Hogyan díszíteni a szobát tini lányok a kezüket (35 fotó)

A baba nőtt fel, egy szoba hegyek puha játékok és a polcok zsúfolt Barbie babák fokozatosan elvesztette relevanciáját. A lány a tizenéves, új érdekek, szükségletek és igények. De hogyan lehet díszíteni a szobát tizenéves lány kezét, oly módon, hogy az teljes mértékben megfelel a követelményeknek a gyermek ebben a nehéz korban? Arra is szükség van, hogy fordítsanak különös figyelmet az esztétikai és pszichológiai képzés a fiatal.De sok szülő nyíltan pánikba a gondolat, hogy a szoba lenne, hogy gondoskodjon a kívánt módon a fiatal hölgy. Miután minden eleme bútorok és dekoráció kell helyezni összhangban a józan ész, és túl merész nem árt a törékeny psziché egy tinédzser.

Hogyan díszíteni a szobát tini lányok a kezüket (35 fotó)

Természetesen szeretnék a szobában mindenki csinálni, mert látom, hogy a szülők maguk. De ebben az esetben fennáll annak a veszélye, hogy találkozik egy tiltakozási hullám és a felháborodás. Meg kell találni a kompromisszumot. Egyrészt - meg kell, hogy a helyiségben, ahol a gyermek boldog lesz, hogy időt több mint két vagy három évig. A másik - a szobában kell legyen kényelmes és alkalmas a kikapcsolódásra. Ne feledkezzünk meg a helyét képezi a tanulmány.

Hogyan díszíteni a szobát tini lányok a kezüket (35 fotó)

kiválasztása koncepció

Szoba tini lány - egy tervezési projekt, amely könnyen megtestesült saját kezét. Mint minden projekt, először meg kell dönteni a tervezési koncepció. Van néhány tipp, hogy drasztikusan növeli a siker esélyét a design a helyiség kialakítása tini lányok:

Beszélje meg a gyermeknek, hogyan kell jobban rendezni a szobát. Színes. bútorok, kiegészítők - a teljes design határozza meg a lány maga. A feladat a szülők - tanácsadás a legpraktikusabb megoldás, például -, hogyan kell rendezni a bútorokat, vagy hogyan válassza ki a háttérkép.

Hogyan díszíteni a szobát tini lányok a kezüket (35 fotó)

A szoba legyen kényelmes. Ne terhelje meg a sok díszítő elemek és a felesleges bútorok. A legfontosabb dolog - a tér és fény. Ez a gondolat kell, hogy vezérelje, függetlenül a választott stílusban berendezett szobákban. A gyermeknek meg kell érezni a hely a saját fantáziáját, és dolgozzon ki egy személyes ízlés. Mivel a szobában kell lennie annyi helyet.

Még ha tini lányok szoba kicsi, akkor vizuálisan bővíteni segítségével a fény és a design egy konkrét áramköri elrendezés a bútorok.

A falak, a padló, mennyezet: hogyan lehet a legjobban gondoskodjon

Rendezzük el a szoba egy hercegnő. De ez nem jelenti azt, hogy a szín a falakon és a bútorok kell tartani kizárólag árnyalatú rózsaszín, és minden felületen ragasztott szíveket és a pillangók. Ha a fiatal hölgy jelenleg az ideális terem csak így van, akkor beszélni vele a tágabb felfogása stílusokat.Falak ne legyen túl világos. Ez végül kezd bosszantani, és a legvalószínűbb, meg kell ragasztani tapéta több csendes. Világos, amit tehetünk, csak az egyik fal.

Ugyanakkor ez lesz egyfajta helyet kreatív lányok. A falon tudott lógni festmény, tette saját kezével, és a különböző mesterségek.

Falak lehet kialakítani olyan stílusban, hogy a lány szereti. Például megadhatja tapéta motívumok érdekes tizenéves lányok. Alternatív egyszínű falak lehet díszített elemekkel készült saját kezűleg. Pillangók, alkalmazás, művirág. Options által meghatározott kedvenc rajzfilmfigurák, hogy tételkör a fizikában. Ez segít a 3D matrica, esetleg - a levágott magazinok és poszterek. Fantasy tinédzser határtalan, és a lányok, hogy díszíteni a szobát meg a kezét, akkor a sok eszköz.

Hogyan díszíteni a szobát tini lányok a kezüket (35 fotó)

Hogyan díszíteni a szobát tini lányok a kezüket (35 fotó)

Díszíteni a szobát tizenéves lány kezét, kell használni, csak világos árnyalatú, egyesíti őket élénkebb színekkel. Ha a gyermek szereti a sötét színeket, meg lebeszélni a saját használatra belsejében a hálószobába. A gyakorlat azt mutatja, hogy a fekete, sötét lila és bordó állott elég gyorsan, és befolyásolja a psziché nem a legjobb módszer.

Díszítsd a szobát, mint lehetséges, és segítségével a bútorok. Ennek alapján veszünk egy minimalista stílusban, nem kell semmi felesleges a szobában. Ugyanakkor azt, hogy végre minden szükséges funkciót. Ebben a kérdésben a klasszikus - nem a legjobb tanácsadó. Bútor árnyalatú barna lehet elnyomni egy tinédzser. Mert mi előnyben részesíti élvezetes, és friss virágok. Menta, sárga, lila - megfelelő lehetőség lehet megvásárolni áron az interneten. Mivel az átalakulás egy hálószoba egy tinédzser nem jelent nagy költséget.

Hogyan díszíteni a szobát tini lányok a kezüket (35 fotó)

Kis szoba teszi tágasabb ágy található, a második emeleten. De az asztal lehet elhelyezni az alsó szint. Ifjúsági szoba feltétlenül kell szerelni polcokon könyvek és ajándéktárgyak. Minden dolog itt meg kell rendelni. Figyeljen arra, hogy egy kényelmes székbe, ahol meg lehet tölteni az időt öröm. Kiváló lehetőség - ülés táska.

Hogyan díszíteni a szobát tini lányok a kezüket (35 fotó)

ablakdísz

A mi feladatunk -, hogy helyet adjon a lányok, amennyire csak lehetséges fény. Nem szabad rendetlenséget fel az ablakokat nehéz függönyöket. Az általunk használt redőny vagy római árnyalatok. Egy ilyen lehetőség ugyanakkor, hogy a szoba tágasabb, és kihagyja a szoba elég napfényt.

Hogyan díszíteni a szobát tini lányok a kezüket (35 fotó)

Mesterséges megvilágítás is fontos szempont a design a szobában a lányok. Mi inkább egy LED vagy fénycsövek. Ne felejtsük el telepíteni a asztali lámpa és az ágy - egy éjszakai fény.

tartozékok

Díszítsd a szobát lehet készült alkatrészeket saját kezűleg. Ez - divatos, és a kézzel készített kiegészítők, hogy ösztönözze a kreativitást és szellemi fejlődését. Nos, ha egy lány egy gyönyörű hely a szobában dekor elemek készült saját kezűleg. Ez lehet a gyermekek kézműves, vagy - a gyümölcs a munkáira.

Van a vágy, hogy meglepetés és díszítse a saját hálószobában? Ne feledkezzünk meg a preferenciák és érdekek tizenéves, és ő biztosan hálás munka.