Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

Esküvői hagyományok nem korlátozzák a hely, az ünneplés kizárólag díszterem és az anyakönyvvezető. Szokása szerint, az esküvő kezdődik a menyasszony otthonában, ahol a vőlegény és a barátok és a vendégek jönnek, hogy visszavásárolja, majd vegye fel a lány a regisztrációs házasság. Ezen a napon, a menyasszony szobájában kell díszített nem kevésbé szép, mint egy bálterem. Különösen aranyos, ha az esküvő dekor kerül végrehajtásra nagyon gyakorlatias tetteseket ünnepségek.Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

Hogyan lehet díszíteni a szobát kezével

Díszítsd a szobát a menyasszony ára segítségével hozzáférhető anyagokból, például virágok, szirmok, gyertyák, koszorúkat, szövet, szalagok, gyöngyök, pom-poms. Ez az esküvői dekoráció fog kinézni a természetes és nyugodt, és a bónusz az olcsó ár, így nem kell járni az esküvői szalonok keresve kész ékszer, valamint teljes mértékben megfelel az elvárásoknak, és egy tervet a lány. Helysegek saját kezében van most a magassága a divat, a legfontosabb dolog - nem ez a stílus.

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

léggömbök

Balloons - ez egy klasszikus kelléke a regisztrációs események, soha nem megy ki a divatból, sőt képviseli a könnyedség, öröm, színek az élet, a szabadság is. A nagyon eleme a dekoráció nem feledésbe merült, de a módszerek a feldolgozó üzemek jelentősen megváltozott.

 • menyasszony esküvői terem fog kinézni az elegáns, ha a golyó nem csak kibír a falak, függönyök és ajtók, és héliummal töltött és felszabadulás „szabad repülésben” a mennyezetre.
 • Ha a hálószoba egy nagy lány, hélium ballonok lehet rögzíteni bármilyen távolságra a padló alatt, vagy bútor, előnyösen véletlenszerűen, véletlenszerűen, a menyasszony szoba tele volt velük megfelelően. A nagy szoba bélelt labdákat lehet csatlakoztatni a szív vagy gyűrű.
 • Ha a szoba egy kis menyasszony, a hélium ballonok lehet rögzíteni „csomagok” egy pár darab egy adott zónában a szoba -, hogy az étel az asztalon, az ágy, vázák, tükrök, vagy bármely más alkalmas helyen.
 • Balls lehet bélelt ünnepi fények, számok, szavak, festmények, esküvői ívek körül az ajtókat, egy csigalépcső korlát körül, ha a menyasszony hálószoba található, a második emeleten, a ház.
 • Esküvői léggömbök a szobában a lányok ne legyen túl színes, ha nem a tervben a teljes esküvői dekoráció. Ideális használata 2-3 színben.
 • Teret a menyasszony esküvői léggömb kombinálható más anyagok és tárgyak: szalagok, szalagok, szövetek, színek és kézműves papír.

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

Füzérek szívek

Esküvői koszorú szívvel - a legromantikusabb ékszert, amely megfelel minden dekoráció és stílus a szoba. Ez a hosszú szálak (kötelek vagy szíjak), amelyhez kapcsolódnak szívek vágott papír, fólia, karton, szövet vagy bármilyen más anyagból. Ők tették egyszerű és gyors, és a hangulat, ami által létrehozott a szép dekoráció a szobában, tökéletes egy lakodalomban. Ebben az esetben:

 • Esküvői koszorú szívvel lehet akasztani mind függőlegesen, mind vízszintesen. Függőlegesen - az ajtók illetve a menyasszony maga a szobában a mennyezetről a padlóra. Vízszintesen - a mennyezet, a falak mentén és az ablakokat.
 • A méret, forma és szín a szív nem lehet ugyanaz. Ne használjon túl nagy a paletta (ha ez nem tartalmazza a teljes elképzelés regisztrációs ünnepe), akkor jobb, hogy 2-3 szín árnyalatait bármelyike. Alkalmas a menyasszony szoba lesz cseresznye, málna, piros, pasztell színek a rózsaszín, fehér, kék. Esküvői szívek gyártható papír egy mintázatot, például kép donga díszítésére vagy homályos körvonalait kívánt palettát.

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

 • Szív lehet kemény munka, lefektetett a felni virággal, flitterek, gyöngyök, kristályok. De a szabály, annál kevésbé durván, a közvetlenebb és fognak keresni több szerves. jobb:
 1. Vágjuk ki a színes papír vagy karton, amelyet ragasztott a tetején szív alakú darab szövet.
 2. Hajtsuk a csíkot a szív alakú lezártuk öntapadó papír vagy csipke.
 3. Vágott üreges szív és összefűzni őket, mint a párzási gyűrűket.
 • A legegyszerűbb és a megfelelő szerelési lehetőség - felfűzve egy menet (normál vagy finom), mert nem von le az általános megjelenését. Ha az esküvő készül tengeri stílusban, a vékony fehér kötél helyett használható szálak. Függőleges koszorúkat a szobában, szép vastag cérna vagy damil. Ahhoz, hogy jobban ragasztó szalagok számokat vagy csatold őket közvetve: a szívét hurkok, kampó vagy gyűrűk, amelyeket azután felfűzve egy szalagot.

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek


Pompon krepp papír

Pompon - terjedelmes papír Tollaslabdák (használt krepp, csomagolás, papír papirusz), amelyeket a belső dekoráció. Ilyen eredeti dekoráció a szobában a menyasszony néz drága, de könnyen elkészíthető otthon használja olcsó anyag. A menyasszony is gondoskodjon saját szoba, lógott a falak mentén, egy ablak, vagy a mennyezet rendezve esküvői füzér, amelyet fel lehet függeszteni vízszintesen, függőlegesen, a kapu körüli, lépcső korlátok, fix a padlón, közel a lábazat, megnyitva az utat a vőlegény.

Ahhoz, hogy egy esküvő dekoráció, szükség van a papír, szatén szalag (a tűzés termékek, ez egy pompom és csatlakozik a koszorú, vagy fal / mennyezet / lábazat / tárgyak a menyasszony szoba). haladás:

 1. A papír vágott négyzetek a 20 és 20 cm. Meg kell nézni, 5-10 lap egy pom-pom. A méretei a négyzetek lehet más, mint azok, annál nagyobb lesz a díszítés.
 2. Helyezzük a papírt egymásra, csatlakoztassa egy fújtató, a hajlítási szélessége, ami körülbelül 2 cm.
 3. Tegye a terméket a felére az olló, hogy egy több lekerekített sarkok, hajtsa a hely nem teljesen vágja a.
 4. Bontakozik ki harmonika, ennek eredményeként kell a képére egy íj vagy pillangó.
 5. Kötszer termék központú szűk helyen. A végén a szalag hossza a szabadság, amely lehetővé teszi, hogy lefagy a pom-pom a kívánt magasságba.
 6. Spread dísz és tegye meg!

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

Gyertyák - tökéletes esküvői dekoráció éjjel (bár ez ritkán fordul elő, mert az ünnepség kezdődik a menyasszony házához reggel), és a hideg téli szezonban, amikor a fény jár meleget és kényelmet. A sötétített a hangulat a szobában a menyasszony is, hogy mesterségesen, ablak függöny sötétítőfüggöny és eloltotta a villanyt vagy sötétíti adott terület szobában (sarok ágy, egy asztal, egy hiánypótló) - ebben a helyzetben, a fények meg különösen bájosan. Még a világos hálószoba menyasszony gyertyák néz romantikus, így használni őket megfelelő minden esküvőre.

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

Esküvői menyasszony szövet dekoráció néz eredeti, ez egyszerű design. Mint dekoráció illik: tüll, csipke, szatén, selyem, organza, krepp, taft, csipke. Átlátszó szövet jobb lógnak a mennyezetről, ami a hangulatot az esküvői sátor, sűrűbb kendő a falak. Ráadásul ezek a díszítő elemek (pompon, virágok, íjak), vagy a funkció létező tárgyak (golyó, lámpák, lámpaernyők) hozhatók létre. Szokatlan dolog, hogy a szoba feltűnés elegáns menyasszony.

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

rózsaszirom

Rózsaszirom - a leggyorsabb módja annak, hogy díszíteni a menyasszony romantikus szoba az esküvőre. Az ehhez szükséges, hogy jobban használják ki a virágzat minden árnyalatú piros, fehér és rózsaszín. A piros jobban dolgozni a kontraszt helyezve egy felületre (padló, asztal, tál) világos színek (jobb - bézs). Pasztell rózsaszín és krémszínű szirmok jól néz ki együtt cikkek és a felszíni-szerű hang, de valamivel világosabb árnyalatú.

A szirmok szétszórt tiszta edényeket a padlón, az asztal, a menyasszony ágya, akkor lehet bélelt szív, esküvő címkék és jelek (például két csengetés). Ezek tökéletesen egyesül gyertyák, kendők, koszorúkat létre a megfelelő hangulat a romantika és a természetes, finom szépség. Azonban ez a díszítés nem lesz hosszú tartani anélkül, hogy a víz, hanem azért, mert a menyasszony kell kérni a virágkötő hogyan meghosszabbítja az életet a virágok, vagy díszítő röviddel az érkezés előtt szűkült.

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

További lehetőségek az esküvői terem dekoráció

 • Díszítő szoba friss virágok - egy gyors és látványos módon rendezni a szobát az ajándékokat a természet. Ezek kerülnek vázák különböző magasságú és mennyisége különböző területein a menyasszony szobában. Sokkal jobb, hogy használni 1-2 színek árnyalatai egy vagy több faj. Virág legyen buja tekintetében a kapacitását, a menyasszony szobájában, ott kell lennie egy csomó.
 • Esküvői dobozok - gyűjtött a koszorú lehet különböző formájú, méretű és színű. A lényeg, hogy úgy néztek ki harmonikusan felületek és bútorokkal menyasszony szobájába. Ezeket a zászlókat meg kell egyeznie egymással hang, akkor vízszintesen kell elhelyezni a fal mentén, vagy egy egész szobát.

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

 • Füzérek kristályok, kövek, üveggyöngyök, virághagymák és csillogó elemek a szoba meg nagyon látványos, elegáns és ünnepi. Ezek felfűzve egy szál, szalag, damil kézzel. Minden elem lehet rögzíteni bármilyen távolságban egymástól keresztül csomók.
 • Képek - nyomtatott nagy és kis méretű, helyezzenek el egy keretben - fogja mondani a látogatók a történet a szerelem a pár és a menyasszony díszítik a falakat a szoba idején megváltás és azt követően.

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

Photo ötletek - hogyan díszítik a szobát az esküvőre

Gondolkodás hogyan lehet a legjobban díszíteni a szobát az esküvő, a menyasszony kell vennie a ízléspreferenciák, lehetőségek helyiségek (méret, világítás, dekoráció, berendezési tárgyak, bútorok), a természet az esküvői dekoráció általában az összeget a szabad időt és pénzt. Miután értékelték ezeket a tényezőket, akkor dolgozzon ki egy egyedi esküvői dekoráció, a leginkább alkalmas az otthoni és ötleteket ihlet kivehető a képen, az alábbiakban.

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek

Hogyan díszíteni a szobát egy esküvő a kezét - eredeti ötletek és képek