Hogyan eljárást javasolni, hogy megfeleljen a lány néma Casanova

A nők tisztában vannak a férfiak szándék, amikor ez az aktív, és teszi őt a helyes gondolatokat. A szavak szinte megszűnt nincs értelme. Ezért neveztük el módszer néma Casanova.Hogyan javasolni, hogy megfeleljen a lány? És mi történik, ha egy lány azt hiszi az ajánlat furcsa, és nem?

Ez a félelem emésztő szinte az összes fiúk. Az életed van egy lány, aki tetszik, nem idegenkedik beszélni. Úgy tűnik, néhány üdvözlő ajándékot, amit még félnek megnyitni az Ön számára. Egyrészt, rájössz, hogy nincs értelme, hogy maradjon csöndben, és ő maga is vezet. A másik - úgy tűnik, hogy egy rossz mozdulat, és mindent meg kell semmisíteni.

De van jó hír: akkor is kínál, hogy megfeleljen a lány egyáltalán szavak nélkül.

Jobb gondolatok lányok - a siker kulcsa

A lányok is szeretnék. Következtetéseit, és a csábítás és a pszichológusok még többre vágynak, mint a fiúk.

Azonban ezek a gondolatok gyakran változnak egyik a másik után. Nem fogod elhinni, de ha kezdetben nem tetszett a lány, majd később akkor nem is elviszi a barátja.

Azonban, akkor küldje gondolatait a helyes irányba.

Ez egyébként vonatkozik, akik már szeretik a lányt, de azt akarja, hogy gyorsabb tőle kívánatos.

Hogyan kell csinálni?

Elég csak ránézni jelentőségteljes pillantást elégedett macska, aki biztos a győzelem. Beszélj vele enyhe mosollyal (amelyben a szája sarka kissé emelt). Flirt, a lehető legjobban tudod. Pin up óvatosan, de nagyon vicces. )

És ami a legfontosabb - megérinteni. Az elején az érintés lehet véletlen. Idővel, akkor kezdődik, hogy megérintse intenzívebb.

Meg fog lepődni, de sok srácok a lányok hibája vagy ajánlat marad barátok, egyszerűen azért, mert nincs itt az ideje, hogy megérintse. Mivel a fizikai kontaktus - az egyetlen dolog, ami egy lány, hogy megértsék, hogy szeretne vele.

A legrosszabb dolog, amit tehetünk -, hogy önként elfogadják, hogy egy barátja neki. Ez egy gyakori hiba, amikor a srác eredetileg úgy dönt, egy stratégiát a viselkedés abban a reményben, egy boldog kimenetelét.  • Figyelj rá panasz
  • Mindig kész segíteni
  • Adj neki csak a kényelmi
  • Próbálja bizalom
  • „Újra bizakodó beszélgetések
  • Adsz ajándék, vezetsz az éttermek, hogy kifizesse az, hogy ő akar
  • Tehát szórakoztat, mint te
  • Félsz, hogy megtagadják semmit
  • Ideges, amikor nem úgy viselkedik, ahogy várható (az arcod mindig látható, hogy mérges vagy sem)
  • Félsz, hogy megmutassák a vágy és a félelem természetesen viselkedni

Aztán kész vagyok az a tény, hogy ő fog küldeni az alternatív, mely maradni barátok.

Mi a viselkedése egy potenciális szerető eltér mások viselkedését?

Nem hallgat rá panasz az élet, csak a pozitív beszélgetés, nem fél, hogy megtagadja a lány valami (egy találkozón, vagy a teljesítményét kérések) viselkedik ahogy akar (és figyelmen kívül hagyja, ha ő veszi sértésnek a viselkedése). Ő nem fél cselekedni arrogánsan és szexi, ugratja, hogy megérintse, és vezesse őt, ahol akar.

És a lányok, mint ez.

Szeretné, hogy a barátja? Aztán úgy viselkednek, mint egy szerető, nem barátként.

Egy fickó vagy, vagy mi? ;)

Tudod, a lányok - elég okos lények (bár félénk, így nem megy, hogy találkoztunk az első :)). Egyszerűen mutassa fel szándék és a cselekvés - ebben az esetben, ő meg fogja érteni, hogy azt szeretné, hogy a barátjával.

És felajánlotta, hogy megfeleljen, vagy várni a megfelelő pillanatot, nem szükséges.

Csak azt kell, hogy kezdeményezze a saját kezét, és a magabiztos: a bizalmi kapcsolatot magabiztosan javasolni helyeket, magabiztosan beszélni és társult vele, biztosan meghív a házába, hogy elhitessék, stb

Előfordulhat, hogy miután az egyik akciók, ő fog rád nézni „furcsa” látásra, úgy, hogy megijedt és elkezdett úgy gondolja, hogy túl gyorsan elmozdulni a cél. Tudd, hogy ez egy provokáció. )

Továbbra is úgy viselkedik bizalommal, nem számít, mit. Igen, ha túl gyorsan mozog a cél felé, és te magad fogod érteni, hogy szükség van arra, hogy egy lépést hátra. Azonban jobb, ha úgy tenni, mintha nem vette volna észre a reakcióját. Végtére is, amint meglátja, hogy legalább kétség árnyéka saját cselekvés, akkor veszít.

Kellene félni és sajnálom, hogy nem kapta meg a kívánt? Akkor kezdenek viselkedni bátrabban. Ezért mi a módszert nevezik a módszert néma Casanova. A következő a szándékát, olyan intézkedések révén, akkor lehet, hogy a saját. És még csak nem is tud ajánlani hangosan lányok találkozni.

Hogyan eljárást javasolni, hogy megfeleljen a lány néma Casanova

Hogyan eljárást javasolni, hogy megfeleljen a lány néma Casanova