Hogyan elválaszt egy gyermek harapós körmeit, hogyan elválasztott gyerek gyermek harapós körmeit, hogyan elválasztott gyerek gyermek harapós

Hogyan elválaszt egy gyermek harapós körmeit, hogyan elválasztott gyerek gyermek harapós körmeit, hogyan elválasztott gyerek gyermek harapós

Sok szülő szeretné tudni, hogy hogyan elválasztott gyerek gyermek harapós körmeit. Az a szokás, csípős és harapdálta a körmök tudomány névhasználati - körömrágás, az okok, amelyek kell keresni az első helyen, az érzelmi szférában.Stressz az óvodában vagy az iskolában, otthon és a munkahelyen, valamint az alacsony önbecsülés nem hiába. Elégedetlenség önmagunkkal és a szokás a „harapni magát” szorosan kapcsolódik a gyermek szokása harapós körmeit.

„Az ördögi kör” az, hogy látva a megharapott körmök, egy gyermek vagy egy felnőtt tovább csökkenti az önbecsülésüket, és elkezdi a bosszú harapni a körmök.

A vizsgálatok embercsoportok, akik érintettek ezt a szokást, úgy találta, hogy minden személy esetében a érzetét szorongás.

Leggyakrabban körömrágás megjelenik gyermek- és serdülőkori, ennek eredményeként a fokozott szellemi és intellektuális erőfeszítés. Észrevettük, hogy a lányok és fiatal nők hajlamosabbak az egészségtelen szokás.

A teljes fúzió a köröm, átlagosan igény mintegy 3-5 hónap. Kiderült, hogy ezen időszak alatt a személy teljesen megeszi a körmömet! Képzelni, hogy hány köröm lehet enni egy életen át, ha nem megszabadulni egy ellenállhatatlan vágy körmök. Nem túl szép, nem?

És ez nem csak az, hogy ez annak a jele a rossz nevelés. Nail-harapás nagyon káros, mert annak következményei sorja és mikroranki az ujjain, amelyek nem tartoznak a baktériumok, súlyos gyulladást. Ezért meg kell tudni, hogyan kell számolnia a gyermek harapós körmeit a korai gyermekkorban, mikor kell csinálni könnyebben, mint felnőttkorban.

Miért gyerekek harap körmüket?

Tehát körömrágás leggyakrabban társított stressz, szorongás, idegesség, érzéseit. És a szokása harapós körmök, mert oldja a stresszt, nyugtatja a babát, ad némi öröm.

Meg kell jegyezni, hogy minden helyzetben a gyermek rágja a körmét. Talán mardossa őket, ha kétséges, hogy saját képességei vagy érzik a bizonytalanság, mint a színpadon. Vagy talán ez a szokás akkor jelentkezik, amikor a gyermek izgatott csak találd között nagy számú ember. Vagy ő rágja a körmét, amikor nagyon dühös valakivel. Ismerve az okok a függőség, hogy könnyebb nyerni, így segít megbirkózni a kellemetlen érzések a gyermek.Hogyan elválasztott gyerek egy gyerek a harapás a körmöd?

Vannak univerzális pszichológiai tanácsot, hogyan elválasztott gyerek gyermek harapós körmeit. De először is, hadd beszélje néhány példát egyedi terápiát. Az egyéni megközelítés először megszűnt az oka a szokás, majd a szokott harapós körmök.

Ha a gyermek harapós körmök az előadás előtt a színpadon, annál valószínűbb, hogy nehéz megbirkózni egy ilyen probléma, hiszen a félelem a nyilvánosság számára.

Ebben az esetben először meg kell segíteni a gyermek leküzdeni a félelmet az állami és tanítsa meg a stressz feloldásában, majd keményen kell dolgoznunk, hogy megszabaduljon a függőség.

Ha észreveszi, hogy egy gyermek harapás köröm, miután egy érv valakivel, és így elnyomja az agressziót, ezért szükséges, hogy segítsen neki megtalálni a másik aljzatba az agresszió, majd harcolni a szokás.

Hasonló példa lehet sok lenne a legjobb, ha egyenként, és minden olyan esetben előnyös részvételével pszichológus.

Most tekintsük a generikus tanácsot, hogyan elválasztott gyerek gyermek harapós körmeit. Nagyon gyakran, különösen a 2,5-3,5 év (amikor a válság 3 év) a gyermek reagál a tilalom nem azért, mert akarjuk. És itt nem a természet a kárt a baba, de az a tény, hogy a gyermekek minden életkorban van egyfajta büszkeség és az önbecsülés. Ez a két tényező nem teszik lehetővé a gyermek, hogy egyetértek veled, ha állandóan azt mutatják neki, hogy csinál valamit rosszul, vagy rossz, és ments meg neki. A negatív érzelmek felé a gyermek okozva neki még tiltakozás. És ha továbbra is fennállnak, akkor mindent megtesz, hogy ez lehetséges - sírni, nevetni, hogy megengedhet magának, és elrejti, de mindegy is pontosan mit nem tetszik, amíg ez nem zavarja őt.

A legfontosabb - nem kell, hogy gyakoroljon nyomást a gyermek. Ha azt észleli, hogy rágja a körmét, ne szidják érte. Végtére is, mielőtt elválaszt egy gyermek harapós körmeit kell értenünk, hogy a szokás harapós körmök - ez a tudattalan hatást megérinti ujjak, a lábak vagy tartós torzulása hajvasaló, amelyek a karok és lábak, mint ők. Ezek tudattalan akciók szinte lehetetlen ellenőrizni. Ezért, amikor a gyermek harapás köröm, büntetés és jutalom nincs hatalma. Chastising egy gyerek, akkor jön létre, hogy még több feszültséget.

Egy nagyon hatékony módja, hogy megszabaduljon a gyermek ezt a rossz szokást egy kisgyermek tanulási megterhelés oldására, mint a mély levegőt, és próbálja követni a levegőt; szorosan összepréseli a fogantyút, hogy nyissa ki és zárja be a pofák; kisgyermekek számára -, hogy vegye fel a kedvenc játék és mások.

Van egy másik módszer szerint foglalkozik a szokása harapós körmét - egy európai gyermek manikűr. Meg kell tanítani a gyereket, hogy vigyázzon a körmüket, vágja őket időben, ugyanakkor felhívta a figyelmet arra a tényre, hogy a körmök meg szép. Ez a módszer különösen hatékony az idősebb lányok.

Megpróbálja elterelni a gyerek, csak látta, ahogy hozza a szájához a kezét, valami mást, amely lehetővé teszi, hogy a kezét.