Hogyan cyurpriz születésnapját érdekes ötleteket fiesta - része a nyaralás!

Ajándék, mint hogy mindent, de sajnos nem minden adomány és minden születésnapját idő marad a memóriában. Ez a helyzet egyértelműen rögzíteni kell, és ez elég egyszerű.Ehhez még a legegyszerűbb, olcsó ajándék, kell alakítani egy nagy, eredeti meglepetés lenne elfelejteni az elkövetkező években. Ehhez az ajándék legyen:

  • Gyönyörűen csomagolt.
  • Bemutatása ajándék kísérő egy szép legenda.

Íme néhány példa arra, hogyan lehet, hogy egy meglepetés a születésnapjára. Szóval lehet, hogy az ajándékot gyakorlatilag bármilyen, és szeretett férje, barát, barátnő, feleség, barátnő, barát.

Ötletek és lehetőségek születésnapi meglepetés.

2. Az óceán érzelmek.

Az elképzelés az, hogy a meglepetés, óránként születésnapi üdvözletet Öntől kapott sokféleképpen, hogy csak akkor lehet gondolni. Például,

Az utolsó üdvözletét és egy ajándék, személyesen adja ki a kedves születésnapi gyerek. Az ilyen bókokat biztosan soha nem felejti el.

3. SMS boom.

Kérdezze minden barátainak, annál jobb, hogy küldjön SMS-üdvözleteket különböző, de aláírta mindegyiket legyen a neved. Képzeljünk el egy emberi reakció, mindenképpen váratlan meglepetés.

4. Az izgalmas küldetés (a játék).  • Ha adsz egy ajándék otthon, akkor lehet szervezni egy ünnepi vacsorát és díszítik a szobában töltött léggömbök héliummal. Ajándék elrejteni, és játszani a „hideg - meleg” vagy készítsen különleges feladatokat egy borítékot.
  • Születésnapi meghívja az utcán, dobálta a levél az ajtó alatt, vagy csak opravte SMS. Az utcán még várhat egy ilyen nagyszabású tűzijáték vagy zenekar teljesítő a dal, és természetesen maga a jelen, jelen lenni megható szavakkal, mint a „kedvenc (th) ...... a fő szerepet az életemben”, „legjobb barátja (barát).”
  • Felhívás az étteremben. Előre figyelmeztetni a születésnapját, hogy a várakozások szerint egy ünnep, de nem mondom, hogy hol. A kijelölt időben, egy idegen kopogtat az ajtón és ad egy „Várom az utcán.” Az utcán, akkor dolgozzon egy nyíl irányába az autó, és talán még az edző. Downstream lehet gondolni néhány feladatot és a finálé látogatás az étteremben, ahol vár egy zajos vidám baráti társaság.

5. gratulálok Box

Kérünk mindenkit, hogy ismerősök, barátok és rokonok vásárolni, és levelet őszinte gratulációmat, mozgó történet, és egy jó szót tőle a kártyákat, majd gyűjtsük össze, és tegye egy szép dobozban.

Együtt ajánlott a fő ajándék, körülbelül ezeket a szavakat, „Május életed fényes, mesebeli, és az egész sikeres, de ha valaha is vzgrustnetsya olvasni a kártyát ki a dobozt, és megérteni, hogy nagyon fontos és értékes, és a szeretet ebben az életben ”.

6. Egészségügyi Bag.

Eredeti és kreatív ötlet, születésnapi ajándéka „Health Bag”. Születésnapi humoros, inkább örülj, mint egy ajándék. Veszünk egy nagy zsák (lehetőleg szép), akkor a felirat az egészségügyi táska, és tegye vissza a vödör alma vagy narancs.

További ötletek: