Hogyan állapítható meg, a szex a magzat szívverését - on

mi is ment az utolsó, a baba nem jól meghatározott, de az orvos azt mondta, hogy ha fiú volt, mindig valami ragadt rá, vagy, vagy annak közelében a köldök zsákmányt, mert ez a kifejezés már jól látható nemi jellegek, és ők tisztességes razmerov.malchiki azonnal azt állítják, hogy))) az orvos az egyik legjobb a városunkban, hogy van egy nagy élmény, nagy rekord ellenőrzésre nemu.tem hiszen szonda minden oldalról podlezayut.A van, aki tudja.Elmentem az első ultrahang mi 170udarov, és a padló nem mondták csak feltételezhető, hogy a fiú, miért nem azt mondta, itt én most kíváncsi is ... plakkok mind a 100% lány, mielőtt a két gyermek az asztalokon minden összejött ... ki hinni ... de várj egy második ultrahang, ami 2,5 hónap (((((

Tudom, hogy ha több, mint 140, a lány ... Volt 153.
Vegyünk egy jegygyűrű (vagy bármilyen más), hogy egy inga, és megkérem ... én csak azt mondta, hogy a lány sokáig az ultrahang, ami aztán csak megerősítette!

ha a has széles, gömbölyű, gömbölyded - ez azt jelenti, hogy egy lány - nem felelt meg,

hasa kilóg élesen jobbra - a fiú - nos,

Ha egy nő szebb minden nap, a legvalószínűbb, ő fog szülni egy fiút - nos,

Van egy erős mérgezés? Aztán várni a fiú - nem volt mérgező,

morzsa - egy lány - nem felelt meg, azt levágta a kéreg, nem evett.

Ők nagyobb valószínűséggel esnek - csak egy fiú.

Tenyere. Ha válnak a száraz, repedezett bőrt néha - a szex a baba férfi - Pontosan.

Ha tenyérrel lefelé - egy fiú - biztos.

ez mind régi feleségek előrejelzésére))) nem egyik jele nem igaz csak igaz a kromoszómák a megtermékenyített ikak Isten is úgy akarja a lényeg, hogy jó lenne, pici én nem egyetlen jele nem egyezik velem, hogy mivel írja ide úgyhogy mielőtt tudta, hogy mindenki beszél az összes jelek van egy 100% fiú még az orvosok is meglepődtek, amikor a lány született amellett, hogy a háromdimenziós ultrahang nem, akik nem hisznek az ilyen csali és rábukkantam a barátom nem ugyanaz.

Van sok egybeeső a születésnapi fiú. És ultrahang felé hajlik a fiút. Egyáltalán nem, azt hiszem, nagyanyáink figyeljük terhes nők évszázadokon át, tévedtek.

Már egybeesett két alkalommal)

Azt még hiszek Budiansky módszer. De csak megfelelően kiszámított külön-külön. Mivel ez egybeesett az anyám, én, az öcsém és a fiam. Nos még 10 hét, hogy ellenőrizze ki) Elmondása szerint, mi a lány.És a szívverés tetszik? Mindenhol más írás. Ha nagy, a lány és a fiú dr.istochnike. És hogyan kell számolni itt?

valamint, hogy ez a honlap.

Elmentem az ultrahang, hallgatni a szív, ó, Isten. Micsoda öröm!

Az orvos nem úgy tűnik, hogy azt mondják, hogy valami nincs rendben, de a nővére hívott és azt mondta, hogy 179 stroke -, hogy sok ... féltem, és nagyra, hogy az én kifejezés, ahogy lennie kell, úgy, hogy minden rendben van ... Köszönöm, hogy minden hogy az írás cikkek, mint hasznos!

Hello mindenkinek! A lányok mondd tettem ultrahang 3 hét (megerősíteni terhesség) Most azt akarom, hogy ismét megy az ultrahang hallgatni a baba szíve. Nemrég átélt stressz irreális, és most nagyon félek a baba (((tanácsot, hogyan kell?

És vettem egy doppler, nem kell aggódni, mielőtt az USA))) Úgy lehet otthon 12 hétig hallani a baba szív)))

Most figyelj, ha elkezdek aggódni))

Én foglalkozó ivarmeghatározás gyermekek születés előtt. Én ezt szakmailag. Azt határozza meg a szex a szülők képeket. mert

ez VKontakte Van gruppa.Poischite Shushakov Valery. Ott voltam az első listában. Vagy egy keresési sobschestv. A csoport az úgynevezett „szex a baba a szülők kép” Aki azt hiszi, ez lehetetlen, ne bespokoit8

Nő sex által kódolt két X-kromoszómával (XX), M - XY. Y-kromoszómát csak férfiaknál, így szigorúan véve a neme a babának függ az ember. A gyermek vesz egy nemi kromoszóma az apa és az anya. Egy nő adhat egy gyermek csak az X-kromoszóma, és egy férfi - vagy X vagy Y.

Az első terhesség nem nyírt, most a második fodrász. kötés gyermekek anyái 2-4 csomó barátot. terhesség jelei 1 Mind azt, hogy a fiú, minden számítás az internet már egy fiú. ultrahang 25 hetes, mondta a lány, és a lány született. Most gyomor, mint ugyanabban a formában növekszik - még nem láthatja a különbséget, a számítások szerint a lány (de én már nem hiszek, mert a kíváncsiság nézte) ultrahang 12 hetes a fiút, lássuk, mit fognak mondani, hogy a 20 hét a következő héten. HR elvileg igaz, de csak az az időszak végén, már Solomatina olvastam, hogy különböző szakaszaiban a terhesség, a magzati szívfrekvencia változások. És a személyes veszi az ismerős - úgy tűnt nekem, hogy köztük a hányinger, és növeli a mell méretét volt megfigyelhető a fiúk anyukák.

lányok podskazhyte ma elmentem az orvoshoz, azt mondta, hogy zhyvot le, és a gyermek még mindig magas menya39 héttel perezhyvayu hogy nem állna, hogy milyen gyorsan tud opustitsa gyermek.

nincs jele nem igaz, és azok, akik hisznek előjelek, és azok valóra, hogy a legjobb módja annak, hogy Isten minden hitt és bízott benne

% A gyermekek részt bizonyos szex születés előtt. Én ezt szakmailag. Azt határozza meg a szex a szülők képeket. Ebből a célból, én vkontakte gruppa.Poischite Shushakov Valery. Ott voltam az első listában. Vagy egy keresési sobschestv. A csoport az úgynevezett „Sex on egy fotó a gyermek a szülők”, aki úgy véli, ez lehetetlen, kérem ne zavarjanak *

Az első mondtam nagymamám, hogy a fiú legyen. Nem hiszem, a második szoktam asztalok, de még szült egy lány. A harmadik tervezett peteérést. A férjem nagyon ideges, amikor a lány szült egy harmadik