Hogyan beleszeret egy fiú a 13 év, hogy beleszeret

Minden lány már régóta kíváncsi: Van valami különleges pillanat vagy esemény, ami egy ember gondolja, hogy „Igen, szeretem # 33; Nem tudok élni nélküle # 33; Azt akarom, hogy vele # 33; „?Vannak alapvető szükségleteinek a nők egy kapcsolatban. Ha van nekik megérteni, és megfelel - úgy gondolom, hogy az ember örökre.

hogyan kell beleszeretni egy ember

2. Add meg neki a munkát
Kérdezd meg, hogy erősít semmit, vagy hogy. A speciális feladatok hozza közelebb a sikerhez, és segít úgy érzi, erős és nemes.

3. Kérd az ő véleményét
Lesz a választott nyaralás foltok az ünnepek alatt, vagy vásárolni egy másik csecsebecsékkel a házban - ez nem számít. Az, amit keresnek, hogy tudja ő szempontjából, és kérjen tanácsot tőle, úgyhogy az agyát az Ön számára nem kevésbé fontos, mint az izmok.

4. lágy finom szövetek
Az ilyen struktúra, például a műselyem vagy selyem abban okoz komoly választ. Lehet, hogy soha nem is gondolt, és nem ad értéket, de valójában mit viselnek okozhat bizonyos érzés a társa. A fenti anyagból, például, a hangsúly a személyes szelídség, tegye meg a fény a törékeny nő (akkor is, ha ugyanabban az időben egy alattomos üzleti hölgy), és így növeli az esélyét a sikerre a fiatal férfi. És ő viszont öntudatlanul harapdálta a csalit.5. Próbálja ki néha a dolgok
Ez beveszünk fényében a törékeny, de ugyanakkor oly kedves és szeretett.

Lina. Soha ne feltételezzük, hogy más emberek jobbak, mint te # 33; Vegye figyelembe, hogy te tökéletes, te vagy a legjobb, okos és szép # 33; Ha szereted magad, ha van egy jó önbecsülés, és a többi ember, hogy elérje az Ön számára # 33; És ha így gondolod (vagy akkor kezd számolni), és a fiú nem figyel rád, ez azt jelenti, vagy te nem az esete. vagy ő nem érdemel meg. Emberek (lányok, akkor) legyen szép belső, a lélek. Kívül, természetesen is, de ha a belső világ nem olyan szép, mint az igazi.

Szeretem a fiú, hogyan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tetszett neki?

Hogyan szerelmes?. És mi a teendő, ha úgy gondolom, kedvel, és azt mondta nravitsa?
Van egy módja annak, hogy ellenőrizze? Mert félek úgy tűnik, egy bolond, és kérje közvetlenül.