Hogyan beleszeret az ember öt fő pontot - pszichológiája kapcsolatok és a szeretet kapcsolatok a

Mi lányok folyamatosan próbálják kitalálni, „hogyan lehet beleszeretni egy férfi.” Természetesen ezt az izgalmas kérdés számunkra nem univerzális válasz - minden siker és kudarc, és az emberek a különböző módszerek másképp reagálnak. Ezúttal úgy döntöttünk, hogy vegye igénybe a férfi véleményét ebben a kérdésben.Hogyan beleszeret az ember öt fő pontot - pszichológiája kapcsolatok és a szeretet kapcsolatok a

Öt lépés, hogy a füle rávenni szeress instagram.com


Sok barátom gyakran kérik „hogyan kell beleszeretni egy ember?”. Régebben meglóbálás ki, de végül rájött - haszontalan, hogy utasítsa el a nő, ha ő valamit, amire szükség van jobb adni neki, amit akar, vagy soha nem tőled nem marad el. Lányok, akkor nyissa meg az első és a legfontosabb titok - nem csak a helyes és hatékony módja annak, hogy beleszeret a srác, de néhány lépést, amit ha majd rendesen, vezet, hogy a cél. Tehát ...

Is olvasható: Ha nem házassági ajánlatát, a férfiak közös történetüket

Ez az első és az egyik legfontosabb lépés. Az esetek 99% -ában a férfi érdeklődését akkor előre meghatározzuk a megjelenést. Ha nem vonzó, akkor nagyon kicsi az esélye, hogy felhívja magára a figyelmet. Ez nem azt jelenti, hogy meg kell keresni, mint Scarlett Johansson, mert a szépség önmagában nem az egyetlen alkatrész. Ez csak egy kiegészítés a bizalmat, és az önbecsülés.

Plusz, mindig emlékezni néhány a tudományos tények:

- Vörös ajkak. A tudósok azt mondják, hogy a lányok, akik a vörös rúzs, úgy vonzóbb. Miért? Ez egyértelműen jelzi a képessége, hogy egészséges utódok.

- festett szemek. Mascara, szemceruza, - mindez megteremti a kontrasztot és élénkebb szállít az érzékiség.

- Egészséges haj. Hair - ez az, ami annak ellenére, hogy a különböző igények, a férfiak figyelni az első helyen. Hair kiválasztó feromonok. Így az egészséges, dús és csillogó haj - jelzi az a jó egészség és a segítséget vonzza a férfiak.

- rózsás arca. Egy másik jele a nőiesség és a képesség, hogy a születési utódok.

És ne feledkezzünk meg a ruhatárát. Ez mindig fontos, hogy a ruha is, tanítani magukat a lehető legjobb módon. Soha ne húzza ki, amit nem érzik magukat. A férfiak nem vak, akkor észre, és nem találják vonzónak.

Mindezek a technikák alkalmazhatók minden nő, így Mota bajszát.2. Ne legyen túl súlyos és egy férfi

Lásd még: Férfi csapda: aki nem tud kommunikálni

3. Legyen hűvös és saját élete

Még ha a dolgok közted komolyan, akkor nagyobb valószínűséggel gondolják, beszélni többet, és úgy érzi mélyebb kapcsolatot, tartsa magát ellenőrzés alatt. Továbbra is él ugyanaz az élet, ami élt, hogy találkozzanak vele. Igen, adj neki egy kis időt, de nem sorakoznak minden élet körülötte. Továbbra is látni a barátokkal, klubokba járni, tornaterem ... Általában mindent megtesz, hogy mit csinálsz, mielőtt megjelent az életedben. Van egy titkot - ha elkapta a tény, hogy egy érdekes és mozgalmas életemmel lány. Talán korábban találkozott szegény fiatal hölgy, és te teljesen más. Ne kapcsolja be valamit, mint a korábbi szerencsétlen csak azért, mert most van egy ember.

4. Itt az ideje a címkén

Olvasd még: 13 kérdést kell feltenni egymásnak

Fontos tisztában lenni - azt szeretné, hogy vele? Ez volt vele és nem egy másik férfi? Meg kell vizsgálni ezt a kérdést, kívül és belül, hogy megértsük, hogy pontosan mit akar ez az ember. Mi férfiak szeretik, ha szeretjük és nagyra értékelik. Ez egy csodálatos érzés -, hogy a nő, aki igazán akarja, annak ellenére, hogy minden a hibáimat, és hibákat. Másrészt, ha egy nő csak találkozni akar még valaki, számunkra ez egyértelmű jele annak, hogy ne szórakozz vele. Tudjuk, hogy ha ő volt annyira kétségbeesett, hogy minden ember képes betölteni azt az űrt az életében, és senki sem, sajnos, nem hízelgő.

A legtöbb nő esik abba a csapdába, „az örömben, amelynek egy barátja”, és nem is tudom, akikkel találkozik. Amikor az ember úgy érzi, hogy úgy gondolja, hogy ő különleges, te jobban teljesít, mint az életét, akkor nem riadnak vissza a formális kapcsolatok.

Ha mindent jól csinálni, de még mindig nem adta a kapcsolatot a meghatározása egy pozitív és egy címke, menj el tőle! Ha tényleg szereti és értékeli, akkor soha nem engedlek el.

5. Adj neki, amit akar - a pozitív értékelést, megbecsüléssel és tisztelettel

Olvasson: Hogyan hallható ellenére sajátosságai a férfi agy

Férfi véleményen van, hogy - tisztelet és a józan értékelése egymástól alapján minden kapcsolatot. Minden, ami egy férfi igazán akar - az, hogy a nő, akit szeret, boldog, és úgy érzi, hogy ő értékeli, mit csinál vele. Ha értékelni barátja, sőt pillanatok alatt a hibák és hiányosságok, akkor szeretnénk, ha még több. Értékelem, hogy szükség van az igazi, mert nem számít, hogy mennyire nem az Ön számára, fontos, hogy meg kell érezni, hogy értékelik. Minél inkább nagyvonalú hálával és pozitív értékelést, annál jobb.

Sok férfi számára az ideális nő az egyik, hogy teljesen elégedett vele. Ha tényleg tetszik, tudod, milyen ember előtted, és elfogadom az összes pozitív és negatív oldalát, nem tud szeretni.

Ez minden, amit mondhatok. Ha betartják az összes ilyen terméket, az ember, hogy tetszik, nem tud ellenállni. És még? Csak találtam a tökéletes nő!

Nézze meg, mit lehet tenni, hogy az ember vonzódik hozzád (néhány női trükkök):

Hogyan beleszeret az ember öt fő pontot - pszichológiája kapcsolatok és a szeretet kapcsolatok a
Hogyan beleszeret az ember öt fő pontot - pszichológiája kapcsolatok és a szeretet kapcsolatok a

Ahhoz, hogy az ember vonzódik hozzád