Hogyan elválaszt egy gyermek harapós körmeit kezelési módszerek, videó

Hogyan elválaszt egy gyermek harapós körmeit kezelési módszerek, videó

Tehát mi a helyzet? Vannak gyerekek nehezen érthető, hogy ez a csúnya és egészségtelen? Hogy mást elérhető elmagyarázni a gyereknek, hogy nem tudod?

Érdekes! Az a tény, hogy a harapás köröm - a mentális és idegrendszeri betegségek személy tudományosan nevezik körömrágás.Ez a betegség lehet biztonságosan tulajdonítható az egyik emberi betegségek, de nem egy rossz szokás, hogy ki lehet küszöbölni egyszerűen tevékenységek ellenőrzése.

Mint minden betegség jár neurológiai rendellenességek, körömrágás külső jelek megnyilvánulások miatt a belső problémákat.

Ha figyelni a viselkedését a gyermek, gyötrő köröm, akkor vegye figyelembe, hogy vannak időszakok, amikor nem jelent meg a csúnya szokás, és néha épp ellenkezőleg, ő csinálja megállás nélkül.

Beállíthatom körömrágás megjegyzések?

Hogyan elválaszt egy gyermek harapós körmeit kezelési módszerek, videó

Ez a kérdés inkább költői. Helyes, hogy megkérdezzük: „Hogyan elválaszt magunkat hibáztatni a gyermek, hogy ő eszik köröm?”

Jellege miatt a mentális zavar, minden megjegyzést, amelyek biztosan irritálja a gyermek, csak hozzá kell járulnia a megnyilvánulások körömrágás.

Fontos! Az emberi test van elrendezve, oly módon, hogy képes arra, hogy jeleket küldjön a belső hibák külső kijelzők.

Vagyis, ha körömrágás, nem kell aggódni, mert a gyermek köröm és fogak, és az a tény, hogy vannak bizonyos érzéseket.

Mivel a mentális problémák sokkal nagyobb hatással van az általános egészségi a gyermek és a jövőben, ahelyett seb körül a köröm műanyag és nem tartották be az etika a társadalomban.

Hogyan elválaszt egy gyermek harapós körmeit?

Hogyan elválaszt egy gyermek harapós körmeit kezelési módszerek, videó

A psziché egy gyermek - leggyakrabban megjeleníti a kapcsolat vele közeli barátok és a társadalom egésze számára.

Fontos! Blame a gyerek, amit eszik köröm és szidja őt abban a pillanatban, amikor elküldi az ujjai bele a szájába nem.

Ezért szükséges a kezelés megkezdése a betegség maga. Azaz, a szülők először megszabadulni a rossz szokások, hogy hibás a gyerek és rávenni, hogy észrevételeiket, és még inkább, hogy megverte őt a kezét.

Miután a szülők megtanulják érzékelni a megnyilvánulása a betegség, akkor elkezdik kezelni a gyermeket.

Hogyan kezdjük el a kezelést?

Hogyan elválaszt egy gyermek harapós körmeit kezelési módszerek, videó

Az első szakasz, valamint az olyan betegségek, ez a probléma a diagnózist. Meg kell értenünk, hogy a kórokozója a betegségben, ami harapdálta a körmök és az ujjak körül a körömlemez.

Ez nem gyógyítja meg a betegséget, hanem segíthet csökkenteni a visszaesések gerjesztés.

Fontos! Figyeljük meg a gyermek, figyelni a viselkedését. Így előfordulhat, néhány pillanat múlva a gyerek megeszi körmök.

Talán kezd csinálni, miután megbüntetni, talán ez történik, miután hazajött az iskolából, vagy óvodába. Az értékelés után, akkor képes lesz arra, hogy megértsük a hatálya alá a hatását (a társadalom vagy család).

Ha a probléma a társadalomban, majd próbálja meg kideríteni, hogy pontosan mi zavar a gyermek a kapcsolatot a sejt a társadalom, miután a partnerhez, akivel nyilvánul harapós körmök.

Tudod, hogy otthon, kezdjen párbeszédet a gyermek, de ez nem szükséges meggyőzni, hogy van egy probléma. Csak sokszor kérdeztük, hogy mi történik (pl iskolában), akivel kommunikálni, hogyan kell játszani, stb

A kommunikációs folyamat, figyeljen az érzelmeit. Ha a rossz emlékeket, akkor veszi észre a változást az arca arcát. Nem szükséges, hogy a fájl típusát, hogy rájössz, hogy valami nincs rendben. Ez lehetővé teszi a gyermek tapasztalata.

Miután rájöttek a kandalló az ő tapasztalata, próbálja finomítani közvetlenül az emberek, akik tudják biztosan. Ha a feltételezések igazak, befolyásolja a helyzetet, anélkül, hogy közvetlen kitettség.

Például, ha a gyermek problémái vannak társaik, ez nem zavarja a kapcsolatuk közvetlenül, ez károsan befolyásolhatja a gyermek hírnevét a közösségben, és vezet a még nagyobb problémákat.

És feltűnésmentesen, mintha véletlenül, próbálja megmagyarázni, hogy a gyerek mit kell tenni ilyen helyzetben. Adjon példákat, lehet kitalált, ki az életed, vagy az élete múlik rajta, amit néhány bálványokat.

Segíts neki, hogy megértsük, mi a probléma elhanyagolható, és annál inkább érzelmileg reagálni ilyen helyzetben, annál inkább fog bekövetkezni.

Fontos! A gyermek nem hiszem, hogy mit tud a probléma, ha nem merte elmondani róla. Mint már említettük, ezek a lépések nem körömrágás kezelés, valamint a csökkentés annak megismétlődését.

Miután a gyermek jelenik meg a szorongás, akkor visszatér a szokást, és elkezd húzni az ujjak a száj felé. Nem tudod irányítani lélekjelenlétét egész életében.

Ez nem azt jelenti, hogy nem kell foglalkozni visszaesések, elengedhetetlen, hogy kizárják őket. De ugyanakkor szükség, és az igen betegség.körömrágás kezelés

Hogyan elválaszt egy gyermek harapós körmeit kezelési módszerek, videó

Tény, hogy mindenki, így vagy úgy, manifesztálódik pillanatában idegesség. Valaki megharapott körmök, hogy valaki pochosyvaetsya, és felveszi a sebek, és vannak, akik kezdenek ragaszkodni az ujjait az orrod.

Mindezek külső jelei belső zavarok fektetik a korai gyermekkorban. Foglalkozni velük csak helyettesítés egy megnyilvánulás a másikra.

Ha úgy érzi, hogy a gyermek eszik köröm, próbálja helyettesíteni azt a szokást, például kanyargós a kezében egy tárgyat.

Érdekes! Add meg neki a tárgy a kezében, és próbálja meg egyetértek vele, hogy amikor következő alkalommal szeretnénk, hogy beleharapott a köröm, akkor ő kap az objektumot, és játszani vele.

Ne elvárható egy ilyen eljárás azonnali eredményeket, cseppentve szokások nem olyan gyorsan. gyermek ujjai nyúlik be a szájába kevesebb, akkor elkezd figyelni a szokás.

Csak nem ideges, és attól tartanak, hogy ez a folyamat az átképzés. Ne kelljen éles megjegyzéseket, próbálja meg felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy ő már elfelejtette, hogy kihasználják a téma révén vicceket vagy játék.

Tudok tanácsot egy ilyen játék:
Megvásárolható a játék valuta, amely a számlák különböző felekezetek. Állítsa különböző tarifákat biztató.

Például, ha a gyermek nem felejtette el azt a tényt, hogy ő ki kell cserélni harapós körmök használni tárgyát ül vacsora, ő jutalma a három egység a valuta, és ha elvesztette a szokást csinál az órákat, akkor jutalmazták öt egységet.

Minél magasabb a koncentráció a tevékenység, amelyben elvesztette a szokás, annál nagyobb a sebesség. A pénz, a gyermek is megvásárolható ha a különböző jutalmakat, mint például a mentességet mosogatás, egy extra óra séta, stb

A gyermek természetesen fog csalni próbál többet keresnek bónuszokat, de ez nem is olyan rossz.

Fontos! Amellett, hogy a promóció, akkor adja meg, és a szankciók kötelezettségszegés, amely szintén különbözni fog a helyzet, amelyben elvesztette az ő szokás.

Csak mindent meg kell éppen ellenkezőleg, minél magasabb a koncentráció, annál kisebb a büntetést. Legyen az első wean a szokás egyszerűbb helyzetekben alacsonyabb koncentrációban.

Azt lehet mondani, bizalommal, hogy ez a játék megtanítja a gyermeket, hogy ellenőrizzék a tetteiért, és végül helyette egy köröm-harapós a veszélytelen használatát egy bizonyos téma.

Akkor biztosan nélkülözni a témát. Ehhez ki kell cserélni azt stimuláció fellépés, például ön-masszázs a keze ügyében. Ez a szokás nem csak másoknak láthatatlan, hanem hasznos az idegrendszert.

Egyéb kezelési módszerek és azok hiányosságait

Sok javasoljuk kezelésére körömrágás az alábbi módszerekkel:

A speciális keserű körömlakkot.

Egy szép manikűr (opció lányoknak).

Átvágás körmök.

Csevegés magyarázatot veszélyességének köröm harapás.

Nézzük meg az összes ilyen módon kezelni külön-külön és részletesebben, hogy megértsék a hatékonyság és az esetleges hátrányokat.

Használata keserű körömlakk

Hogyan elválaszt egy gyermek harapós körmeit kezelési módszerek, videó

Ez a módszer hasznos lehet az ideiglenes elutasítást a szokás, de ha a gyermek nem talál egy másik, a belső megnyilvánulása az izgalom, ez vezethet a neurózis.

Tegyük fel például, hogy van egy erős viszketés bármely része a test, de a keze meg van kötve, és a lehetőséget, hogy kielégítse szükség nincs. Hasonlóképpen, egy adott helyzetben.

Fontos! Ha semmi nem helyettesítheti a szükséges, egy lehetőség a keserű lakk vezethet következményeit más pszichiátriai rendellenességek.

Csak azt tudom mondani, hogy ezt a módszert lehet használni, mint egy Amellett, hogy a módszer helyettesítése egy szokás.

Különösen cseréje nélkül a szokás, a gyerek elkezd harapni a körmök, amint megáll a lakk.

Egy manikűr lányoknak

Hogyan elválaszt egy gyermek harapós körmeit kezelési módszerek, videó

Gyermek, harapós körmeit, kevés az önuralmát. Bármi volt nem egy szép manikűr a lány, aki azonosította a hajlandóság körömrágás, akkor a legvalószínűbb, továbbra is harapni a körmök öntudatlanul.

Fontos! Az egyetlen dolog, ami lehet elérni egy manikűr, mint kezelési módszer - egy további rendellenesség, amikor kárt a gyermek szépsége körmeit.

Ez a módszer nem olyan kezelési lehetőség körömrágás, az egyetlen dolog tud segíteni, így csak átmeneti gyengülése a szokás néhány órára.

Rövidre vágott köröm

Ez a módszer nem megfelelő tulajdonított kezelés során, és annak kötelező alkalmazását.

Érdekes! Ha egy gyermek van egy köröm-harapás, körülmetélés kötelező, különösen a kezelés időtartama alatt. Különben is, vigyázni köröm - ez egy jó szokás, hogy bárki.

Mint független módszerrel, rövid körmökkel körülmetélés nem kell figyelembe venni.

Egy ilyen eljárás valószínűleg maszkolás a probléma, nem a megszüntetésére. De értelmes tanácsot, a gyermek szindróma körömrágás mindig nagyon rövid körmök.

Csevegés magyarázatot veszélyességének harapós körmök

Hogyan elválaszt egy gyermek harapós körmeit kezelési módszerek, videó

Mondd el a gyermek a veszélyességének szokások, természetesen szükség. De kivárni az ilyen viták és úgy vélik, hogy a párbeszéd hozzájárul a gyógyítás egy betegség - ez rossz.

Valószínűleg minden gyerek hajlamos gyötrő köröm, tisztában van a veszélyekkel és esztétikus szokás sokáig.

Mi, a felnőtt, tisztában vannak a nagy veszély a sok a szokások, de szokások hatása erősebb, mint a hatalom a meggyőzés, különösen, amikor az érzelmi és mentális jelenlétét az intézkedéseket.

Alapjai a fertőzés megelőzésére a kezelés alatt körömrágás

Ember, harapás köröm, és valóban, lehetővé teszi magát piszkálni ujjait a szájába, egyértelműen hozzájárul a penetráció a különböző baktériumok a szájban és az emésztőrendszerben.

A kezelés során körömrágás, be kell tartania az alábbi alapvető higiéniai intézkedések:

Mindig frissen mosott kezet.

Képen körmök, amelyek alapján nem halmozódik fel a szennyeződéseket.

Birtokában higiénikus nedves törlőkendők.

Továbbá, meg kell, hogy mindig ellenőrizze a jelenlétét a gyermek ujjai mikroranok a körmök körül. Ezt az ellenőrzést kell végrehajtani, naponta egyszer, és szükség esetén az észlelési, szükség van arra, hogy őket egy időben a fertőzésekkel szemben.

Fontos! A sebek kezelésére, akkor nem a kábítószer-használat, amelyek veszélyesek a test, ha figyelembe a szájüregben, és ennek következtében a gyomor-bél traktusban.

Ahelyett, hogy egy epilógus. gyakorlati jegyzetek

Hogyan elválaszt egy gyermek harapós körmeit kezelési módszerek, videó

Körömrágás - egy idegösszeroppanást. A kezelés idegrendszeri rendellenességek nem tudja használni a hatása a gyermek révén vádak és tilalmakat. Ez csak súlyosbítja a helyzetet.

Körömrágás kezelés csak akkor lehetséges a helyettesítés szokásait. Miután pogryzyvanie köröm - a külső megnyilvánulása a belső tapasztalatok. Abszolút minden személy tapasztalattal végez minden olyan intézkedés sajátos neki.

Ha beszélünk megszabadulni körömrágás gyermek, akkor dolgozzon ki egy kezelési tervet a játékok és stimuláló formában.

Fontos! A kezelés az alapvető higiénés előírásokat és a gyermek gondozása a körmök és az ujjak a gyermek be kell tartani.

Ha úgy találja, hogy nehéz megbirkózni a betegség maga, én csak tanácsot, forduljon egy jó pszichológus, aki létrehozta magát, mint egy szakértő, aki ismeri az alapokat a pszichológus.

Míg otthon, a családtagok nem összpontosítania a gyermek szokása harapós körmeit. Ez lesz a hozzáadott stressz érte és vezetne súlyosbodásához.