól a lágyék. A kapott távolság, átszámítva hüvelyk, és a második lesz akkora, mint egy levél L. Van már egy esetben íz - mint, hogy rövid, hogy minden lehet látni a jó cipő, amit akar - ezt a hitelesítést.

Amerikai farmer mérettáblázatában

A méret a hosszát paraméter

inseam hossza (inseam), cm