Hogyan dugványok emelkedett, néhány tipp a kezdő kertészek

Hogyan dugványok emelkedett, néhány tipp a kezdő kertészek

Roses - virágokat, hogy megtestesítik a szépség, szerelem, az elegancia és a kegyelem. Szinte mindenki akar nőni rózsa az ő vidéki ház, egy magánlakás, stb Íme néhány, aki tud ezeket a gyönyörű virágokat, hogy nő, mint a folyamat a termesztés meglehetősen összetett. Fontos, hogy tudja, mikor kell ültetni őket, hogyan lehet a legjobban csinálni, stb Van néhány tipp, ami segít minden gond nélkül felszállni ezeket a színeket.Hogyan növény rózsa dugványok

Az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb módja, hogy növekszik a rózsa a kertben - használata dugványok. A legtöbb kertészek használata pontosan ezt a módszert, mint ismeretes róla a legtöbbet, és ez nem különösebben nehéz, bár vannak árnyalatok.

Érdemes megjegyezni, hogy a két fajta dugványok lehet használni ültetés - ez az utolsó év (nevezik őket fás) ebben az évben, és a dugványok (semilignified). Attól függően, hogy milyen ember akar ültetni rózsát, meg kell választani az egyik vagy a másik fajta.

Ahhoz, hogy egy vágás. meg kell, hogy néhány műveletet:

  1. Az első felvonás. Várja meg a legjobb pillanat, hogy dugványok. Általában tart egy ideig, amikor a rügyek alakultak végéig a virágzás.
  2. A második intézkedés. Nem számít, mennyire elcsépelt hang, meg kell, hogy metszőolló, és menjen a rózsabokrok, amelyek leginkább tetszett. Ebben az esetben meg kell, hogy alaposan vizsgálja és kizárja betegségek vagy rendellenességek.
  3. A harmadik felvonás. Meg kell kiválasztani a legjobb menekülési a bokor. Jellemzően, ezt a középső része van kiválasztva ágakat, ami növeli nem kevesebb, mint öt levelek.
  4. A negyedik intézkedés. Ezután vágja az alsó része a virág és a feje tetején.
  5. Az ötödik lépéseket. Meg kell vágni a két alsó levelek, mivel ez része a tönk ültetett a földbe.
  6. Hatodik lépéseket. Az összes többi kell metszeni levelek. Meg kell tenni annak érdekében, hogy megőrizze annyi nedvességet a növény.
  7. A hetedik lépéseket. Miután az összes korábbi fellépések, szükség van a növény szár egy bankot egy speciálisan elkészített előzetes kép az ültetésre rózsák (jó megnedvesített kerti talaj).
  8. Nyolc lépéseket. Miután a vágás ültetett, szükséges, hogy fedezze a kivágott műanyag palack vagy üveg edénybe. Ezt annak érdekében, hogy jobb csírázás, és kevésbé nedvesség elpárolog.
  9. Action kilencedik. Ügyelni kell arra, hogy a talaj ne száradjon, és folyamatosan (minden nap) permetezve menekülni.


Hogyan dugványok emelkedett, néhány tipp a kezdő kertészek

Két héttel később (általában ez történik) kezdik jelenik meg az első gyökerek, hogy két hét után erősödni fog a föld nagyon jól. Egy hónap múlva elmúlt, menekülés kell helyezni egy sötét helyre, ahol ez fog állni, amíg a rugó. Persze, meg kell róla, hogy a föld nem szárad ki. De minden nap öntözni nem szükséges.

Megfigyelése érdekében ezen intézkedések lehetséges nőni gyönyörű rózsa az oldalon. Fontos, hogy ne felejtsük el, hogy a víz, és annak szükségességét, hogy válasszon egy jó folyamat, hogy az idő nem volt hiábavaló.

Semilignified vagy zöld dugványok?

Ha úgy dönt, hogy a növény rózsa oltása és megteszi erre zöld dugványok, meg kell emlékezni, hogy ők hozzák a hajtásokat alakultak a folyó évben. Tipikusan ez történik (végre dugványok) abban az időszakban, a kialakulását virágrügyek vagy virágzás előtt.

Meg kell tenniük a középső része a hajtás. Megosztása nem lehet hosszabb, mint nyolc centiméter. Persze, tapasztaltabb kertészek hogy teljes mértékben az összes menekülési és ossza meg két vagy három részből áll, amelyek mindegyike egy vese.

Ügyeljen arra, hogy ne feledje, hogy az alsó részt kell átlósan vágott, és a jobb felső sarokban. Minden egyéb tevékenység lesz a fent leírt módon, hogy kerül a földön két hétben folyamatosan nedvesek, és két hét után helyezkedik el, ez a sötét helyen. Néha egyesek fel a vágási vízbe. A hatás, elvileg ugyanaz. Ez csak akkor kell, hogy folyamatosan biztosítja, hogy a vizet a tartályban tiszta.

Fás dugványok, vagy az elmúlt évben?

Hogyan dugványok emelkedett, néhány tipp a kezdő kertészek

Ha úgy dönt, hogy válasszon az ültetésre dugványok tavaly emlékeztetni kell arra, hogy a föld és a nő ezek a rózsák lesz sokkal nehezebb, mint a gyökerek gyökereztető folyamat egyszerűen nem lehetséges.

Figyelembe dugvány kell lennie, amikor a rózsabokrok felkészülni a téli (általában késő ősszel).

Miután a Bush lett kiválasztva, vágott száron és a menekülés, akkor be kell csomagolni celofán, amely akár tőzegmoha, vagy azonos (és nedves). Ezt követően meg kell tenni a hűtőbe, hogy hol tárolja, amíg a tél. Meg lehet tárolni a földbe, ha a levegő hőmérséklete 0 fok. Mire a tavasz kezdetével dugványok kell adnia a gyökerek.

Egyszer volt, hogy erősödnek a gyökerek. csemete kell ültetni a földbe. Aztán, hála a folyamatos és gondos ellátás, nő gyönyörű rózsabokor.

Ültetés Roses - foglalkoztatás igen munkaigényes és nem engedheti meg magának, hogy mindenkinek. Virágok kell szeretni úgy, hogy nem bánta, hogy nekik időt és figyelmet. De azok, akik már ezt minden alkalommal, jól tudja, hogy bár egy rózsa nőni dugványok nagyon nehéz, de az eredmény önmagáért beszél. Ilyen szépség méltó az erőfeszítéseket, amelyeket alkalmaznak. A lényeg az, hogy válassza ki a besorolási fokozat és a kívánt színt látni a kertjében!