Hogyan bérelni egy lakást közvetítő nélkül - kiadó Párizsban

Hogyan bérelni egy lakást Párizsban

Hogyan bérelni egy lakást közvetítő nélkül - kiadó Párizsban
Legyen egy-két hét, a szerelem városa (a francia, természetesen) - az álom a sok, hanem tanulni az árakat szállodák Párizs többféle ez az álom tört darabokra.És valóban - a francia üzletemberek követni a szabályokat a pontosság Balzac Gobseck - legendás cheapskate, küzdött a hatalmas összegeket az ügyfelek, függetlenül attól, hogy mennyit tudtak megfizetni. És ha Gobseck is voltak pillantások a nagyszerűségét a szellem (kifejezve jelentős kedvezményeket azoknak, akiknek az a feladata, úgy tűnt, hogy neki a jogot és a tisztességes), itt a francia adminisztrátorai szálloda várja meg őket, nyilvánvalóan nem éri meg. Persze, lehet bérelni egy szobát olcsó, de olcsó szállodák Párizs nem áll távol nochlezhek állapotát, így ez nem is egy lehetőség. De ha utazást tervez előre, különösen egy pár hónapig, akkor lehet csak meg kell bérelni egy lakást időszakra vonatkozó párizsi tartózkodást. Persze, akkor el fogja veszíteni szolgáltatás, de kit érdekel, különösen, ha a költségek egy ilyen megoldás sokkal alacsonyabb? Figyelembe vesszük a lehetőséget, ha bérlakások termelődik a saját, segítségével néhány online források, amelyek ezt a szolgáltatást, valamint megmondja, hogyan kell helyesen csinálni, és hogy akkor lenne szükség.

Foglalási visszaigazolás vízumot, amikor egy lakás bérleti

Ha van egy vízum - nyugodtan hagyja figyelmen kívül ezt az elemet, de ha utazik Európába az első alkalommal, akkor kell vízum a schengeni megállapodást, amelyre szüksége lesz bizonyítéka az a tény, hogy vannak ellátva elhelyezés külföldön. Mivel a vízum állíthatók elő sokáig, akkor próbálja menteni az időben, egy kis „csalás a rendszer”:

Életrajza francia énekes Edith Piaf is itt található.

Azonban a fenti módszer jó, ha van legalább egy pár hónapig, mielőtt az utazást, így a szokásos fenntartással ezek a szállodák szét a gyorsabb annál közelebb van a kívánt dátumot. Tehát, ha kevesebb időt - a lakás található, az alábbiakban ismertetett módon, és várja meg a visszaigazolást a tulajdonos.

Bérlakások oldalak külföldön

Hogyan bérelni egy lakást közvetítő nélkül - kiadó Párizsban
Sites bérlakások tengerentúlon elég sokat, és különböznek a vevőkör, valamint a szerződések feltételei és a fizetés. Általában úgy lehet osztani két fajta - a globális hálózatokat szerte a világon, és viszonylag kevés forrásokat, működő egyetlen országban. Ezen túlmenően, az erőforrások oszthatók azok, amelyek működnek közvetítő cégek és azok, amelyekben a kiállított tárgyak tulajdonosai (közvetítő funkció úgy magát a forrást). A legjobb, ha a munka a globális helyek, amelyek részt vesznek a tulajdonosok a lakások - ezekből a forrásokból sokkal nagyobb körét és a vevőkör, valamint az alacsonyabb ár és a magasabb reakció sebességét.

Ha úgy dönt, hogy működjenek együtt a helyi oldalon, ne feledje, hogy ha a site neve a „bérleti díj”, vagy a város nevét, akkor szinte biztos, hogy már régóta tele a közvetítők, eladott és újból kiadó, ami időnként a vad árak. Általában kézzel kell megadni, aki pontosan akkor fog bérelni egy lakást - a tulajdonos vagy a bróker.

Mi fog működni a globális airbnb.com helyszínen - ahol a legszélesebb szállás, kiadó ingatlanok, ha ez természetesen nem beszélünk üdülőövezetben - vezet homelydays.uk.com. Ha regisztrálni az oldalon, keresni kezdi házban. Airbnb biztosít számos furcsa, de nagyon vonzó megoldások, mint például lakások átalakítható mini-hotel uszály a Szajna, de ez a varázsa. És elfogadja, hogy él a hajó minden kényelmi - ez hihetetlenül jó. És ha egy ilyen kalandorság nem neked, de ott is több klasszikus megoldások, és megfizethető áron.ház választás

Hogyan bérelni egy lakást közvetítő nélkül - kiadó Párizsban
Először is, hogy hol szeretné bérelni egy lakást - a Párizs központjában, közel a város szélén. A helység csendes, de a szellem Paris, nincs olyan erősen érezhető, sőt a bűncselekmény helyzet messze nem tökéletes. De az árak jóval alacsonyabbak, így ha keres egy költségvetési lehetőség - ott. By the way, a tömegközlekedés a párizsi dolgozik magas szinten, hogy még ha az állandó szélén a fő látnivalók a városban érhető el, mindössze néhány tíz perc alatt. Ha úgy döntött, egy lakás a Párizs központjában, akkor készüljön fel az árakat, hogy nagyjából összehasonlítható szállást három csillagos szálloda nemcsak Párizsban, hanem például, London - a brit elég megfelelő áron. Cserébe kapsz a helyét egy 1015 perces sétára Párizs fő látnivalói, valamint híres színházak és egyéb kulturális létesítmények.

árszint

közvetítés százalékos

A legtöbb források közvetítés százalékában a rabok saját tranzakciók, például Airbnb úgy hat-tíz százaléka a költségek ház a nap, a pontos összeg alapján kerül kiszámításra sok tényező. Érdemes megjegyezni, hogy ez befolyásolja pontosan távú bérleti, a lakosok száma, és az „elit” a lakásban. Vannak is forrásokat, amelyek figyelembe egy meghatározott százalékát az ügylet, ott már szerepel a show a költségek ház. Ezen kívül vannak olyan források, amelyek nem számít fel jutalékot, de a pénzt a földesúr, hogy ők maguk közé a költségek ház az ő átadási költségeket kiadó. Általában az eredmény ugyanaz - minden esetben, ha fizet 5-6 százalékkal több, mint abban az esetben közvetlen megállapodást a tulajdonos, de az az előnye ezeknek a forrásoknak csak az, hogy lehetővé teszik számunkra, hogy kapcsolatba vele. Ha megy, hogy visszatérjen Párizsba, miután egy év és egy fél - Take a bérbeadó elérhetőségeit, és akkor nem kell fizetni a jutalékot részesedése.

választási lehetőségeket

Szinte az összes erőforrás ajánlani egy nagyon strukturált kereső, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki a számot által lakott ember (és így a méret a lakás és a férőhelyek száma), helyét a lakásban a térképen (főleg a kerületek, de van még egy pontosabb megoldást), további paraméterek formájában létesítmények és összeköttetés van, valamint annak szükségességét, hogy kiegészítő támogatást számukra. Érdemes megjegyezni, hogy az integritás egy ilyen kérdőív kitöltése kizárólag a tulajdonos a lakás, így megéri megkérni, hogy erősítse meg ezt az információt a személyes kapcsolatot vele. Ezen kívül egy hasonló keresést Airbnb szépen felismerte - a lényeg, hogy bizonyos területeken kínál választani elidőzésnek barlang minden kényelmi - emlékszel, beszéltünk a furcsa eseteket? Paris, játszik a szerepe a fenti uszály.

Hogyan bérelni egy lakást közvetítő nélkül - kiadó Párizsban
Fizetési ezeket az erőforrásokat lehet eltérő módon - el kell olvasni az utasításokat fizetési őket, de a legtöbb, valamint az Airbnb használjon előre fizetés esetén a befizetendő összeg levonásra kerül a hitelkártya megkötését követően azonnal az előzetes szerződés. Íme a mester nem kap ez lefordítva a forrásokat fordítani a tulajdonos csak akkor, ha nem a követelés lesz a következő nap után a település. Tehát, ha jön Párizsba, és láthatjuk, hogy ahelyett, hogy a gyönyörű kórus vár rád egy ház szánalmas -, akkor hívja a cég, hogy megszünteti a tranzakció, a pénzt vissza akkor ugyanazon a napon. Azonban a kérdés továbbra is -, ahol most tölteni az éjszakát? Tehát szükség van gondolkodni és beszélni a tulajdonos kártérítési elfogadása előtt egy ilyen döntés - lehetséges, hogy Ön képes lesz arra, hogy állapodjanak meg egy ésszerű kedvezmény ilyen esetben.

foglalás visszaigazolást a vízum

A különböző források eltérő szabályokat ebben a kérdésben, de alapvetően, hogy két - vagy erőforrás elküldi Önnek a személyes kapcsolatot a tulajdonos az ingatlan és a fogadott Öntől a szükséges adatokat, küld egy meghívót, vagy magát a forrást ad hivatalos átvételét ház fenntartások, és hogy az Ön által a vízum központ. A második módszer előnyös, mert gyorsabb, és nem igényel hamis zamorachivaniya a szobafoglalás, ahogy az első bekezdésben, hanem azért, mert a nagy erőforrásokat lehetőséget nyújt csak Airbnb, így ha valamilyen okból nem tetszik - mindent megtesz annak érdekében, hogy.

Feltételek elszámolás