Hogyan beleszeret egy srác, hogy lehet szeretni egy olyan embert saját kérésére

Hogyan beleszeret egy srác, hogy lehet szeretni egy olyan embert saját kérésére

Ahogy telik az idő, az összes barátnő házas, sokan váltak boldog anyukák, és csak nem tapasztalja fájdalmas és üdítő érzés a szerelem? Nos, ez is előfordul. De szerencséd van, akkor is van egy srác, aki komolyan szerelmes, és azt akarja, hogy társítani életed. Egyrészt, a szív, akkor a hideg, és lélegezzen bele elég simán. És így azt szeretnénk, hogy a lélegzet a puszta gondolat, hogy a szeretett, és a földre ment a lábam alatt! De másfelől - hol van a garancia arra, hogy ez nem végzet magát magány, ha elidegeníti az a személy, aki hajlandó megtenni bármit? Vagy megpróbál változtatni valamit magadban, próbáld beleszeret vele is?Nehéz megmondani, hogy akkor kényszeríteni magát, hogy megtapasztalják az érzést az ember, ha az eredeti nem is a fény a szeretet. Nem semmi nem mondják, hogy a szív nem tud parancsolni. De ha úgy érzi neki legalább barátság, a remény továbbra is fennáll. Hisszük, hogy a szeretet alapján kell elsősorban az őszinte barátság. Minden kapcsolat alapja kizárólag a tiszta lelkesedés és szenvedély, megsemmisült sokkal gyorsabb. Ezért, miként lehet beleszeretni egy srác, aki szeret már, és próbálja követni a tanácsot.

Hogyan beleszeret egy srác, hogy lehet szeretni egy olyan embert saját kérésére

Hogyan kell szeretni valakit

Számos ajánlás, amely akkor látni fogjuk, nem gyullad a tűz a szívedben gyorsan, mintha varázsütésre. De az a tény, hogy a barátság fog erősödni - ez biztos. Ön képes lesz arra, hogy megtapasztalják egyfajta kötődés és szeretet lesz az első lépés az úton, hogy a szerelem a barátjával. És ha a szeretet jelenik meg, akkor beleszeret egy srác, és valóban. Szóval, mi a teendő?

 • Szerelem - egy mély értelme. Ez időt vesz igénybe, hogy dolgozzon, és ha tudja, hogy szerelmes, meg fogja érteni, hogy azonnal. Ne rohanjon magad, légy türelmes, és élvezze a meleg és barátságos szeretet, ahelyett, hogy szakad kétségek: „Szeretem - nem szeretem.”
 • Legyen figyelmes, hogy a válogatott utódja. Időt, hogy figyelj rá, hogy megértsék a gondolatait, gondjait, problémáit és vélemények. Soha ne szakítsa a srác, ha azt mondja, és próbálja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy helyesen megértette, mit akart mondani. Lehet, hogy még mindig nem olyan jól tudja? Előfordul, hogy egy személy nem azonnal felfedi a többieknek a gazdag lelke és a belső béke, különösen, ha azt látja, hogy ez nem nagyon figyelmes hallgatás. És mi az igazi kapcsolat erőfeszítés nélkül megérteni egymást? Általánosságban elmondható, mielőtt a szerelem, meg kell tudni, hogy az a személy is.
 • Gyakran időt együtt. Ez segít, hogy „megszokják”, és megtalálja a közös érdekek. Gyakran időt töltenek egymás mellett, akkor hagyja érzéseit kialakulni és a nő természetes.
 • Ne felejtsük el, hogy a magány is hasznos. Ha hirtelen úgy érzi, hogy a társadalom a srác kezd bosszantani, akkor kérdezd meg magadtól: nem túl sok időt töltünk együtt? Ha igen, akkor megpróbálja elmagyarázni, hogy a barátod, hogy további segítségre van szüksége a személyes tér, és mit szeretne időről időre tölteni órákon vagy napokon egyedül magam. Ha ezt a lehetőséget nullára csökken, hanem a meleg érzések úgy érzi, a kockázatkerülés, majd beleszeret a srác, hogy nem működik.
 • Próbálj meg nem kritizálni magam bizonyos tevékenységek, szavakat vagy jellemvonások barátja. Meg mindig jobb, hogy ne feledje, hogy a legjobb, hogy benne van. Még ha valami tényleg rossz, akkor ne haragudj, és csak beszélni vele róla. Könnyen lehet, hogy a srác nem is tulajdonítanak jelentőséget a kis dolgokat, hogy annyira idegesítő, és ha rájön, akkor megpróbálom, hogy nem okoz csalódást. De ha tetszik valami - biztos, hogy dicsérni, hogy bókokat. Látod - ő lesz elégedett az Ön dicséret, és továbbra is igyekszünk, hogy tetszik.
 • Próbálj meg nem vitatkozni kis hülye dolog, hogy tényleg nem olyan fontosak, ha beszélünk a hosszú távon. Bármely vitát fog okozni irritációt, ami végül oda vezethet, hogy ellenséges. De azt szeretnénk, hogy szerelmes, nem utálom, nem igaz?
 • Ha még mindig vitatkozni akart, és talán még veszekedni, ne próbálja meg kitalálni, hogy most. Próbálj megnyugodni, majd megvitatják minden a „hideg” a fejét. Szükségtelen bocsánatot az ő kitörést. Ez fölöslegessé teszi mind belopakodott a lélek harag.
 • Share barátjával minden, még a legkisebb öröm és bánat, és ne felejtsük el, hogy ossza meg vele, és az öröm és baj. Ez hozza össze két nagyon egyesíti a lelküket. Csak mindig becsületes és őszinte megnyilvánulása az érzéseiket. Bárki, még a legjelentéktelenebb megtévesztés örökre elhagyja a repedés a kapcsolatot.
 • Ne próbálja megváltoztatni magad. Értékelje furcsa szokásai és sajátosságai, hagyja, hogy a viselkedés mindig természetes. Mindez része a egyediségét, annál értékesebb, hogy nem lehet semmit. Nem kell keresni, és a srác valamit változtatni, „nevelni” őt. Csak azt kell, hogy legyen türelemmel, hogy megszokja, hogy kötődik hozzá, és a szeretet a végén fog születni szívetekben.


Hogyan beleszeret egy srác, hogy lehet szeretni egy olyan embert saját kérésére

A tanácsadás és figyelmeztetések

Tanácsot szerelmes - a hálátlan feladat. De vannak dolgok mondani, hogy túl, lehetetlen. Ez akkor most megvitassák:

 • Ne vigyük túlzásba, kapcsolatépítés: a szerelem boldog legyen, és így egyfajta valami üdítő. Ha ez lesz a rutin, akkor csak meghal.
 • Szerelem kell egy kényelmes, nem forrásai fájdalmat és szenvedést.
 • Ne mondd, hogy szeretsz, csak a nyomás kívülről, ha valójában nem érzéseket. Nyomásszabályozó és nem lehet része egy jó kapcsolat. Akkor szeretni csak akkor, ha akarja ezt tenni, de nem akkor, ha azt akarja, hogy valaki mást.
 • Próbáld megérteni barátja, és megtanulják a kompromisszumra. Enélkül is, nem kap egy jó kapcsolat.
 • Ne feledd, a szeretet soha nincs csak „fogyasztó”. Tudni szeretné, hogy szeressék - megtanulják, hogyan kell megosztani, és még így.
 • Nagyon fontos: ha megszűnik érezni a szeretetet a mélyben a lelked, akkor lesz nagyon fájdalmas, ha arra kényszeríti magát, hogy ezzel a személlyel. Hasonlóképpen semmi sem teszi a partner maradni veled, ha az érzéseit elhalványul. De az is fontos megjegyezni, hogy az első romantikus érzéseket elkerülhetetlenül lehet eloszlatni, de a szeretet nem ezek alapján. Sokkal fontosabb a megértés, szeretet, tisztelet, a barátság és a szimpátia a férfi továbbra is szereti őt.
 • Ha a kapcsolat még nem érte el a szexet, és nem akar tőlük, akkor ne csináld csak azért, mert a barátja akar. Még ha már szeretik. Nem szükséges, így a érvek, mint a „ha szeretsz, akkor csináld!” Hozzájárulás a szex (ha ez ellentétes a vágy) nem bizonyítéka a szeretet. Ekkor joga van előadott érvelését: „Ha szeretsz, akkor nem fog sietni!”
 • Nem kellene állandóan megy kb és mert azt akarja, hogy a barátja. Úgy érzik, hogy nincs saját véleménye, ha mi minden, amit kínálnak. Ne félj, hogy megtagadja a barátját valamit, vagy jogszabály a maga módján, ha Ön véleménye különbözött. Ez nem tesz, hogy szeretik, mint amennyire - Szeretlek, mert mindenkinek joga van a saját véleménye. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg a józan ész.
 • Soha figyelmen kívül hagyja a vészharangot a szívemben (ha van egy érzés „valami baj van ...”) Ne feledje - a szeretet képes senki sem fog.

De valójában ez nem olyan nehéz, és ijesztő. Szerelem az ember nagyon is lehetséges, amíg megérdemli a szeretetet. És hogy biztonságban érezze magát vele. Ne feledje - senki beleszeret első látásra; Ha ez megtörténik, akkor ez inkább egy szenvedély, nem szeretet. Szerelem lassan jön, ha jól tudom, egy személy, és megszokja a tényt, hogy ő folyamatosan az Ön oldalán. Tehát légy türelemmel -, és beleszeret!